fejlc

 

fejlcImdkozz

     

A honlapról - A honlapról

Pár gondolatban összesűrítettük a honlapunk és a köré gyűlő közösség céljait. A nemzet felvilágosítása a feladatunk! Valamint egy kis égi segítségkérést is tartalmaz ez a videó.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # theend 2012-02-10 02:40
már bocsánat, de az elnyomó hatalom eszközei a cenzúra, meg a kényszer, meg az ilyen "biztonsági kód" dolgok. mégis hogy akarunk magasabb tudatossági szintet elérni, ha csak mittomén hány nap múlva jelenik meg a hozzászólásunk, persze csak ha azt az adminisztrátor is jóváhagyja?
ha változást akarunk, akkor gyökeresen szakítanunk kell a bebetonozott társadalmi szokásjoggal is. csak a tudatos ember lehet szabad és csak a szabad ember lehet tudatos.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-02-10 11:54
Azért van így, hogy a lapon a kulturáltság megmaradjon és a káros, lejárató hozzászólások ne rontsák itt a hangulatot.

Ez itt a házirend. ;-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # theend 2012-02-10 16:05
már ne haragudj, de ez a kérdésemre volt válasz, vagy csak úgy írtál, hogy írj valamit?
vagy ez a - nem tudatos birkáknak fenntartott - tucat fórumok szokásos magyarázata: itt az adminisztrátor az isten, ő mondja meg, hogy mi lesz, ha nem tetszik, húzz el innen? mert ha ez utóbbi, akkor pontosan ugyanarra a malomra hajtjátok a vizet, mint az egész gépezet.
egy tudatos társadalomban ilyen nincs. az ilyen demagóg maszlagot, hogy "kulturáltság megmaradjon és a káros, lejárató hozzászólások ne rontsák itt a hangulatot", csak tudatlan embereknek lehet beadni.
eleve hogy működhet egy fórum, ha a hozzászólások csak naponta jelenhetnek meg, ahelyett, hogy azonnal lehetne válaszolni? ha valakinek más a véleménye, mint neked az rögtön "káros, lejárató"? házirend? abból van elég így is, mivel másabb akkor ez a mozgalom, mint a multik, maffia, erőszak, butítás által irányított világ? bocs, lehet, hogy félreértettem, de azt hittem, hogy itt valami mást akarnak az emberek, mint, amiben évezredek óta nyög az emberiség.
ja és az a kód az alján is a nem tetsző hozzászólások ellen van? azt már végképp nem értem, mire jó. ráadásul alig olvasható.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Ági 2012-08-08 22:21
:) most tényleg nem tudod, mire való a kód? :D
azért beláthatnád, bizonyos szabályokra mindig is szükség van. látom, nagyon nagy összefüggésekbe n gondolkozol. és úgy látod, az univerzumban nincsenek szabályok? akkor egy ilyen világban, mint a mi Földünk hogy ne lenne rájuk szükség?? sajna, ez van. azzal áltatni magad, hogy az igazán tudatos társadalomban nincs szükség szabályozásra, elképesztően naiv dolog. persze, várjuk meg szépen, amíg MINDENKI olyan emelkedett szintre nem jut, mint például... mondjuk te? és akkor abban a szép új világban majd így meg úgy lesz..... hogy is? na mindegy, okoskodok itt, pedig én sem tudom :D jobb dolgom is van. ráadásul, most nézem hogy fél éves a hozzászólás... :D
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # phoenix 2013-01-09 11:36
Az olyan oldalak, ahol abszulut nem létezik a hozzászólások moderálása, vagy csak nagyon gyengén müködik ez, a bunkó emberek teljesen tönkreteszik azokat, és az értelmes emberek akkor nem is akarják meglátogatni azon oldalakat. Amikor mindenki értelmes lesz, és senki sem lesz tele rosszindulattal , akkor majd sehol nem lesz szükség a hozzászólások ellenőrzéséhez.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # tolerancia 2014-08-03 11:00
Ez az oldal csak es kizarolag felvilagositas cellal jott letre. Ezert teljesen felesleges a hozzaszolas, es az ezen valo vita is.

A vieofelvetelben emlitetted beszelo a Mi atyank egy reszletet, "...bocsasd meg a mi vetkeinket, mikepp mi is megbocsajtunk....."

Ennek a reszletnek a jelenteset akkor ertheted meg, ha megforditod a ket mondatresz sorrendjet, tehat ahogyan mi megbocsajtunk, ugy bocsass meg nekunk is....
Vagyis amit masnak kivansz, az szall vissza rad. Ezert tart ott Mo tarsadalma ahol.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!