fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Hogy miért mondom ezt? Azért, mert egy álom világban élünk mindannyian! A tévék parancsára határozzuk meg az egész életünket. Azt, hogy mi a menő, mi az, ami helyes, holott közben lehet, hogy helytelen.

Azt is a hírközlő szervek mondják meg számunkra, hogy mi az, ami az életünknek értéket ad, holott valójában lehet, hogy pont a legnagyobb értéktelenséget képviseli. Jómagam is azért csatlakoztam ehhez a csapathoz, mert szeretném egy kicsit felvilágosítani a mai fiatalokat, hogy nagyon nagy fentartásokkal kezeljék a jelenlegi világunk alakulását, mert a tv csak illúzió, mindazon tartalmakkal együtt, amiket hipnotikusan az emberek agyába vetítenek be...

Jó pár olyan dologra fogunk itt ezen a honlapon kitérni, hogy a médiumok milyen eszközök felhasználásával, milyen negatív példákat állítanak a mai emberek és fiatalok számára viselkedési mintául. Vagy éppen életszemléletül, gondolkodási sémául. Mert a médiának hatalmában áll kellő sulykolással a hazugságot is igazságként elhitetni. Ezt pedig bizonyos érdekkörök fel is használják ellenünk. Ennek a következményeit láthatjátok a jelenlegi társadalmunk helyzetében is

Reklámok parancsára mohón hajszoljuk a pénzt, a csillogást és mindeközben az igazi értékekre nagyívben teszünk. Szerintetek Jól van ez így???

Mert szerintem egyáltalán nem ez a normális, értékeket adó élet. Nem ez a megnyomorított, lelkibeteg emberiség, aki örjöngő kínjait az agymosó műsorok narkotikus hatásával próbálja elfedni. Nincs rendben ebben a társadalomban igazán semmi sem. Változásokra van szükség a lehető leg sürgősebben!

Remélhetőleg ez a honlap fog tudni számotokra olyan értékeket, mintákat mutatni, amelyeket érdemes lesz követnetek, hogy egy kicsivel Jobbá tegyétek ezt az elkorcsosult emberiséget!

Kutassátok az Igazságot, mert majd az Igazság szabaddá fog tenni benneteket a rabszolgatartó társadalom rabszolgaságától!

Tanuljatok, figyeljetek és értékeljétek, hogy a világban ki az aki az építést a fejlődést szolgája és ki az, aki negatív és csak a pusztításra és az önzésre törekszik!

Figyeljetek és tanuljatok!

Legvégül pedig: Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!