fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Új arculattal és sok értékes és érdekes videóval, filmmel jelentkezik a VALOSA.NET csapata.

A mi videóinknak is helyet adtak az oldalukon. Isten Áldja Őket a jószándékú segítség végett!

 

Látogasd meg a lapjukat:

valosagnet

 

Köszönjük a szorgalmát mindazoknak, akik segítettek a Magyar Királyi Rádió hírének a terjesztésében! Sikeresen elértük a 2000-es hallgatottságot. Sőt már túl is szárnyaltuk, így megkaptuk a korlátlan lejátszási listát.

A szolgáltatónál egy újabb lehetőség nyílt a számunkra, amellyel már tv-t is tudunk létrehozni és üzemeltetni. Meg is tettük a lépéseket, és már el is készült a saját adónk Magyar Királyi TV néven.

 

Felajánljuk ezt a tévét is Jézus Krisztus és Szűz Mária oltalmába. Az Ő akaratuk teljesedjen ki a sorsára és az általa kiváltott hatásokra!

Úgylegyen!

 

Folyamatosan bővülni fog a műsor az újabb és újabb dokumentumfilmekkel, felvilágosító videókkal, anyagokkal.

A felvilágosító előadások videó változatát itt tudjátok kedvetek szerint átnézni és megnézni:

https://www.youtube.com/user/Atyaeg1

 

vagy itt:

https://vimeo.com/user5192907/videosKellemes szórakozást kívánunk a MAGYAR KIRÁLYI TV-hez !

Terjeszd a hírét, ha úgy látod jónak, mert ha elérjük itt is a 2000-es nézettséget rövid időn belül, akkor szintén megkapjuk azt a kedvezményt, hogy korlátlan anyagot tudunk majd a lejátszási listára feltenni!

Két klikkel a lejátszó ablakot teljes képernyőre lehet váltani.

Isten Áldjon! :)

 

 

tv_log

 

Ha van kedve valakinek hozzá, akkor nyugodtan készítsen a tévének reklámvideót!

Ha elég jól sikerül, akkor leközöljük itt az oldalon is. atyaeg1 (k) gmail (p) com

 

 

 

Emlékeztetőül

 

 

 

 

rdi_log

 

Az imént kaptam a Magyar Királyi Rádió szolgáltatójától az alábbi levelet:

 

"Kedves felhasználónk!

Az Elmo csapata az utóbbi pár napban azt a lehetőséget szavazta meg,
hogy minden olyan rádiónál, amely 20 napon belül eléri a 2000es
hallgatottságot, illetve az azt követő hónapokban tartja a havi 1000
fős hallgatottságot, díjmentes prémium hozzáférés lesz aktiválva a
rádióján, mellyel korlátlan zene hozzáadására lesz lehetősége.
Mivel a(z)
 "Magyar Királyi Rádió"
is közel van az említett hallgatottság eléréséhez,
ezért értesítjük, hogy még 11 napja van a 2000 fős hallgatottság
eléréséhez és a prémium hozzáférés kiérdemléséhez.

Üdvözlettel:

ELMO"

 

 

Arra szeretnélek kérni, hogy terjeszd a hírét a Magyar Királyi Rádiónak, hogy elérjük a 2000-es hallgatottságot. Leginkább azért volna erre szükség, mert szeretnénk minél több zenét és hanganyagot játszani, de sajnos korlátoltak a lehetőségeink. Most csak 100 zeneszám fér fel a műsortárba. Ha sikerülne elérni a korlátlan játszólistát, akkor még több nemzeti szám és felvilágosító anyag kerülhetne fel. Így sokkal változatosabbá válna a műsor és nem lenne annyi ismétlődés a számok között.

Ezért kérlek segíts terjeszteni a rádió hírét a lehető legtöbb felületen. E-mailben, Facebookon, oldalakon.

Ebben kérnék most segítséget tőled! Mostantól számítva 11 napunk van rá.

Isten Áldjon!

 

rdi_log

 

 rdi_log

 

(Katt a képre)

Örömmel jelentjük, hogy elindult a Magyar Királyi Hírlap mellett a Magyar Királyi Rádió is, amely pár nemzeti zenekar dalával, és tényfeltáró videóink hanganyagával igyekszik, ezekben a nehézkes időkben is egy kis lelkesedét, és jó néhány hasznos tudnivalót átadni a kedves hallgatónak.

Szerkesztés alatt állnak még a dolgok, maga a szolgáltató is, de folyamatosan igyekszünk szépíteni és javítgatni mind a megjelenést, mind pedig a műsorok változatosságát.

Felajánljuk ezt a rádiót is Jézus Krisztus és Szűz Mária oltalmába. Az Ő akaratuk teljesedjen ki a sorsára és az általa kiváltott hatásokra. ÁMEN!

Hallgasd sok szeretettel ezt a legújabb kezdeményezésünket, amivel szintén szeretnénk egy kis nemzeti és emberi jellegű hatást kiváltani, a ma emberében, a ma magyarságában.

