fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Az egyik honlapon láttam, hogy volt egy olyan menüpont, hogy "Vélemény Rólunk".

Gondoltam én is készítenék egy ilyen összefoglalót a Magyar Királyi Hírlapra.

Ehhez azonban arra lenne szükség, hogy Ti is írjatok véleményt erről az oldalról.

 

Miért szerettek itt olvasgatni?

Mit adott számotokra ez az oldal?

Milyen pozitív hatással volt rád?

 

Meséld el minden kellemes élményedet, ami eszedbe jut és komment formájában, vagy e-mailben küldd el nekünk! Mi pedig egy cikkben összefoglalnánk a különböző véleményeiteket.

Előre is köszönjük!

 

E-mail: atyaeg1 (kukac) gmail (pont) com


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+6 # Kosár Tomasz 2011-12-12 23:38
Számomra azért hasznos ez az oldal, mert nagyon sok hasznos infót szereztem általa, olyat is amit el se tudtam képzelni előtte. Térlátást és a dolgok mögé látást adott nekem ez az oldal. Megerősített az önbizalmamban és a hitemben. Nincs kitől félnem, ha úgy élek hogy másokért. Áldozattal, tele szeretettel és megbecsüléssel.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2011-12-13 23:34
:)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Holdas Miklósné 2011-12-13 10:34
Szia. Csatlakozom az előttem szólóhoz,Nagyon tetszik,hisz mindenről értesülök ami a hazámban történik.Itt az igazság van leírva,nem a média hazugságai.Mivel ezoterika is érdekel,jó hogy van videó pl. a táltosokról.Sokuknak szüksége van sajnos, a szeretettet tanulni,itt erre is lehetőség van.Köszönöm hogy megismertetted velem ezt a honlapot,és rendszeresen küldesz imélt, továbbra is várom. Szia.9gcna
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Nagy Zoltán 2011-12-13 10:37
Örülök, hogy hozzám hasoló gondolkodású emberekről, előadókról sikerül hallanom. Az országban elhangzó előadások egy részéről nem maradok le. Amikor időm engedi végignézem és feltöltődve folytatom a dolgaimat. Környezetemben is próbálom kiépíteni, hogy vannak emberek kikre lehet számítani nem szabad begubodzni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Aladár 2011-12-13 14:34
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az oldal nagyon tetszik, mert rengeteg témájú írást olvashat itt az ember. Engem legfőképpen az önellátás és a népi gyógymódok szoktak érdekelni. Remélem rengeteg ilyen témájú cikk felfog kerülni a weblapra. Isten Áldjon minden igaz magyar embert!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Sarolta 2011-12-13 22:07
Egy ideje a bennem lévő kicsi kis fényt próbálgatom táplálni eltitkolt információkkal. Drunvalo Melchizedek, David Icke, Nikola Tesla, Géczy Gábor, Bunyevácz Zsuzsa és sok más nagyszerű gondolkodó műveivel ismerkedve véletlenül ráakadtam "Az idők kezdetén" című videóra, ami teljesen magával ragadott. Azóta tudatosan keresem az "Atyaeg" videókat. Sarolta
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # sandra 2011-12-13 23:21
Én részemről nagyon meg vagyok elégedve a honlap tartalmával. Szeretem az Istenről szóló cikkeket, az önellátásról szóló videókat. A tippem: kérd meg az olvasókat, hogy segítsenek neked videókat, cikkeket fordítani, úgy mégtöbb anyag lehetne fent. Sajnos még mindig kevés érdekes videó érhető el magyarul. A legtöbb jó infó angolul, franciául, németül van fent a neten. Én ugyan kint élek, de tudom, hogy sok otthonmaradt honfitársam nem olyan szerencsés, hogy lehetősége lenne idegen nyelvet beszélni. A ma 39 éves emberek még OROSZ nyelvet tanultak a suliban, sokuknak soha nem is volt lehetősége, pénze angolul tanulni! Ezért fontos, hogy lehetőleg magyar nyelven legyenek fent érdekes cikkek továbbra is. sandra
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2011-12-13 23:32
Szia!

Ha esetleg tudnál ilyen érdekesebb cikkeket fordítani, akkor szívesen lehoznánk itt a lapon.

E-mailben keress meg és akkor meg tudjuk beszélni, hogy milyen témák lennének hasznosak.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Kovács Ferenc 2011-12-14 12:10
Azért látogatom a többi nemzeti oldallal együtt, mert a magyarság számára csak szakrális nemzeti megoldás létezik a Szent Korona Királysága alatt Szűz Mária oltalmával és Jézus Krisztussal. Ámen.
Isten Áldjon! Üdv.Kovács
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2011-12-14 18:34
Örülök, hogy rajtam kívül mások is így gondolkoznak! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Aladár 2011-12-15 08:25
Isten Áldjon minden igaz magyar embert!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Molnár Istvánné 2011-12-18 07:29
Nagyon tetszik ez a lap, sok új információt kapok.Szeretek mindent olvasni ami a Magyarsággal ,ezoterikával kapcsolatos és felvilágosít az egészségről is. Köszönöm,hogy nézhetem ezt az oldalt.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Keresztény 2011-12-19 13:04
Sok igazságot mond ki az oldal, olyanokat is, amit a média elhallgat és sokszor a lelkészek, papok is, de tudjuk, hogy nem véletlenül. Örülök, hogy a dolgok mögé nézhetünk és ezáltal nem csak a szemünket nyithatjuk ki, de valamilyen szinten TANÍTÁST is KAPUNK, ami az életben maradáshoz szükséges. Szóval én mindenképpen pozitívan értékelem az oldalt, DE azért ne feledjük Jézus szavait: "A TE Igéd Igazság" János 17:17
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Valaki 2011-12-19 19:56
Nekem azért tetszik ez az oldal, mert egyszerűen jó. Rengeteg új ismerethez jutottam itt, pár hónap alatt, amióta találtam. Remélem mindig lesz. :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Cumedli 2011-12-19 23:30
Sziasztok!
Először is:
Miért szerettek itt olvasgatni?
Azért szeretek itt olvasgatni mert ezen az oldalon értelmes cikkek,videók,i nformációk vannak amik tényleg az embereket szolgálják és felhívja a figyelmet a felszín alatti lényegre!(Bárán yok legyünk ne birkák!)
Én saját részemre sok értelmes dolgot találtam bár ezt a többi oldal látogatóról is el lehetne mondani mivel gondolom azért látogatják ezt az oldalt ők is mert közös nézőpontunk van és egy oldalon állunk!
Mit adott számotokra ez az oldal?
Nagyon sok hasznos információt és elég részletesen!Bár az én véleményem kicsit több ennél!Szerintem ez az oldal össze fogja ezeket az embereket hozni a jövőben akik ezt a lapot látogatják!És ez nem is lesz véletlen!Én ezt így gondolom!Szerin tem egyre többen és többen leszünk! :-)
Milyen pozitív hatással volt rád?
Nemrégiben veszítettem el édesanyámat hosszú betegsége után és úgy érzem volt néhány dolog itt az oldalon amibe bele tudtam lelkileg is kapaszkodni és ez nekem jó volt!
Többet gondolkozom és oda figyelek a jelekre! :-)
Sziasztok! Isten Áldjon mindenkit!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Viktor 2011-12-20 19:38
Sziasztok
Mióta ismerem az oldalt úgy érzem nem vagyok egyedül, néha úgy tűnhet számunkra mintha üldözési mániája lenne az írónak, én tudom ez nem így van ezek a tények. A tényeket mindenkinek ismernie kell. Az igazság felszabadít!!!
Viktor
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!