fejlc

 

fejlcImdkozz

     

A honlapról - A honlapról

Az olvasóink véleménye a lapról. Köszönöm mindazoknak, akik vették a fáradtságot, és pár sorban összefoglalták, hogy miért szeretnek nálunk nézelődni. Isten Áldja Őket! :)nap kicsi

 

Szia!

Véletlenül találtam rá az oldalra, de úgy érzem, nagyon nagy veszteség lett volna, ha soha nem is találok rá.
A hétköznapi rohanásban megnyugvást, az életben támaszt jelent.
Fontosnak tartom, hogy tudjuk, miben élünk. Azaz hogy mi is a politika valójában, és hogy tisztában legyünk a média káros hatásairól is. A Magyar Királyi Hírlap pedig biztos információforrás ezen ismeretek beszerzéséhez.
Mindemellett rendkívül érdekes dolgokról olvashatunk, amelyek az olykor elszomorító hírek mellett felüdítőek. Így értem például: az önellátásról szóló videókat, a szép dalokat, verseket, és nem utolsó sorban (sőtt!!) a Magyarság-tudat építő írásokat, videókat.
De amiért a leginkább becsülöm a Magyar Királyi Hírlapot, hogy vallásos keretek között működik. Nincs benne hely rasszizmusnak, trágárságnak, szélsőséges politizálásnak, stb..

Rám olyan pozitív hatással volt, hogy megtanultam elfogadni önmagam és így az embereket is, megtanultam felülről látni a háttérhatalom tudatos agymosását,  és hát még sok más dolgot tanultam, pl.:a táltosokról, stb..:)

Szóval, köszönet a honlapért, így tovább a szerkesztőknek, és hajrá Atyaeg1!:))

C.M.

 

Szia!

Az oldalon található videó gyűjtemény a legfontosabb szerintem. Ilyen jó videó gyűjtemény, melyekben ilyen kristálytisztán megfogalmazzák a lényeges dolgokat sehol nem találni. Kiemelném a háttérhatalom és a pénzrendszer pontos működéséről szóló anyagokat.
Érthetetlen számomra, hogy a „hasonló” gondolkodású portálok miért nem veszik át őket…? Itt elsősorban a jovonk.info-ra gondolok.
Ha már véleménynyilvánításról beszélünk, két dolgot szeretnék megemlíteni: 1. Bár erről nincsenek információim, de ha az oldalnak nincsenek kapcsolatai más „hasonló” híroldalakkal, lehet, hogy kezdeményezni kellene a kapcsolatfelvétel és az együttműködést (valamilyen szinten). 2. Az egyértelműen közeledő vésszel kapcsolatban, lehetne több anyagot talán feltenni, pl: hogy védjük meg a magunk és családunk életét, stb.
Összefoglalva, fantasztikusan jó, egyedülálló és nagyon hiánypótló az oldal!
Minden jót!

F.T.


Szia! Vagy sziasztok?!

Ez is mint sok más, nem jött váratlanul. Sokszor teszem fel a kérdést magamban, mi hozza a változást? Ami azt eredményezi, amire "újabban" várunk. Nyilván nem az, ami eddig változást hozott, itt valami egészen más lesz, de lesz. De mi az, és én hol jövök a képbe? És ha nem tudom (még), akkor miért is érdekel az oda vezető út?
Nekem volt egy "tanítóm", pontosabban az illető még van (él), csak én más úton járok. Ami annyit jelent, hogy az út nem változott, csak az, hogy a "tudást" máshonnan gyűjtöm, és kapom. Itt van Neked-Nektek is nagy szerepetek a lappal. Az "igazság" jön újabban innen-onnan, a lényeg, hogy a szállak egybefutnak, és szerintem egyre több alvó ébred. De vajon ez amit annak hiszünk, ez valós ébredés? Ami érdekes számomra és idevág, a tanítóm ezt-azt "megjövendölt" anno, amit én akkor nem vettem komolyan, hát mit ad ISTEN? Ezek sorra megvalósulni látszanak. Ő engem többek között a SZERETETRE, MEGBOCSÁJTÁSRA, és a HITRE tanított. Ahogy látom a lap is ezen alapszik és erről szól. Sok sikert kívánok hozzá!!!!!!

