fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Az imént kaptam a Magyar Királyi Rádió szolgáltatójától az alábbi levelet:

 

"Kedves felhasználónk!

Az Elmo csapata az utóbbi pár napban azt a lehetőséget szavazta meg,
hogy minden olyan rádiónál, amely 20 napon belül eléri a 2000es
hallgatottságot, illetve az azt követő hónapokban tartja a havi 1000
fős hallgatottságot, díjmentes prémium hozzáférés lesz aktiválva a
rádióján, mellyel korlátlan zene hozzáadására lesz lehetősége.
Mivel a(z)
 "Magyar Királyi Rádió"
is közel van az említett hallgatottság eléréséhez,
ezért értesítjük, hogy még 11 napja van a 2000 fős hallgatottság
eléréséhez és a prémium hozzáférés kiérdemléséhez.

Üdvözlettel:

ELMO"

 

 

Arra szeretnélek kérni, hogy terjeszd a hírét a Magyar Királyi Rádiónak, hogy elérjük a 2000-es hallgatottságot. Leginkább azért volna erre szükség, mert szeretnénk minél több zenét és hanganyagot játszani, de sajnos korlátoltak a lehetőségeink. Most csak 100 zeneszám fér fel a műsortárba. Ha sikerülne elérni a korlátlan játszólistát, akkor még több nemzeti szám és felvilágosító anyag kerülhetne fel. Így sokkal változatosabbá válna a műsor és nem lenne annyi ismétlődés a számok között.

Ezért kérlek segíts terjeszteni a rádió hírét a lehető legtöbb felületen. E-mailben, Facebookon, oldalakon.

Ebben kérnék most segítséget tőled! Mostantól számítva 11 napunk van rá.

Isten Áldjon!

 

rdi_log


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+10 # moby73 2012-05-23 22:27
Mindent megteszek ami erőmből kitelik!Nagyon örülök a Rádiónak!!!Hajr á Gyerekek!!!Iste n Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+9 # Gábor 2012-05-24 13:54
Isten Áldja meg gazdagon a munkátokat! Hálás a mi szívünk, hogy e bűnnel teli világban erősödik a világosodás, és példamutatás! Kérjük a mi Urunkat, hogy segítsen megteremteni a kezdeményezéshe z a szükséges hallgatói létszámot!
Ámen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Biró Margit 2012-05-27 21:17
Én is csak azt tudom mondani , hogy Isten áldása legyen munkátokon.Én rendszeresen nézem a Lélek tv-t, melyen spirituális előadások vannak főleg. Az az ötletem támadt, hogy a szerkesztőségét meg lehetne kérni, hogy reklámozzák. Remélem megtennék. Isten legyen Önökkel, és mindannyiunkkal . Üdvözlettel: Biró margit
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Berill 2012-06-03 20:14
Idézet - Biró Margit:
Én is csak azt tudom mondani , hogy Isten áldása legyen munkátokon.Én rendszeresen nézem a Lélek tv-t, melyen spirituális előadások vannak főleg. Az az ötletem támadt, hogy a szerkesztőségét meg lehetne kérni, hogy reklámozzák. Remélem megtennék. Isten legyen Önökkel, és mindannyiunkkal . Üdvözlettel: Biró margit


