fejlc

 

fejlcImdkozz

     

A honlapról - Szórólapok

Van-e, aki erre emlékszik még? Tessék hirdetni az igét!

Elkészült egy összefoglaló dokumentum arról, hogy a világ jelenlegi helyzete mögött milyen kiváltó okok munkálkodnak. Pár felvilágosító anyag lett összesűrítve.

Ezúton szeretnénk a segítségedet kérni, hogy e-mailben, üzenetekben és minden egyéb más formában küldd tovább ezt a videót!

Word dokumentumban le is tudjátok tölteni a szövegét ennek a filmnek. Egy A/4-es oldalnyi anyag, amit nyugodtan kiplakátolhatsz hirdetőtáblákra a városban, ahol éltek, iskolákban, különböző forgalmas helyeken.

Esetleg, ha van rá egy kis zsebpénzed keress meg egy nyomdát, vagy valamilyen lehetőséget, ahol sokszorosíthatod ezt a lapot. Utána pedig szórasd szét ezt az anyagot olyan emberekkel, akik újságkihordást vállalnak a környéketeken!

Keress meg kisebb helyi újságokat, ahol lehet feladni egy oldalas hirdetést, és ha megteheted, akkor hozasd le ezt az anyagot a lapban.

 

Innét tudod letölteni a szórólapot: http://www.4shared.com/get/LuGWRcqA/ujsag.html

 

Terjeszd minél több felületen a tőled telhető módon!!! Minél több emberhez jut el ez az anyag, annál hamarabb elkezdenek felébredni!

Várjuk olyan személyek jelentkezését, akiknek lehetőségük van nagy tételben nyomtatni, vagy fénymásolni valahol ingyen! (atyaeg1(kukac)gmail.com)

Itt pedig a videó látható, amely összefoglalja azokat a témákat, amelyekben az emberek leginkább rászorulnak a tisztán látásra. Minél több városban, településen terjed el ez az anyag, annál előbb ébrednek majd fel az emberek. Annál előbb értik majd meg, hogy hogyan vezetnek bennünket mint a birkákat. A pásztor botja az a mi esetünkben a média hatalma, a puli a rendőrség, a pásztor pedig nem más, mint a láthatatlan megszálló embercsoport!

 

Lentebb pedig a szórólap szövege olvasható, amit a fenti linkre kattintva le is tudtok tölteni kinyomtatáshoz...

 

 

Észre vetted már, hogy milyen világban élsz?

 

Tudtad, hogy az egész gazdasági válságot a bankok szándékosan és tudatosan hozzák létre? Tudtad, hogy az inflációt is ők teremtik, amely során az emberek munkájának a gyümölcse elértéktelenedik? Tudtad, hogy amikor a legnagyobb szegénység van a nép között, akkor a pénzintézetek a leghatalmasabb profitra tesznek szert?

Tudtad, hogy a média manipulálja az embereket? Tudtad, hogy a műsorok, filmek példát mutatnak nektek és a gyerekeiteknek? Példát mutatnak erkölcstelenségből, pénzimádatból, lopásból, rablásból, gyilkosságból, emberek megkínzásából. Kinek szórakozás ez? Tudtad, hogy a gyermekmesékben a főhős sokszor hasonlít inkább a fő gonoszra, mint sem egy jó karakterre? Tudtad, hogy a mesék arról szólnak, hogy a szereplők egymást kínozzák és szenvedtetik? Szerinted milyen hatással vannak az ilyenek a gyerekeidre? Tudtad, hogy a média viselkedési mintákat tanít neked és manipuláló gondolatokat ültet el benned a műsorain keresztül?

Tudtad, hogy a magyar lakosságot a bankok a médiumok felhasználásával adósították el? 20 reklámból 21 azt hipnotizálta belétek, hogy vegyél fel hitelt! Köszönjük Emese! Így manipulálják az embereket a TV-n keresztül!