Őszinte leszek, lenne még mit írnom, sőt....... De nem örülnék annak, ha ezek útközben olyanokra találnának, akik inkább visszaélnek vele mintsem hasznukra fordítanák. :-)

A kérdéseitek:
Miért szerettek itt olvasgatni?
Mit adott számotokra ez az oldal?
Milyen pozitív hatással volt rád?
Remélem ha nem is megszokottan, de válaszoltam rájuk.

Tisztelettel: N. M.

 

Adj' Isten!

Nekem csak pozitív élményem van a honlappal kapcsolatban.
Én ugyan olvasgatni nem nagyon szoktam, mert kikészíti a szemem a monitor, ha apró betűket olvasgatok, de a videókat nagyon szeretem.
Két kedvenc videóm van, az egyik "Angyalok márpedig vannak", a másik "Bizonyítékok Isten létére". Van egy harmadik is, amit nagyon szeretek, de annak nem tudom a címét és mindig keresgélnem kell:) Liszt Nándor Magyar Miatyánkja van benne. Azt ki is nyomtattam.
Jó tudni, hogy sokan vannak ezen a bolygón még rajtam kívül, akik ugyan így éreznek, ugyan így ébrednek. Ők lesznek a túlélők.

Szeretnék egy építő jellegű kritikát is tenni. A videó tárba több anyagot kellene feltenni, vagy belinkelni.
A youtubeon fent van Szántai Lajos Jelenések könyve című előadás sorozata negyven valahány részben, amit én végig is néztem, sőt, le is töltöttem, de sajnos nincs fent az utolsó rész.:( A hetedik pecsét felnyitását már nem találtam meg..
Van egy régi jó barátom, akinek sajnos nincs internete, mert egyik napról a másikra élnek az adósság csapdában és neki töltök le ilyen előadásokat, amit meg tud hallgatni MP3 lejátszón.
Én így próbálok meg ébreszteni embereket. Gyakran teszek ki ilyesmit a Facebookra is.
Szóval további sok sikert kívánok!

Minden jót!

K.Á.

 
 

Üdv!

Miért szerettek itt olvasgatni?

- Itt nem csak tényszerű információ megosztás folyik, hanem 'atyaeg1' személyében egyfajta erkölcsi véleményezés, lelkiismereti iránymutatás, ami segít az egyes témákban bizonytalankodóknak állást foglalni. Hogy ellene vagy mellette? Az egyén szempontjából mindkettő fejlődés! :)
Mit adott számotokra ez az oldal?
- Információkat, igazságot; s ezáltal lehetőséget a szellemi szabadságra.
Érzéseket, szeretetet; s ezáltal lehetőséget az szív megismerésére.
Milyen pozitív hatással volt rád?

- Felkavar - Felébreszt - Leállít - Lenyugtat. :)
 
Ég Áldjon!

Sz.I.

 

 
Szia! Ez egy érdekes kérdés:)

Miért szerettek itt olvasgatni?
Mert kimondja a tényeket minden negatívitás nélkül, s persze pártatlanul!
Mit adott számotokra ez az oldal?
Engem megfogott,sőt amikor a videóidat hallgatom jó érzéssel tölt el.Ezen Felül egy kis extra tudásra tettem szert.
Milyen pozitív hatással volt rád?
Szuper jo hatás al volt rám/van rám az oldal.Mintha az Isten akarna elmondani nekem dolgokat.Néha amikor hallgatom/olvasom az anyagaidat,kicsit megborzongok,és néha a hideg is kiráz,De persze Jó értelemben!

Ügyesek Vagytok! Csak így tovább!üdv

Sxpiv

 

 
Miért szerettek itt olvasgatni?

Ezen az oldalon a valóságot írjátok le amit próbálnak az átlag emberektől eltitkolni és mostanában engem nagyon érdekel, hogy milyen anyagokat eszek/iszok meg és, hogy kik akarnak tönkre tenni minket. 
Mit adott számotokra ez az oldal?  felvilágosodást 
Milyen pozitív hatással volt rád?  Jobban megtudom válogatni a kajákat, hanyagolom a gyógyszereket ha beteg vagyok és a jövőre való tekintettel is intenzívebb gondolkodásom lett az állattartással és gazdálkodással kapcsolatban.

