fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Az utóbbi idők tapasztalatai arra az elhatározásra kényszerítik a Magyar Királyi Hírlapot, hogy ezen megújult formában, megújult helyen folytassa tovább a működését.

Az egyik kiváltó oka az eseményeknek, hogy sajnos a web4-en nincs lehetőség a felrakott anyagok lementésére, ezért félő, hogy egy gombnyomással, vagy valamilyen hiba folytán el lehet tüntetni az eddigi munkánkat.

A másik ok pedig az, hogy a hírlevél rendszerünk, mint eddig is láthattátok néhányan, sajnos megszűnt létezni. A szolgáltató szerint tárhely összeomlás volt és így 500 ember elérhetősége elveszett! Nem szeretném firtatni, hogy a tárhely összeomlása véletlenül, vagy egyéb más hatások folytán jött-e létre.

Ezen okokból kifolyólag át kellett költöznünk ide. A külalakját próbáltuk hasonlóvá alakítani, mint a régié is volt. Valamint a lehető legegyszerűbbé, és legletisztultabbá tenni, hogy az újonnan érkezőket ne árassza el a túl sok információ egyszerre. Köszönöm a segítségét a Világvége.net szerkesztőjének, aki megtanított eligazodni a honlap működtetésének útvesztőiben.

A lapon találsz a jobb oldalon egy másik hírlevél küldő rendszert, de mindenkinek ismét fel kell iratkoznia, mert törlődtek a személyek adatai. Szeretnélek téged is megkérni kedves olvasó, hogy minden ismerősödet, akik kapcsolatban álltak a lapunkkal, azokat értesíts, hogy ha van megint kedvük hozzá, akkor újból iratkozzanak fel azon információkért, üzenetekért, amelyek nemzetünk, és a magyarság szempontjából fontosak, hasznosak lehetnek!

Várjuk azon honlapok és hírportálok jelentkezését is, akik egyet értenek a céljainkkal, munkásságunkkal, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot, mert szeretnénk kiépíteni egy egységes erőt a különbőző lapokból, amelyek egyszerre képesek lehozni bizonyos információkat, amelyek fontosak lehetnek a magyarság számára. (atyaeg 1 kukac gmail pont com)

Szépen fokozatosan fogjuk átmenteni az anyagokat a másik helyről ide. Közben továbbra is hozzuk le az újabb érdekességeket a világról és a nemzetünkről. Ha minden igaz, akkor ebben pár segítőm is akadt, akiknek ezúton is köszönöm, hogy támogatják a Magyar Királyi Hírlap működését, és átköltözését!

Nemrégiben hallottam, hogy valaki szélső jobboldalinak nevezte ezt a webhelyet. Ezúton szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy aki jobbozik, meg balozik, az a háttérerők csapdájával játszik és előbb utóbb a csapdájukban fog ragadni. Közünk nincsen, a megvezető politikához, a demokrácia demagógiájához, és a nemzetellenes érdekek pártoskodásához. Az Igazság tesz szabaddá, nem a megosztottság. Az csak megkötöz és fogságban tart. A szenvedés, züllés, nyomor és szomorúság fogságában.

Intenzíven és erővel próbálunk megnyilvánulni. Azonban ez nem a szélsőségességünket jelenti, hanem azt, hogy a nemzetünk, hazánk, és a magyarságunk ellen törő erők, szintén szélsőségesen aljas eszközöket alkalmaznak velünk szemben. Mi a felvilágosítást próbáljuk véghezvinni a tőlünk telhető módon, és az ilyen erősen káros hatások semlegesítésére, nagyobb energia befektetés, határozottabb megnyilvánulás szükségeltetik. Ha szélsőségessé válik egy nemzet, akkor annak jelen esetünkben az az oka, hogy a tönkretevőink szándékai is szintén szélsőségesen nemzetellenesek. Bátran nevezhető emberiség ellen elkövetett bűntettnek az, amit már évszázadok óta művelnek velünk és a világgal. Szóval mi nem jobbosok, meg balosok, szélsőségesek meg liberálisok vagyunk, hanem emberek, magyar emberek! Pont!

Terjeszd a videóinkat, a hasznosabb írásokat, anyagokat, hogy ezzel is elősegítsd a nemzetünk felébresztését és feltámadását! Valamint az itt található szórólapokat!

Köszönjük az eddigi támogatásodat, érdeklődésedet, és üdvözlünk a Magyar Királyi Hírlapon!

Isten Hozott!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!