fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Tudat

Minél magasabb egy ember tudatosságának a rezgésszintje, minél inkább a fénnyel azonosítja önmagát, annál inkább képes a környezetébe kerülő emberek testi, lelki és szellemi sötétségét, a fény által megvilágosítani, és így meggyógyítani.

Sok nagy mester képes volt erre, többek között Jézus is. Valamint minden igaz megvilágosodott köré is ezért gyülekeztek az emberek, mert képesek voltak fényt árasztani a sötétségben. Lásd a magyarság életében a táltosok.

Amikor eléri valaki a Krisztusi Tudatosságot, akkor megvilágosodottá válik, és képes arra, hogy az életet Isten akarata szerint, aktívan és tudatosan álmodni tudja. Egy ilyen emberről olvashatsz itt egy cikket, akinek sikerült megvalósítania önmagát és túllépnie a személyiségén. Így képes arra, hogy a magasabb tudatosságával, rezgésszintjével meggyógyítson embereket. Egyszer én is találkoztam vele és valóban lehetett érezni a belőle áradó fényt és Igazságot. Akinek van valami problémája, betegsége, panasza az képes ettől a ma is köztünk élő mestertől segítséget kérni, szellemi és lelki szinten. Ehhez elég csak a képét nézned és elmondanod minden búdat, bánatodat neki. Ő pedig Isten fényével képes a világ láthatatlan útjain keresztül segíteni rajtad és gondjaidon. Az ő rezgésszintje megemeli a tiédet, így a megrekedt energiáid, rezgéseid meggyógyulnak, kisimulnak és bekövetkezik a testi, lelki és szellemi javulás az életedben. Isten Világossága munkálkodik ezen az emberen keresztül. Több ezer, orvosok által dokumentált, csodás gyógyulás következett be általa.

Bővebben erről a Krisztus Tudatosságról ebben a könyvben olvashatsz.

A Távol-Keleti Mesterek tanítása

 

 

Cikk folytatása lentebb...

 

Sokan hallottunk már Braco-ról, a horvát születésű spirituális gyógyítóról, akinek csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. De vajon ki ez a férfi, és miként használja földön túli gyógyerejét mások megsegítésére?

 
Braco 1967 novemberében, Horvátországban (Zágrábban) született. Közgazdásznak tanult, és sokáig úgy tűnt, hogy teljesen hétköznapi életet fog élni, míg egy napon találkozott valakivel, aki gyökereiben változtatta meg a világról alkotott képét. Ivica Prokics, a szerb gyógyító hatására, Braco feladta az üzleti világot, és fittyet hányva gazdasági végzettségére és állására, Ivica nyomába szegődött, majd annak 1995-ben bekövetkezett haláláig mellette tanult. Braco ekkor még nem volt tudatában annak, mekkora gyógyító erők szabadultak fel benne, mint ahogy azt sem tudta, hogy a stafétabot már régen a kezében van... Az emberek pedig jöttek, és hittek benne. Érezték a belőle áradó jót, a gyógyerőt, a szeretetet. Arra kérték, gyógyítsa meg őket, segítsen nekik, és folytassa azt, amit Ivica elkezdett. És Braco mestere nyomdokaiba lépve gyógyítani kezdett.
 
Nem üzleti vállalkozás

 
A rossznyelvekkel ellenben Braco nem pénzért gyógyít. Segítői a nagy rendezvénytermekben szedett minimális összeget terembérletre illetve adminisztrációs költségekre fordítják, és egy-egy alkalommal annyi embert "látnak el", amennyit csak lehet. A gyógyításon részt vevő tömeg legtöbbször a több száz főt is eléri. Kismamákat és 18 év alatti gyerekeket nem engednek Braco közelébe a gyógyítás során, mert számukra, azt mondják, megterhelő lehet a sok energia.
Az emberek pedig özönlenek. Akik ismerték Ivicát, azt mondják, a mai napig érzik a rezgéseit Braco közelében. Mintha ő is jelen lenne a gyógyítás során. Érdekes momentum, hogy Ivica még életében "megjövendölte", hogy egy napon Braco fel fogja őt keresni, és eljön az idő, amikor ő viszi tovább a tudást az általa megvilágított úton.
 