B.G

 

 
Nekem nagyon tetszik a weboldalad! Engem különösen azok a dolgok érdekelnek, amik a magyarsággal kapcsolatosak. A Szent Korona, a teremtés, 2012, Jézus magyarul teremtette-e a világot tényleg?
A videóknak különösen örülök, de az előadásokat is élvezem:-)
Gratulálok hozzá, látszik, hogy sok munka van benne. Én nagyon örülök, hogy létezik egy ilyen nagyon hasznos weboldal:-)

Üdvözlettel: G.O.E.
 

 

Személy szerint rengeteg honlapot látogatok, hasonló alternatív témában, ezért van összehasonlítási alapom. Kedvelem a honlapodat, mert meghagyja azt a felnőtt gondolkodó Embernek járó kiváltságot, hogy saját véleményt alkosson. Ha le is írod a sajátodat, nem olyasféle képpen teszed, hogy csak ez az egy az igazi, nem térítesz, hanem tájékoztatsz és ez felüdülés.
 
Baráti tisztelettel: Szehiter

 
 

Sokat ad a MAGYAR KIRÁLYI HÍRLAP hangulat, és információ terén is.
Olyan bolyongani az oldalon, akár egy 48,49-es Petőfi verset olvasni, egy különös düh fog el, és egyben nyugalom is árad a sorok közül remény formályában
Jó látni, hogy vannak olyan emberek akik a Keresztény vallást igaz utakra használják fel.
 
U.i.: Csak azt bánom, hogy a legtöbb ember ha véletlenül talál a honlapra, köpködve fut el. Bár azt tudjuk, hogy ez kicsit sem a honlap hibája.
Csak így tovább!

M.V.

 

 
Mit szeretünk olvasni? Itt mindent!

Z.T.

 

 
Nagyon tetszik,hisz mindenről értesülök ami a hazámban történik.Itt az igazság van leírva,nem a média hazugságai.Mivel ezoterika is érdekel,jó hogy van videó pl. a táltosokról.Sokuknak szüksége van sajnos, a szeretettet tanulni,itt erre is lehetőség van.Köszönöm hogy megismertetted velem ezt a honlapot,és rendszeresen küldesz imélt, továbbra is várom. Szia.

9gcna

 

 
Örülök, hogy hozzám hasoló gondolkodású emberekről, előadókról sikerül hallanom. Az országban elhangzó előadások egy részéről nem maradok le. Amikor időm engedi végignézem és feltöltődve folytatom a dolgaimat. Környezetemben is próbálom kiépíteni, hogy vannak emberek kikre lehet számítani nem szabad begubodzni.

N.Z.

 

 
Az oldal nagyon tetszik, mert rengeteg témájú írást olvashat itt az ember. Engem legfőképpen az önellátás és a népi gyógymódok szoktak érdekelni. Remélem rengeteg ilyen témájú cikk felfog kerülni a weblapra. Isten Áldjon minden igaz magyar embert!

A.

 

 
Egy ideje a bennem lévő kicsi kis fényt próbálgatom táplálni eltitkolt információkkal. Drunvalo Melchizedek, David Icke, Nikola Tesla, Géczy Gábor, Bunyevácz Zsuzsa és sok más nagyszerű gondolkodó műveivel ismerkedve véletlenül ráakadtam "Az idők kezdetén" című videóra, ami teljesen magával ragadott. Azóta tudatosan keresem az "Atyaeg1" videókat.

Sarolta
   

 

Én részemről nagyon meg vagyok elégedve a honlap tartalmával. Szeretem az Istenről szóló cikkeket, az önellátásról szóló videókat. A tippem: kérd meg az olvasókat, hogy segítsenek neked videókat, cikkeket fordítani, úgy mégtöbb anyag lehetne fent. Sajnos még mindig kevés érdekes videó érhető el magyarul. A legtöbb jó infó angolul, franciául, németül van fent a neten. Én ugyan kint élek, de tudom, hogy sok otthonmaradt honfitársam nem olyan szerencsés, hogy lehetősége lenne idegen nyelvet beszélni. A ma 39 éves emberek még OROSZ nyelvet tanultak a suliban, sokuknak soha nem is volt lehetősége, pénze angolul tanulni! Ezért fontos, hogy lehetőleg magyar nyelven legyenek fent érdekes cikkek továbbra is.

