fejlc

 

fejlcImdkozz

     

A honlapról - A honlapról

Pár gondolat arról, hogy miért is ezt a nevet kapta ez a honlap.

Mielőtt valaki túlzott önjelöltséggel vádolna bennünket, el kell azért számára mondanom még hamarjában, hogy azért a Magyar Királyi Hírlap elnevezést kapta ez a lap, mert ezzel is szeretnénk tisztelegni azok előtt a régi értékek előtt, amelyek azokban az időkben léteztek, amikor még a magyarság életében a rendiséggel együtt, a rend uralkodott.

Szeretnénk a nemzet felvilágosítása mellett visszatekinteni az őseink értékeire, amelyekből a tőlünk telhető módon jó lenne minél többet megnyilvánítani a modern idők eltorzult világában is!

Ezért készítettük ezt a lapot, hogy a fiatalság és a magyarság számára  kicsit érthetőbbé tegyük azoknak a fogalmaknak a jelentőségét, amelyek az Isten, Család, Haza elnevezések alatt találhatóak.

Megemlékezés ez a múltunk Nagyjairól, akikre méltán lehetünk büszkék! Megemlékezés olyan korokról, olyan erkölcsi és hitbeli életről, amely még ma is példaként áll a modern kor megcsapzott lelkületű emberisége számára.

Az Igazság, azaz az Isten szabaddá tesz bennünket. Nemzetünk életében sok kétes dolgot láthatunk, amelyek negatív irányba terelgetik népünk sorsának Táltos Lovát, és félő, hogy ez az irány lassan a vágóhíd felé viszi egy értékes és ősi nemzettség létezését. Az igazság a Táltos Lovat szabaddá teszi, így ez a lap is azt tűzte zászlajára célul, hogy az embereket tájékoztatni szeretnénk az Igazságról a tőlünk telhető módon! Megvizsgálni azokat az okokat, amelyek hatására a magyarság sorsa lépten-nyomon fájó irányokba indul el és ezen problémák kiküszöbölésére is szeretnénk majd néhány szerény javaslattal élni. Legyen majd, ahogy az Isten szeretné! Ebben a témában találjátok meg itt a felvilágosító videóinkat!

 

Segítsd nemzetünk felvilágosítását az alábbi szórólapok terjesztésével, hogy tisztábban láthassanak a magyarok ebben az örjöngő világban:

http://mkh.valosag.net/index.php/a-honlaprol/magyar-kiralyi-hirlap/terjeszd/szorolapok

 

Tanulmányozd az itt található videókat és mutasd meg minél több embernek, mert olyan információk vannak bennük elrejtve, amelyek nagyon fontosak az emberek tisztánlátásához a jelenleg kialakult világunkban:

http://vimeo.com/user5192907/videos

 

Íratkozz fel a hírlevelünkre is, ahol a fontosabb anyagokat fogjuk kiküldeni a számodra, amelyek a nemzetünk szempontjából értékesek és hasznosak.

 

Legyél Újságszerkesztőnk és küldj be anyagokat, videókat, cikkeket! Ezzel is segítve a lap fejlődését!

http://mkh.valosag.net/index.php/a-honlaprol/kueldj-cikket

 

Felajánlom a lapot Jézus és Szűz Mária oltalmába, mert megtapasztaltam azt, hogy ahol Isten fénye világít, ott a bomlasztó erők nem tudnak hatékonyan működni. Jézus és Mária akarata teljesedjen ki a Magyar Királyi Hírlap működésére és a lap olvasóinak, látogatóinak az életére is! A Magyar Királyi Hírlap köré gyűlő csoport, társaság életére is Jézus Krisztus és Szűz Mária akarata teljesedjen ki minden téren! Legyen, ahogy az Isten is jónak látja! Ámen! Ámen! Ámen!

Aki támogatja ezt a felajánlást, az kommentben nyugodtan írja be háromszor, hogy: Úgylegyen! Úgylegyen! Úgylegyen!

Ha Isten velünk, ki ellenünk?

 

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


 

Egyedül Istené a dicsőség! - Soli Deo Gloria!

Istennel a Hazáért! Cum Deo Pro Patria!

atyaeg1 (kukac) gmail (pont) com


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Muntyánné,Erzsike 2012-03-12 19:02
Úgylegyen!Úgyle gyen!Úgylegyen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Feribátyó 2012-05-18 18:01
Úgylegyen ! Úgylegyen ! Úgylegyen !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # László Makai 2012-12-19 15:38
Szeretném megtudni, hogyan lehet komplikáció nélkül lapozni a fórumban? Ugyanis, ha pl. az50. oldalon kattintok valamely topikra, utána visszakérném az 50. oldalt, nem azt adja vissza, hanem az 1. oldalt. Technikailag megoldható ez a hiányosság, mint megannyi más fórumom?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Csiha Magda 2013-03-28 20:11
Úgy legyen!
Úgy legyen!
Úgy legyen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Sági Mária 2013-06-10 00:18
Úgy legyen!úgy legyen!Úgy legyen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Borsodi Csaba 2013-09-13 10:46
Úgy Legyen!
Úgy Legyen!
Úgy Legyen!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Kovács Béla Alajos 2013-11-21 20:28
Úgylegyen, úgylegyen, úgylegyen
Persze az Amen nekünk felszólítás, s nem varázsige. Tenni kell érte, a legnehezebbet. Hinni és megvallani kell hitünket, s példát mutatni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!