 
Miben rejlik a gyógyítás csodája?

 
Bárki bármit mondjon, csodák igenis, napainkban is vannak. Gyógyulások, születések, sikerek és váratlan szerencsék, amelyet az Isten ajándékoz nekünk, a hitünk által.
Braco-t sokan vizsgálják: (dokumentum)filmek, tanulmányok és elemzések tucatjai készültek és készülnek róla, ám magyarázatot senki nem tud arra adni, miként képes a horvát fiatalember a puszta nézésével és jelentlétével olyan mértékű gyógyító energiát átadni a köré gyűlt embereknek, hogy azok komoly, kézzel fogható fizikai gyógyulásokat éljenek meg. Braco pedig elmulasztja a rákot, az epilepsziát vagy a depressziót. Az emberek pedig, miután hazamentek, otthon "élik tovább a csodát". Mert bizony, mindannyian viszek haza valamit Braco energiájából, amitől szép lassan megváltozik az életük. Azt mondják, egyfajta láthatatlan kötelék köti őket a találkozás után gyógyítójukhoz, akinek minduntalan érzik a gyógyító erejét.
A mindent elsöprö szeretet megríkat

Braco azt mondja, nem ő gyógyítja az embereket. Ő csak áll, és nézi őket, miközben arra koncentrál, hogy a szeretet minden melegét feléjül küldje. És ekkor megnyílik valami benne, és elkezd áramolni a végtelen, gyógyító szeretet. Az emberek pedig csak nézik, nézik őt, és egyszer csak eléri őket az a csodálatos, megmagyarázhatatlan erő, amitől könnyezni kezdenek, és melegséget, felszabadultságot, békét, nyugalmat és megkönnyebbülést éreznek.
Braco a tömeget nézi: egyszerre senkit és mindenkit. A szeretet gyógyító energiája pedig mindenkihez eljut. Alex Schneider professzor szerint Braco képes arra, hogy a környezetében jelen lévő embereket egyfajta magasabb rezgésű (kollektív) tudati szintre emelje, s megmutassa, hogy miként működik a világ és az életünk, s ezáltal a gyógyítás kulcsát valójában a kezünkbe adja. Tehát Braco nem hagyományos értelemben vett gyógyító. Ő egy olyan, hihetetlen spirituális képességekkel megáldott ember, aki képes arra, hogy megmutassa nekünk a fizikai valóságot olyan szemmel, ahogy magunktól képtelenek lennénk látni. És ezzel a változás megtörténik. A rendellenességek oszlani kezdenek, legyen az fizikai betegség, lelki probléma, vagy megoldásra szoruló konfliktus.
 
 

 
 
 