Sandra

 

 
Nagyon tetszik ez a lap, sok új információt kapok.Szeretek mindent olvasni ami a Magyarsággal ,ezoterikával kapcsolatos és felvilágosít az egészségről is. Köszönöm,hogy nézhetem ezt az oldalt.

M.I.

 

 
Sok igazságot mond ki az oldal, olyanokat is, amit a média elhallgat és sokszor a lelkészek, papok is, de tudjuk, hogy nem véletlenül. Örülök, hogy a dolgok mögé nézhetünk és ezáltal nem csak a szemünket nyithatjuk ki, de valamilyen szinten TANÍTÁST is KAPUNK, ami az életben maradáshoz szükséges. Szóval én mindenképpen pozitívan értékelem az oldalt, DE azért ne feledjük Jézus szavait: "A TE Igéd Igazság" János 17:17

Keresztény

 

 
Nekem azért tetszik ez az oldal, mert egyszerűen jó. Rengeteg új ismerethez jutottam itt, pár hónap alatt, amióta találtam. Remélem mindig lesz. :)

Valaki

 

 
Sziasztok!

Először is:
Miért szerettek itt olvasgatni?
Azért szeretek itt olvasgatni mert ezen az oldalon értelmes cikkek,videók,i nformációk vannak amik tényleg az embereket szolgálják és felhívja a figyelmet a felszín alatti lényegre!(Bárán yok legyünk ne birkák!)
Én saját részemre sok értelmes dolgot találtam bár ezt a többi oldal látogatóról is el lehetne mondani mivel gondolom azért látogatják ezt az oldalt ők is mert közös nézőpontunk van és egy oldalon állunk!
Mit adott számotokra ez az oldal?
Nagyon sok hasznos információt és elég részletesen!Bár az én véleményem kicsit több ennél!Szerintem ez az oldal össze fogja ezeket az embereket hozni a jövőben akik ezt a lapot látogatják!És ez nem is lesz véletlen!Én ezt így gondolom!Szerin tem egyre többen és többen leszünk! 
Milyen pozitív hatással volt rád?
Nemrégiben veszítettem el édesanyámat hosszú betegsége után és úgy érzem volt néhány dolog itt az oldalon amibe bele tudtam lelkileg is kapaszkodni és ez nekem jó volt!
Többet gondolkozom és oda figyelek a jelekre! 
Sziasztok!

Isten Áldjon mindenkit!

 Cumedli

 

 
Sziasztok!

Mióta ismerem az oldalt úgy érzem nem vagyok egyedül, néha úgy tűnhet számunkra mintha üldözési mániája lenne az írónak, én tudom ez nem így van ezek a tények. A tényeket mindenkinek ismernie kell. Az igazság felszabadít!!!

Viktor

 

 
Azért látogatom a többi nemzeti oldallal együtt, mert a magyarság számára csak szakrális nemzeti megoldás létezik a Szent Korona Királysága alatt Szűz Mária oltalmával és Jézus Krisztussal. Ámen.

Isten Áldjon!

Üdv.Kovács!

 

 
Számomra azért hasznos ez az oldal, mert nagyon sok hasznos infót szereztem általa, olyat is amit el se tudtam képzelni előtte. Térlátást és a dolgok mögé látást adott nekem ez az oldal. Megerősített az önbizalmamban és a hitemben. Nincs kitől félnem, ha úgy élek hogy másokért. Áldozattal, tele szeretettel és megbecsüléssel.

K.T.

 

Szia!

Köszönöm a leveled!
Úgy gondolom semmi sincs véletlenül! Az sem, hogy Te éppen most
küldted nekem el ezt a levelet.
Mostanában kérdezted, mi a véleményem a honlapról. Sajnos nem tudtam
válaszolni, mert mindenféle problémáim voltak, de ez most nem fontos.
A lényeg az, hogy most úgy gondolom ideje megírnom ezt a levelet Neked
mindannyiunk érdekében, mert "több szem többet lát" alapon le tudom írni
a tapasztalataimat, amik nem olyan "eget rengetőek", de szerintem
fontosak.

