fejlc

 

fejlcImdkozz

     

“Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.” (Mahatma Gandhi)

A fenti idézet mondanivalóját a videóink által kiváltott hatások esetén is megfigyelhettétek.

Az én figyelmemet is az egyik olvasónk hívta fel erre.

Elsőnek figyelembe sem vették a videókat, amiket készítettünk, vagy kiröhögtek bennünket. Kigúnyoltak minket.

Most már láthatjátok azt is, hogy hogyan harcolnak ellenünk folyamatosan. Minden blogbejegyzés alatt megtaláljátok a mondandónk elleni támadásokat. Sokszor segítőszándék mőgé bújtatva az írások lejáratását. Tisztelet a kivételnek természetesen...

A győzelmünk pedig már kezdetét vette, mert nagyon sok ember egészen máskép kezdett el gondolkozni az új információk hatására, amiket a videókból tudtak meg. Egészen máskép néznek a világra és már jobban átlátják az összefüggéseket, hogy mi folyik itt körülöttünk.

A mi győzelmünk az, hogy egyre több ember fog az értéktelen civilizációtol visszapártolni az emberi értékekhez. A mi győzelmünk, hogy nem esznek mérgeket, hogy nem nézik a manipuláló műsorokat, mert már tudják, hogy milyen módszerekkel befolyásolják az embereket vele.

Egyre többen csatlakoznak hozzánk! Terjesszétek Ti is az Igazságot, terjesszétek a matricákat, amiket tegnap raktunk fel ide!

A mi győzelmünk az lesz, hogy felszabadítjuk az embereket a hamisságok alól és közvetítjük számukra az Igazságot a lehető legjobb módon.

Isten minket úgy segéljen!

 

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!