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
-6 # Joó Violetta 2012-02-13 18:20
A gyermekeket és a várandósokat nem engedik a közelébe - itt valami nagyon sántít! Mégpedig az, hogy a betegséget nem azért adja az Isten, hogy valaki csakúgy szeretetből leszedegesse rólunk. Annak oka van és az ok a fontos.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+21 # Fénybenjáró 2012-02-13 18:35
A betegséget nem az Isten adja, hanem a mi Istennek való ellenállásunk következményeké nt jön létre, mert megreked az életenergia szellemi, lelki, vagy fizikai szinten. Isten néha elküld gyógyítókat, hogy ezek az emberek segítsenek a bajbajutottakon és vissza tereljék a népet az igaz útra.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Naaaaaaaaaaaaaaaaa 2012-02-13 21:08
Azt írja a szentírás ,hogy a hamis prófétát úgy mint a fát. Gyümölcséről lehet megismerni. Tövisek között nem találunk szőlőt. De ez az ember nem ér vissza semmivel csak gyógyít és szeret. Fontos ,hogy ne tiszteljük Jézusként. De ez az ember megtestesíti mindazt amit a Táltosok régen. Kiváncsi vagyok miben ,hisz.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-2 # fincsike 19 2014-10-23 18:48
Kedves Fénybenjáró!
Azt mondod; a betegség a mi Istennek való ellenállásunk következményeké nt jön létre.
Ez igaz lehet arra aki pl. gonosz,és/vagy aki egészségre káros életmódot folytat,de mi a helyzet a jószívű,Istenne k tetsző életet élőkkel,ők miért betegednek meg?S ha valaki élete folyamán önhibáján kívül reked meg szellemi szinten?Hiszen születésünkkor sajnos nem kapunk egyforma talentumot.Én ezt a Bracot nem ismerem.De ha igaz is,hogy egyes emberek ilyen erővel bírnak,nem lenne igazságosabb,ha a betegek mindegyike (vagy legalábbis az,aki ,,megérdemli") hozzájuthatna a csodás gyógyuláshoz?És tekintet nélkül arra,hogy állapotos-e,gyermek-e?
Tehát közvetlenül,nem pedig Braco-k által és nem pedig csak azok,akik éppen értesülnek és el tudnak menni Braco-hoz.
Nekem ez se nem igazságos,se nem érthető.
Minden jót,mindenkinek !
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # lőrinc 2015-01-23 04:06
Kedves fincsike 19!
Gondolom te nem ismered a bibliai Jób történetét. Ajánlom neked, de persze nem a "rövidített olvasmányt". :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Ungvári Erika 2015-01-26 13:29
Kedves Lőrinc!Én nem a bibliában hiszek,amit már nem tudom hányszor írtak át,hamisítanak meg!És nem is a vallásban hiszek,hanem Istenben! Isten pedig nem kooperál Bracoval.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Soos Rita 2016-03-30 12:31
Az ősi szeretet vallásunknak nem kellett több ezer oldalas bibliának nevezett könyv. Találtam egy rövidebb érthető írást itt, ha valakit érdekel: http://jolelek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1196878
És a youtube-on rátaláltam Matek Kamill előadására, a Szkíta erkölcsről, elgondolkodtató :
https://www.youtube.com/watch?v=hreKuiU7Umc
És ha valaki érdekelnek a Magyarokról talált bizonyítékok a youtube-on Matek Kamill 1-2-3.... előadásit nagyon tartalmasnak találtam ezzel kapcsolatban. Ha valakit érdekel. :)
Áldás a Magyarokra.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-3 # Fénybenjáró 2015-01-23 13:44
Betegségeink, szenvedéseink hátterében mindig áll valamilyen rossz tulajdonság, valamilyen káros tett.

Megfizetjük az árát helytelen viselkedéseinkn ek.

Mikor kifizettük a váltságot, akkor az élet is megvált minket a bajainktól.

Vagy így, vagy úgy.

Az Isten felé fordulás nagyon sokat tud segíteni a bűnös tetteink következményeit ől való megszabadulásba n.

Bocsánatkérés, bűnbánat és kijavulás a rossz tulajdonságaink ból.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Ungvári Erika 2015-01-26 13:49
Ezzel nem tudok egyetérteni.Vajon a magzat a méhben vajon milyen helytelen viselkedést követett el,ha betegen,vagy halva születik?
Véleményem szerint betegségeinket nem kéne Istenre ,,ráfogni". Családom példája:Nagymam ám áldott jó ember volt,finom lelkű,csupa szív ember.Míg apám olyan hitvány,rosszin dulatú,hogy minden rosszat- még a gyilkosságot is el merte volna követni,ha nem félt volna a felelősségre vonás következményétő l.Mégis nagymamám halt meg korábban,ő csak 67 évet élt agyvérzés miatt,apám pedig sokáig,83 évet élt.De más családoknál is így van ez,nem a gonoszok betegszenek meg és halnak meg korábban.Mert ha ez így lenne,a gonoszok már régen kihaltak volna,s PARADICSOMI BOLDOGSÁGBAN ÉLNÉNEK ITT A FÖLDÖN AZ EMBEREK!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Sné Anikó 2012-02-15 00:41
"A legtöbb betegségnek lelki oka van, amit az alatt az idő alatt, míg az ember ott áll kb. 200 emberrel együtt, nem valószínű, hogy eltűnik. "

