fejlc

 

fejlcImdkozz

     

A honlapról - A honlapról

Régebben tapasztalhattuk, hogy a Magyar Királyi Hírlap oldala akadozott, vagy be sem töltődött.

Erre az esetre, ha ez ismét bekövetkezne, hogy nem bírod megnyitni többedmagaddal a lapot hosszú távon, akkor automatikusan a régi oldalunk az mkh.web4.hu lép életbe.

Ha nem találnád az oldalunkat, mert valamilyen okból kifolyólag véletlenül eltűnt az internet ködében, akkor a videóink mellett, előbb, vagy utóbb meg fogod találni az új oldal elérhetőségét.

http://www.indavideo.hu/profile/Atyaeg1

http://www.youtube.com/user/Atyaeg1

http://vimeo.com/user5192907/videos

http://videa.hu/tagok/1505285

Érdemes ezeket a fentebb felsorolt címeket elmentened a kedvencek közé, mert sosem lehet tudni, hogy véletlenekről van itt szó a problémákkal kapcsolatban, vagy sem.

Ezért hasznos feliratkoznod hírlevélre is, ha még nem tetted, mert azon keresztül tudni foglak értesíteni arról, hogy mi az új hely, vagy mi történt, mi történik. Így tartani tudjuk majd a kapcsolatot.

Isten Áldjon!

nap kicsi


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Somogyi Mihály 2015-12-01 15:27
Adjon Isten.
Ezúton keresek a magyar hazájukat szerető,nemzett udattal rendelkező gépjármű tervezésben részt venni képes embereket,akik késztetést éreznek magukban,hogy megmutassák a világnak és saját magunknak mire vagyunk képesek.Kezdő feladatként arra gondoltam,hogy tervezzük ujjá a fél-évszázada magyarellenes okok miatt ellehetetleníte tt "Panni"-robogót.Az első lépés a tervezőasztali szint,amit anyagi ellenszolgáltat ás nélkül tudnánk elérni,majd a működőképes modell elkészítése,ame lynek a fizikai megvalósításáho z támogatók kellenek,amit viszonylag könnyen el lehetne érni.A sorozatgyártás beindítása egy nagyobb léptékű vállalkozás, ami úgymond a jövő zenéje.Talán megkérdezzük a magyarországi kormányt,hogy a világ egyik leggazdagabb autógyárának a Magyar adófizetők pénzéből adott öt milliárd forint --hogy Kecskeméten autógyárat építsen--után, mi mennyit kapunk.De ne szaladjunk ennyire előre,várom alkotókedvű Magyar testvéreim jelentkezéseit.
Minden technikai részlet megbeszélése csak személyesen.
Isten áldjon benneteket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!