Nagyon tetszik a honlap! Tele van nagyszerű információkkal, üdítően
jó a szellemisége, szerintem! Főként azért mert a szeretetről szól!

Mostanában mindenki szeretetéhségben szenved.

Nem vagyok vallásos, de hívő vagyok! A kettő nem egy és ugyanaz
számomra.

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy az anyagi javak igazán nem fontosak,
illetve természetesen szükség van bizonyos mennyiségű pénzre, hogy ebben
a ránk kényszerített rendszerben élni tudjunk. Az igazán nagy dolgok
viszont mindenféle anyagi érdekek nélkül működnek! Nincs áruk!
Egyszerűen szeretetből! Tudom, e sorok olvasása után az emberek kezdenek
kételkedni az elmeállapotomban, de én biztosan tudom, hogy Te érted mire
gondolok.
Véleményem szerint az igazi élmények kizárólag anyagi érdekek nélkül
"kaphatók".
Mik ezek? Számomra pl. Megnézek egy csodálatos festményt, vagy szobrot.
Meghallgatom Bach, vagy pl. Vivaldi 4 évszak című művét. Nézem, és
hallgatom Latinovits Zoltánt ahogy József Attila verset szaval.

http://www.youtube.com/watch?v=AZkJ0aPDKZk

Felemelő, csodálatos élmény!
Kimegyek a rétre és nézem a méheket a virágokon, a fákon a madarakat, a
természetet. Továbbmegyek, kapok egy mosolyt valakitől stb.
Az igazi öröm, ha adhatunk valamit, önzetlenül, szeretetből valakinek.
Aki megérdemli!
Amennyiben megpróbálunk nagyobb dimenziókban gondolkodni, és el
tudunk
vonatkoztatni az egyéni érdekeinktől, tehát egy jobb, cél érdekében
képesek vagyunk adni valamit magunkból amit természetesen majd
visszakapunk, (mert így működik!) de nem is ez a lényeg, hogy
visszakapjuk hanem az, hogy ezáltal mindenkinek jobb legyen!
Talán zavarosnak tűnik a gondolatmenet, de így érzem, és mindjárt
kifejtem bővebben, miért kezdtem el írni Neked ezt a válaszlevelet.

Leveled a rajzolásról szól. Tehát a művészetről. A téma érzékenyen
érint!
Nem hiszek abban, hogy 5 nap alatt meg lehet tanulni rajzolni, de nem ez

a lényeg, ám legyen, nem ezért írom a levelet.
Egy műremek születéséhez ténylegesen egy megváltozott tudatállapot
szükséges. Ez egyfajta szárnyalás ahol megszűnik az idő, csak az alkotás
a fontos. Szükséges hozzá nagyon sok minden. A csillagok állása, a Jó
Isten segedelme, egy hangulat, a múzsa, az emlékek, stb. stb.

Elkezdtem nézni a videót, és volt egy olyan gondolatod, hogy "talán majd
egyszer minden iskolában tanítják ezt a módszert". Így legyen, de nem ez
a cél sajnos!! Nem mindig az egyénnel (a tanárral van a baj!)
Természetesen nem minden tanár pedagógus, ez is igaz! A baj ott van,
hogy meghatározzák milyen mélységig taníthatják a tanárok a tantárgyakat
ill. mit nem taníthatnak!!
Én művészeti, kézműves szakmát tanítottam több évig Magyarország
legmodernebb tanműhelyében 20 éves fiataloknak, és a saját bőrömön
tapasztaltam azt, hogyan teszik tönkre módszeresen a szakképzést!

Ezért hagytam ott, de nem hagytam abba a küzdelmet ellene!
Széllel szemben nem lehet... mint tudjuk, mert vizes lesz a nadrágunk.
Elnézést a hasonlatért!
Jelenleg minden szakma képzése rettenetesen, zuhanó repülésben
hanyatlik. Szakmák tűnnek el, és ez végzetes kimenetelű lesz a jövőnk
szempontjából, ha nem kapunk villámgyorsan észbe!!

Egy puskaporos hordón ülünk kínunkban fogunkat összeszorítva
kényszeredett mosollyal nyugtatgatjuk egymást, és közben meggyújtották a
gyújtózsinórt. Egymásra nézünk és dermedtem mint a nyúl aki az úton az
autó fényszórótól elvakulva, bénulva várja a végzetet. Figyelünk kérdő
tekintettel. Ki oltja el? -és az idő megy, a zsinór rövidül.