Braco csendben néz és sugározza a szeretet energiát, valószínű azért nem vihetnek be pici gyerekeket, hogy semmi ne zavarja meg azt az áhitatot, ami ott akkor jelen van. Én úgy éreztem mintha az áram cikázott volna végig rajtam, nagyon jó érzés volt és közben el kezdett folyni a könny a szememből, pedig nem sírtam. Nekem nagy élmény volt az biztos. Azt nem tudom, ha valaki beteg hányszor kell ezt megismételni, valószínű sok mindentől függ. A várandósoknál valószínű az energia rezgésszintje kiválthat esetleg rosszullétet, de ezt csak én gondolom.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ungvári Erika 2015-01-30 01:43
Nesze neked beteg pici gyerek,te zavarod az áhítatot,maradj kívül! :sad:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # MészárosnéZsóka 2013-07-03 20:36
Én úgy látom nem vagy vele tisztába, mi is történik ,ő isten kiválasztotja,t ehát ő segíthet beteg embereknek ,de akinek nincs hite nem is érti ,olyan erős az energiája, hogy azért nem mehetnek ode gyerekek várandósok azért ott sok ember rosszul lessz , lelkileg megérint,egem is meg rendített nagyon át kell érezni,
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # F. Tibor 2012-02-13 23:26
A betegségek lelki konfliktusokból erednek az esetek 90-95 %-ában. (A maradék a mérgezések, extrém táplálkozás-hiánybetegségek , sugárzások, stb.) Véleményem szerint az emberek által érzett, belőle áradó szeretet érzése feloldja a lelki konfliktusait az embereknek, és ez miatt gyógyulhatnak. De csak azok gyógyulnak, akik rá tudnak hangolódni erre a szeretetre, illetve megérinti őket, megmozdít bennük valamit. Olvastam olyan véleményeket, akik semmit sem éreztek, miközben látták őt. Ezért az embernek magának is köze van a gyógyulásához olyan értelemben, hogy engedje ráhangolódni magát erre az érzésre. Én magam nem láttam őt személyesen, csak olvastam róla. Kicsit szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban, de szerintem a gyógyulásoknak a valódi alapja az ez lehet, hogy az ember újra elkezdi érezni a szeretetet a saját kis konfliktusai helyett.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2012-02-14 00:29
Tényleg jó meglátás, hogy az ember mintha érzelmileg túl lépne a lelki traumákon és Braco hatására már utána nem érintik sokszor a különböző traumák és régi rossz emlékek.

A képét néző emberre is kivetül ez a gyógyító kisugárzása. Volt egy srác, aki állandóan konfliktusban volt a környezetével, nem birt az indulatain uralkodni. Mondtam neki, hogy nyomtassa ki Braco képét, mert képes meggyógyítani az ilyen problémáit. A kis srác szeretett volna megjavulni, de nem igazán hitt benne, sőt még azt hitte, hogy be akarom csapni. 2 nappal utána jött vissza, hogy tényleg működik a dolog, mert meg tudja tartóztatni az indulatait. Meg pozitív változást érzett a dolgaival kapcsolatban. :roll:
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-02-15 10:48
Különböző mérőeszközökkel mérni is lehet, hogy az ilyen gyógyítókból valóban árad ki életenergia, fényenergia. Egely Györgynek is van egy ilyen szerkezete, az életenergia kerék, ami már csak azáltal elindul, ha valaki határozottabban ránéz.

