fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Érkezett levél:

Szia Atyaég !

A háttérhatalomról egy videó:  http://www.youtube.com/user/PirosPirula?feature=mhum#p/c/0/eR5F0xvSjyEDe Alaje szerint jobb nem sokat foglalkozni a negatív dolgokkal, mert így erősítenénk ezeket - az Ellenük harcolással. Hanem inkább az ellentétüket Erősítsük ! :) pl az emberek összefogása, szeretet, gondolkodás, ... . Tudom, hogy Te ezekre is koncentrálsz a videóidban ! De szerintem túl sok a háttérhatalmi infó :) Hát, ez csak az én véleményem :)

Szeretet Neked !

És Köszönet mindenki nevében, mert szerintem óriási segítséget nyújtasz az embereknek az információiddal, és a videók nagyon jól vannak elkészítve !

Jussanak el Minden emberhez a videóid, írásaid !!!

Úgy legyen !!!

Mátyás

Válasz:

Szia!

Köszi a videót. Ezt már le is hoztuk mi is a blogon, mert tényleg jó kis anyag.

Mások is mondták már, hogy nem szabad foglalkozni a háttérhatalommal, mert amire figyelmünket áldozzuk azt erősítjük.

De az az érzésem, hogy ha az orvosi egyetemen a tanár nem beszélhet a betegségek működéséről, hatásairól, okairól, akkor az ott tanuló medikusok soha az életben nem fognak tudni meggyógyítani senkit, mert akkor nem fogják felismerni a probléma okait.

Talán a mi esetünkben is így van. Az Igazság szabaddá tesz. Lehet, hogy fáj az Igazság, de ha nem mondja ki senki, akkor nem lesz, ami az embereket felszabadítsa.

Próbálok pozitív dolgokat is bele fogalmazni a videókba. Az a helyzet, hogy ha egy beteg nem is tud arról, hogy beteg, akkor még lépéseket sem fog tenni azért, hogy gyógyulást keressen. Így pedig előbb-utóbb a kór legyőzi. Igaz az, hogy az abszolút pozitív dolgok kiszorítják a károsat. Azonban az emberiségre nagyobb hatást fejt ki a félelemkeltéssel kapcsolatos infó. Ezt használják a tv-k is. Én is megfigyeltem, hogy a félelmetesebb hírek jobban terjednek, mint a vidámak, vagy lélekemelők. Ezért a félelemkeltőbb hírek közé próbálok olyan motívumokat elrejteni, amelyek pozitívabb gondolkodásra sarkalják a nézőket, olvasókat.

Hosszú távon, ha rendbe jönnek a dolgok, akkor az emberiséget muszáj lesz a pozitív életfelfogás felé terelgetni már központilag is. Ehhez azonban nagy változások kellenének, amelyek reméljük meg is fognak történni.

Hirtelen ennyit tudnék mondani a témával kapcsolatban.

Isten Áldjon!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!