Kedves Margit! Rossz hírem van, nem hiszem, hogy támogatnák és reklámoznák a mi keresztény értékeinket.
Ott másról szól a műsor...
Üdvözlettel: Berill
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Margit 2012-07-27 17:41
De meg ér egy próbát vannak még csodák. Üdv
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Bartus Sándor 2012-05-28 19:27
Támogatom a Királyi rádiót.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Mireisz Tibor 2012-05-30 20:40
Szükség van valóban magyar, valóban királyi rádióra. Akik ezt felajánlják a Szűzanyánk és Jézus Krisztus oltalmába azokat ők támogatni is fogják az összes angyalokkal együtt jószolgálati munkájukban. Isten áldja a munkátokat!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-2 # v. Horváth Antal 2012-05-31 14:43
Adjon az Isten!
Ki és milyen alapon nevezte el az adót, arra a névre, amire! Az Apostoli Magyar Királyság ismét működik jogaiban, 2011 óta. Tehát, a Jogokat e témakörben, a Kormányzó és Kormánya tagjai gyakorolják! Közülük, ki és mikor engedélyezte e név használatát? Egyáltalán, miféle szervezet az az ELMO? Milyen hátterű intézmény vajon? Kik és miből fedezték a költségeket ahhoz, hogy az adás beinduljon, valamint, a nem kevés üzemeltetési költségeket, miből teremtik elő a későbbiekben? Üzleti alapon oldódik meg? No és kedves támogatók, nem egy újabb félrevezetés, vagy megosztás kerekedik ki ebből ismét? Természetesen, nem Önöktől várok választ, hanem az üzemeltetőktől és a támogatást kérőktől! Mindenre kiterjedően, hogy ellenőrizhető legyen állításuk.A Cégbíróságon, nem vaktában akarok tapogatózni, hanem valós adatokat akarok ellenőrizni, mint ahogyan, bárki, aki majd olvassa a föltárt tényeket! Ha nincs válasz, úgy az is egyértelmű felelet, hogy van mit titkolniok!
Szebb jövőt!
Kunavar
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-05-31 20:05
Kedves Kunavar!

A rádió célja a magyarság felvilágosítása és azon zenék és hanganyagok játszása, amelyek nemzeti zenekarok és előadók értékes mondanivalóját rejtik magukban. Így próbálunk számukra egy kis ismeretséget biztosítani, ha már a globalista médiában nem jut számukra szerep.

A honlap részben találni fogsz egy olyan cikket, amely pont arról szól, hogy miért ezt a nevet kapta ez az oldal is, és így következtethets z arra, hogy a rádió miért azt az elnevezést kapta, amit. Azért, mert ezzel is szeretnénk a magyarság figyelmét felhívni azon régi értékekre, amelyeket az apostoli királyság államformája magában hordozott.

Hát a rádió üzemeltetése eddig szerencsére 0 forintból történt, mivel ez egy ingyenes oldal, ahol bárki ingyen üzemeltethet és működtethet rádiót. Így te is!

Nyugodj meg nem kell tőlünk félned. Mi nemzeti érzelmű fiatalokból állunk, akik teszik, amit tudnak a magyarság érdekében.

Azért ajánlottuk fel a honlapot és a rádiót is Szűz Mária és Jézus Krisztus oltalmába, hogy akinek szeme van a látásra, az lássa, hogy hova is tartozunk.

Isten Áldjon!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # v. Horváth Antal 2012-06-02 16:21
Még mindég nem kaptam választ, az e levélben kialakult vitánkra, bár, ha nem érkezik, sem baj! Lényeg, hogy elmondtam véleményemet!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Monika 2012-06-01 21:21
Isten nevét hiába szádra ne vedd!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # v. Horváth Antal 2012-06-02 16:18
Kedves Mónika!

Amondó vagyok, ha nincs miről beszélnie, hallgassa mások mondandóját! Amikor valaki Isten idézésével kíván embereknek valami jót, valami jobbat, abban mi a hiába való? Egyébként pedig, ha szorosan nézzük a név szerepét, hogy Isten, az nem név! Egy minőség, egy meghatározása a meghatározhatat lannak! Csak a judeó-keresztánység ismeri a dogmának e részét, hogy Isten nevét....bla-bla...! Mert ezek, nevet is adtak annak, akinek csak Ő maga adhatna, mint szülő a gyermekének, hiszen Ő maga a Teremtő! Még ezt is tiszteletben tartottam, hiszen nem emlegettem Jehovát, Jahvét, stb...! Soha nem késő tanulni, ideje hát, hogy elkezdje! Amiről pedig nincs tudomása, ne tartson előadást, nagyon kérem!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ekpafat 2012-06-03 15:48
Még ma felteszem az oldalamra.
Áldott vasárnapot kívánok!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # turul56 2012-06-26 08:54
ÁLDÁS!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Csepreghy Zoltán 2012-07-21 19:32
Örülök a rádiónak. Csak legalább ide ne törjön be nyugati (amerikai) kultúrmocsok.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!