Attól, hogy a tudomány még nem kutatta, attól még az ilyen emberek bocsájthatnak ki magukból olyan energiát, ami által mások jobban lesznek, boldogabbá válnak. Sőt kutatták is, csak az eredményeket nem tették közzé, mert akkor mindenkinek el kellett volna gondolkozni Isten létezésének bizonyítékán. Akkor a tudomány is tanubizonyságot t tett volna a Teremtő létéről.

Valakiknek jelenleg az az érdeke, hogy a tudomány és a hit egymással ellentétben álljanak. A hitetlen népet könnyebb a vágóhídra terelni, mint a szentek közösségét.

Természetesen ez a szellemi erő rosszra is használható, mint például a hit gyülekezeténél. Ott az embereknek nem könny gördül le az arcukon és áhitatot éreznek, hanem őrjöngenek, meg vonaglanak a földön. Ez már a feketemágia, meg a tömeghipnózis körébe tartozik, amit csinálnak. Braco az ilyeneket is képes meggyógyítani.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Lorena 2012-04-29 18:53
Elmentem kíváncsiságból Brácóhoz, és semmilyen energiát nem éreztem tőle. Persze nem is ígérte ,hogy mindenki érezni fogja a pozitív változást stb.Voltam Pránanadi tanfolyamon és az oktató hölgy nagyon kedves lelkiismeretes volt ,elméletet tudta,Annak ellenére,hogy már a 8-9 szinten volt szintén semmilyen energiát nem érzékeltem tőle. Az agykontroll tanfolyamon direkt középre ültem és a két megelőző esethez képest ott egy kisebb mértékben ,de éreztem valamiféle energiát.
Egy kedves ismerősöm a megelőzőekhez képest ’’teljesen dilettánsként,, soha semmit még csak nem is olvasott ezekről kezelte egy maradandó sérülésem- és működött !
Pontosan éreztem hol és milyen mélyen pásztázik a sérült terület felett.
Olyasmi volt mint mikor gyerek koromban játszottam a mágnesekkel a tenyerembe helyezve azonos pólussal ,és próbáltam összeérinteni.
Más -nem vagyok egy templomba járós ,de néha elmegyek misére ,mert az egyik pap hihetetlen erősen sugározza a szeretet. Csak úgy bizsereg a korona csakrám és,mint ha egy forró energia feltöltene.
Ennyi aki tud az tud !!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-04-30 10:53
Aki nem is akarja érezni az energiákat és úgy megy oda, az még akkor sem fogja észrevenni őket, ha tényleg vannak.

A helyzet az, hogy nem a tested érzékszerveivel kell érzékelni ezeket a dolgokat, hanem szellemi és lelki szinten. Ezt is meg lehet tanulni. Nagyon számít az is, hogy valaki daccal megy-e el valahova, vagy alázattal.

A közvetlen kezelés során nagyobb energiamennyisé get kaphat az ember, mint, amikor valaki egyszerre gyógyít sokakat.

