fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Levél:

Kedves Atyaeg1!


A minap felkerült egy általad készített videó (A háttérhatalom működése Magyarországon) az egyik híres/hírhedt magyar torrent oldalra, a BeLoadra. Akiknek lett volna szerencséjük, hogy valamit tanuljanak ebből, egyből éltek is negatív kritikájukkal a hozzászólásoknál. Próbáltam okosítani őket, és mire visszanéztem, hogy mit reagáltak, a torrent szőrén-szálán eltűnt. Minden magyarázat nélkül... Hát miért is ne. Nem tudom, hogy te töltötted e fel(Anonymus néven) de úgy gondoltam, hogy ezt azért közölhetem, hátha kirakod a honlapra. Úgy látszik, a háttérhatalom erői, egyből rá tették a kezüket.

Isten áldjon!

Ezért terjesszétek a videókat, ahol csak tudjátok! :)

Az Igazság szabaddá fog tenni tőlük!

 

 

Válasz:

Szia!

Köszi az infókat!

Ha tudod te is felteheted a videókat!

Van egy torrent oldal, amin már fent volt. Onnét letöltve feltöltheted más helyekre is!

http://torrentkereso.hu/torrent/magyar-kir%E1lyi-h%EDrlap-gondolat%E9breszt%F5-vide%F3i-torrent-1029734.html

Ha lenne időd terjeszteni őket, akkor megköszönném!

Isten Áldjon!

  

Újabb levél:

Utánanéztem, a szabályzatban szerepel, hogy tilos politikai tartalmú dolgokat feltenni. De azért persze nem kellett sokat keresni, máris találtam egy pár e-book-t pár politikusról, azokat érdekes nem törölték.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!