A módszer alattomos! A régi, jó szakkönyvek bevonásától kezdve a
tanmenetek erőszakos megváltoztatásán keresztül az oktatás "fizetőssé
tételével" aláássák gyermekeink jövőjét,az esélyegyenlőség jegyében,
természetesen! Tehát minél több a pénzed, annál nagyobbak az esélyeid.
Megint a szegény gyerekek nem fognak tudni tanulni. Úgy hívják ezt, hogy
"reform".
Nem butítás, mert az átlátszó! Reform! Elérkeztünk az Orwell-i
hangulathoz, ahol "a csokiadagunkat felemelik 10 g-ról 5 g -ra!", és
lassan megtanítanak bennünket "újbeszélül" is, ha hagyjuk.

Természetesen nem keseríteni szeretnélek ezekkel a gondolatokkal, rögtön
az új év kezdetén, csak fel szerettem volna hívni a figyelmed arra, hogy
nem az a cél, hogy az utánunk jövő generációk jobb szakemberek legyenek,
mert még így is túl jók vagyunk Magyarok a szakmáinkban, hivatásunkban,
de már nem sokáig, ha hagyjuk a gonoszt tovább munkálkodni!

Ezért szerintem az egyetlen út az önzetlen ajándékozás!
A nagyszerű az benne, hogy senki nem tilthatja meg az ajándékot!
Természetesen megnézem ki az akinek ajándékozom a szaktudásom, és ha
érdemesnek találom őt arra (emberileg, morálisan) akkor ingyen elmondom,
megmutatom, megtanítom a szakma minden apró fortélyára. Kizárólag
nemes lelkű fiatal MAGYAR EMBERNEK! Egy tanító nem szabad arra
gondoljon, hogy konkurenciát nevel! A célom csak az lehet, hogy a tanulóm

jobb legyen nálam, mert kizárólag akkor van fejlődés, és biztosított az
utánpótlás!
A szaktudást ajándékba kaptuk mi is önzetlen mestereinktől, tehát nincs
ára! Ezért mi sem kérhetünk pénzt érte! Szerintem, csak kölcsön kaptuk,
hogy továbbadjuk! A mestert mindig túl kell szárnyalni! Akkor dolgozott
jól a mester, ha túlszárnyalja a tanulója!
Amennyiben ez nem így történik a mester nem jól végezte a munkáját!
Természetesen ez olyan mint egy adóvevő. Van egy adó, és egy vevő fél.
Valamelyik fél hiánya illetve alkalmatlansága eredménytelenné teszi a
munkát! A magokat én már elvetettem! Nem mind ért termő talajra, de egy
pár már cseperedik, és remélhetőleg ebben a szellemiségben fog tovább
munkálkodni.
Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kell törekedni!
Őszintén remélem, hogy nem én vagyok az egyedüli Don Quijote.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak bennem a honlapod
böngészése közben.

Nagyon tetszik a munkád,felvilágosító tevékenységed, ami tudom nem kis
időt, és energiát igényel, természetesen ajándékba, ingyen, nekünk
olvasó közönségnek.
Nagyon sok köszönet érte!

További áldozatos munkádhoz sok, sok erőt, kitartást, jó egészséget
kívánok, és a Jó Isten segedelmét kérem!
Reményteli, boldogabb új esztendőt kívánok mindannyiunknak, Magyar
feltámadással!
Isten Áldjon

Reménykedő

 

 
További pozitív véleményeket a lappal kapcsolatban, lejjebb a kommentekben várjuk.