 

Fontos!

-Abban az esetben, ha hibaüzenetet írna ki a lejátszáskor, akkor innét töltsd le az Adobe Flash Player legújabb változatát a Download gombra kattintva és telepítsd fel a gépedre. Újraindítás után, ha minden jól sikerült, akkor megszűnik ez a probléma.

-Ha pedig azt tapasztalnád, hogy betöltődik az oldal és 10 másodpercen belül nem indul el a hang, akkor a probléma az internet gyorsaságával lesz. Ilyenkor azt lehet csinálni, hogy az ember leállít minden töltést, és böngésző működést, elindítja a rádiót és csak aztán folytatja a további netes munkásságát, mikor már szól a zene, vagy a szöveg.

-Ha esetleg zenét, vagy hanganyagot szeretnél változtatni, akkor csak annyit kell tenned, hogy újra betöltöd az oldalt és akkor egy következő témakört kezd el lejátszani véletlenszerűen. Ha nem indulna egyből a hang, akkor is érdemes megpróbálni többször az oldalt betölteni.

Szólj, ha nem sikerülne!

 

A felvilágosító előadások videó változatát itt tudjátok kedvetek szerint átnézni és megnézni:

https://www.youtube.com/channel/UCMJYZ2pNjZdZdrZT9rK9jDw

 

Kellemes szórakozást kívánunk a MAGYAR KIRÁLYI RÁDIÓHOZ !

Terjeszd a hírét, ha úgy látod jónak!

Isten Áldjon! :)

 


 

Mostanában észre vehetted, hogy aTémakörök rész kicsit megváltozott. Jó pár új ponttal bővült, valamint mindegyikhez lett egy rövidke összefoglaló szöveg társítva. Az írás alatt pedig olyan alapműveket jelöltünk meg, amelyeket, ha átnézel és részletesebben is megvizsgálsz, akkor nagyjából tisztába kerülsz azzal, hogy az a téma miről is akar szólni.

 

Így azok számára is segítséget fog nyújtani a pontok megismerése, akik még csak most kezdenek ismerkedni a valós történelmünkkel, háttérhatalommal, vallással, Istennel, hittel. Remélhetőleg minél többen fogjátok hasznát venni ennek az újításnak, hogy tisztábban láthassatok a jelenlegi világ dolgaival kapcsolatban.

 

KÉRÉS AZ LENNE: ha bárhol olyan linket, videót, képet, hivatkozást találnál, amely nem működik, nem él, akkor hozzászólásban értesítsetek bennünket a dologról, hogy javítani tudjuk.

 

Előre is köszönjük!

 

Kellemes olvasgatást és tanulást kívánunk Neked!

 

"Legyetek Jók, ha tudtok, mert minden más hiábavalóság!"

 

Isten Áldjon! :)

 

nap nagy

 

 

Üdvözlet és felhívás, Nemzetek és messzi Szívek felé!

Bővebben...

 

Olyan embert keresnénk, aki ért haladó szinten animációk elkészítéséhez. Egy 8-10 perces kisfilm forgatókönyvét írtuk meg, amelynek az a címe, hogy EU Paródia.

Ezt kellene animáció formájában elkészíteni. Körülbelül olyan megjelenési színvonalra lenne szükség, mint amilyet a South Park képviselt. Természetesen itt a mondanivaló kicsit másról fog szólni, mint ami abban a liberális mesében volt. Pont az ellenkezőjéről!

Önarcképpel jelentkezni lehet az alábbi e-mail címen: atyaeg1 (kukac) gmail (pont) com

Fizetség: a szolgálat maga, hogy a magyarság felvilágosításáért munkálkodhatsz

 

Szólj azon ismerőseidnek, akik képesek és hajlandóak lennének ezt elvállalni! Csak komoly jelentkezőket várunk, akikre lehet számítani!

Isten Áldjon!

 nap nagy

 

 

A félreértések elkerülése végett Atyaeg01 helyett, ezek után Fénybenjáró néven lesznek olvashatóak a hozzászólásaim. Az e-mail alapján ragadt hozzám ez a név.

Mindenki megnyugtatására, csak megemlítem, hogy nem képzeltem magam Isten helyébe. Csupán, csak ezen név oltalma alatt tevékenykedtem eddig. Ezután a fenti nevet fogom használni.

Smile

 

Köszöntő

 

Hideg ködben, jégesőben,

Bőrszaggató bankárprésben,

Tiporva egy árok partján,

Kitaszítva, küzdve árván,

Keresztfának támaszkodva,

Jézus szavában megbízva,

Tiszta szívvel felkiáltok:

SZEBB MAGYAR JÖVŐT KÍVÁNOK!

 

 

Az Isten akarata teljesedjen ki az elkövetkezendő évünkre és a magyarság elkövetkezendő évére is, hogy minden szépen és jól alakuljon!

( kérd hangosan te is! :) )

 

Boldog Új Évet kíván a Magyar Királyi Hírlap Neked is!

 
További cikkeink...

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!