Tudtad, hogy az áruházláncok beengedése hazánkba a nemzet legalizált kifosztásáról és a magyar gazdaság, termelők tönkretételéről és az önellátó ország felszámolásáról szól? Tudtad, hogy az általuk forgalmazott élelmiszerekben mérgező színezék, adalék, tartósítószer vegyszer, található? Tudtad, hogy olyan ételeket forgalmaznak és etetnek velünk, amelyek rákot, elhízást, betegséget, halált okoznak hosszú távon? Tudtad, hogy ugyan ez igaz a gyorséttermekre is? Tudtad, hogy mindez a gyógyszeripar számára nagy üzlet, mert így majd lesz vásárlóréteg a gyógyszereikre, amelyek nem gyógyítanak meg, csak elnyújtják a betegséget addig, amíg van pénzed? Legyél önellátóvá, termeld meg a szükséges terményeket arra az esetre, ha bezárnak a szupermarketek!

Tudtad, hogy az iskolákban és a médiumokban egy meghamisított történelmet terjesztenek a magyarságról láthatatlan erők, akik a pénzeiken keresztül mindenütt ott vannak? Tudtad, hogy több ezer éves kultúránk van? Tudtad, hogy előbb voltunk keresztények, minthogy más európai országok létre jöttek volna? Tudtad, hogy az egyik legősibb nyelvet beszéljük a Földön, és régebbi írásbeliségünk van, mint a görögöknek? Tudtad, hogy a Hun egyenlő a Magyarral? Ismerős az az ország, amelyet úgy hívnak, hogy Hungary? Mi van az olimpikonjaink hátára írva? Miért hazudják el a Hun – Magyar folytonosságot az Álnemzeti Akadémián?

Tudtad, hogy a demokrácia az oszd meg és uralkodj elvéről szól? Tudtad, hogy minden párt mögött ugyan az a pénzérdekeltségű embercsoport áll, bármelyikre is gondoljál most? Tudtad, hogy így bárki nyeri is a választást, ugyan azok vezetik meg a magyarokat? Tudtad, hogy a nemzetinek hitt pártokat sem magyarok vezetik a legfelsőbb vezetésben? Tudtad, hogy minden párt egy bábpárt? Tudtad, hogy a háború művészete a megtévesztésről szól? Tudtad, hogy a demokrácia is a megtévesztésre épül? Melyik cég a sikeresebb? Amit hárman vezetnek háromfelé, vagy egy vezető vezeti egy határozott, kigondolt, építő jellegű irányba.

Tudtad, hogy tudományosan bebizonyították már azt, hogy létezik egy magasabb tudat, amit hívhatunk Istennek, vagy Teremtőnek? Tudtad, hogy szándékosan nem közlik le ezeket az adatokat, bizonyítékokat, mert egy hitetlen nép könnyebben tehető rabszolgával? Tudtad, hogy egy hitetlen nép erkölcstelenebb, mint egy hívő, így könnyebben tehető szolgává a hitetlen nemzedék? Tudtad, hogy a pénzvilág rabszolgája vagy? Tudtad, hogy itt találsz egy filmet bizonyítékul arra, hogy létezik Isten: www.myspace.com/video/vid/62885661

Tudtad, hogy az agyad arra van, hogy elgondolkozz a fentebb leírtakon? Tudtad, hogy a szemed azért van, hogy ne csak nézzed a Való Világot, hanem lássad, hogy miért Haló a Világ?

Terjeszd ezeket az adatokat minden ismerősödnek, rokonodnak! Az igazság szabaddá tesz a rabszolgatartóktól! Ha maradt még a mesterségesen létrehozott válság miatt 20 ezer forintod, akkor nyomtattasd ki ezt a lapot és szórattazsd szét a környező településeken!

Itt találod ezekben a témákban a számtalan felvilágosító videót: http://vimeo.com/user5192907/videos

Nézd a honlapot, mely az emberek felébresztésére jött létre: mkh.valosag.net

Az itt leírtakból annyit higgyél el, amennyi igazságtartalmuk van! Ha meg nem hiszed, akkor járjál utána, mint ahogy a népmesék mondják és meg fogsz lepődni!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!