Isten Áldjon! :)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+3 # Seguro 2012-01-03 19:06
De jó látni, hogy vagyunk egy páran! :) (amúgy az oldalt 2-3 hónapja követem..azt hiszem, egy Géczy Gábor videó kapcsán keveredtem ide.)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-01-03 23:00
:) Isten hozott köztünk!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Cumedli 2012-01-03 23:10
Sziasztok!
Szerintem ez egyáltalán nem volt fáradság!Nagyon örülök, hogy van ez az oldal!
(egyébként a Valaki utáni kommentelő én voltam csak nem írtál nevet!)
Isten Áldjon mindenkit!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-01-04 01:09
Javítva :-)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+11 # Scythion 2012-01-04 00:05
Segített rágyünni hogy Jézus és tanításai nélkül nehezebb az élet. Hiába hoznánk vissza Nagy-Magyarországot, vagy akár egész Szkítiát, nélküle nem lehetne sokáig fenntartani. Mivel Ő hordozza a legtisztább formájában az ősbölcsességet és tudást.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+8 # Fénybenjáró 2012-01-04 01:11
Na akkor már ezért megérte munkálkodni! :)

Bizony minden a lelki beállítottságon múlik. A többi már csak annak visszatükröződé se az anyagi világban.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+8 # Gábor 2012-01-06 12:34
Ez a lap olyan mint a közért. Minden nap kell ,hogy jöjjek :) üdv katanka
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Merele 2012-04-03 22:44
Szervusztok.
Nem tudatosan v. szándékosan, inkább 'csak úgy', szörfözgetve kandikálok bele ilyen v. hasonló oldalakba, blogokba. Egyre több helyen bukkan fel ez a 'piros pirula' kifejezés, ami már-már egy GONDOLKODÁSMÓD fémjelévé, szinonímájává kezd válni. A magam részéről igyekszem APOLITIKUS és ELFOGULATLAN maradni, s épp ezért - és csak HALKAN... - szeretném megjegyezni, hogy a Mátrix c. 'kultusz'-film szlogenje éppúgy MEGTÉVESZTŐ, mint a film (katartikus?) irányultsága és végkicsengése, ugyanis nem csupán a KÉK 'pirula' mögött van jelen egy 'mátrix'. A PIROSat választók IS egy effélében találják magukat (!!), csupán egy ÁTFOGALMAZOTT, 'átöltöztetett', átmaszkírozott MÁSIK mátrixban. A 'NYÚL ÜREGÉ'-nek bemutatását nem kell MÁSOKRA hagyni v. bízni! KÖNYVEKET - főleg régi kiadásúakat - és lehetőleg NEM az 'akadémikus' tudomány könyvtárából - kell olvasgatni, akkor hamarabb letisztul a kép. Az ősi hagyományokról szóló (le)írásokban lényegesen több a valóságtartalom , mint akárhány újkeletű szellemi irányzatról v. geo-és gazd.-politikai fejtegetésről mostanában születő, többszörösen elferdített írományban. ( Nem csupán el/olvasásra, hanem TANULMÁNYOZÁSRA érdemes pl. a Popol Vuh, a Védikus írások, a Kebra nagast, a Szufi, a Kabbala, a Tóra/Talmud, vagy - más tárgykörökben - pl. Daniken és Zeharia Sitschin könyvei). Rengeteg a találgatás mindenféle téren, elképesztő dolgokat akarnak elhitetni mindenkivel, holott 'ezer' éve vannak a könyvtárakban felelhető REÁLIS és FELHANGOK NÉLKÜLI írásművek mindenféle tárgykörben, csupán azokat igyekeztek NEGLIGÁLNI, szerzőiket pedig elhitelteleníte ni. Bár - végülis igaz, hogy minden a FEJben dől el... Köszönöm a lehetőséget, hogy ezt elmondhattam. Üdvözlettel: Merele
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-04-04 10:45
Szia!

Szerintem Piros Pirulánál a Mátrix című film indította el a felébredést és lehet ezért választotta magának ezt a jelet.

Igazad van, hogy a szent iratokban több bölcsesség van, mint pl a filmekben. Az oldalon jó pár ilyen cikk is van pl a Védikus tanításokról szóló.

Mellesleg Piros Pirulának én is feliratkoztam a csatornájára és tényleg elképesztő filmeket szed össze a világ minden tájáról. Megdöbbentőek és hasznosak az ébredező emberek számára. :roll:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Peter Kis 2012-06-25 07:38
----------SZERINTEM A FACEBOOKON IS KELLENE EGY OLDAL .-------------
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-06-25 08:49
már van, csak az a baj, hogy csak azokat hívhatod meg az oldalra, akik az ismerőseid.

Van pár ezer ismerős személyként. Nekik szoktam megosztogatni a cikkeket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!