Örömhír, hogy vannak ilyen pozitív kisugárzású papok. Én is találkoztam sok ilyen emberrel.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Ungvári Erika 2015-01-26 14:39
Én 3 olyan emberrel találkoztam életemben akik ,,lenyűgöztek", ,,energiát adtak", ,,Nap emberként" hatottak rám! Az egyik egy fiatal pap volt,aki egyik karácsony előtti napon csengetett be hozzám,adományg yűjtés céljából füstölőt kínált megvételre.Mint a mágnes vonzott,egyszer ű,hétköznapi szavait,minden idegszálammal kellemesen ittam.1-2 perces beszélgetés majd elmenetele után,hatalmas űrt hagyott a lelkemben.Ennek már több,mint 10 éve,de sokszor gondolok rá.Ezt az embert nagyon szeretném az ismerősömnek,mi több,barátomnak tudni! A másik ilyen ember,egy kimondottan csúnya arcú fiatal hölgy,egy bolti eladó volt.Amikor elkezdett beszélni-az árut kínálta- egyfajta sóvárgást éreztem,bárcsak ismerősöm,barát om lehetne,pedig korábban ezt az embert sem láttam.A harmadik ilyen ember munkatársam volt,mindig örömmel mentem dolgozni,mert tudtam,találkoz ni fogok vele,s ez lesz nekem az örömöm.Én helyhez kötött munkát végeztem,ő ,,mászkálósat",mindennap vártam,hogy odajöjjön hozzám,s ha egy nap nem jött,lehangolt voltam.Amikor megszűnt a munkahelyem,hat almas szomorúságot éreztem,mert már nem találkozhattam ezzel a munkatársammal, más megyében laktunk.Ezek az emberek mindenféle Braco-skodás nélküliek voltak,de a velük való találkozás állítom,hogy engem gyógyított.Nagyon szomorú,hogy nincs ilyen ember tartósan a környezetemben! Nekem ők olyanok voltak,azt éreztem,mikor a Nap kisüt!E három,-mondhatom idegen emberre- mindig sóvárogva gondolok!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Majomész 2012-07-10 14:10
Placebo hatás, szerintem ennyi az egész, aki valóban hisz a gyógyulásában, az meg is gyógyulhat, akár csodás körülmények között is!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+5 # Fénybenjáró 2012-07-11 23:10
A placebó hatás akkor szóval azt jelenti, hogy a tudatnak van olyan hatalmas képessége, hogy ha hisz valamiben, az a hit képes a fizikai anyagot is formálni és megváltoztatni? Ez azért már nem akármi. Még, akkor is, ha talán csak egy ember ennek a hatásnak az okozója.

Vajon a mostani vezető rétegben, hogyhogy nincs ilyen placebó hatást kiváltó ember? Pedig ezek a mostani politikusok is annyi szépet beszélnek, még sem gyógyulnak meg tőlük az emberek. Valamit csak kell tudni, ennek a Braconak, hogy beindítja ezt a hatást.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Majomész 2012-07-14 13:32
Ha belegondolunk, maga a gyógyszeripar is "bábiparág", amit szintén felsőbb körökből irányítanak. Sokszor hallani olyan gyógykezelésekr ől amik semmit nem hatnak, olyan gyógyszerekről, amik nemhogy nem segítik a a gyógyulást, hanem még rontanak is. Én ezért nem bízom semmilyen gyógykészítmény ben, amit ez az iparág alkot, mert szerintem rengeteg gyógyszer semmilyen hatóanyagot nem tartalmaz, vagy elenyésző menyiségben. Ámbár tényleg ki tudja mi lehet azokban a gyógyszerekben, nekem volna egy tippem. Az embereket nem csak a médián keresztül lehet agyilag leépíteni, önmagában kevés. Kellenek olyan kémiai-biológiai szerek is, amik rásegítenek a manipulálásra. Szerintem. Ezért nem veszek be sose gyógyszert, mert nem tudom mi van benne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+7 # Fénybenjáró 2012-07-14 18:19
Jó meglátás nagyon. Ezért fluorozzák a fogkrémet, ezért káliumozzák a sót, ezért annyi az adalékos étel.

Mind hozzájárul a gyógyszeripar forgalmának fenntartásához.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Sektor 2013-02-21 02:47
Én hiszem, hogy valóban léteznek olyan emberek, akik már maguk a ki sugárázásukkal segíteni és gyógyítani tudnak másokon. Valószínűleg Braco is, egy ilyen ember lehet és dicséretes, hogy ezen tulajdonságából nem húz hasznot, hanem valóban segít az úgy mond testileg, lelkileg beteg embereken. A másik meglátásom, én szerintem minden ember rendelkezik egy fajta öngyógyító spirituális képességgel. Ezt nem csodának nevezném,hanem inkább minden ember vele született tulajdonságának , amit persze nem az anyagnak(értsd testednek) köszönhetsz, hanem a fény-léleknek/lelkednek(szánd ékosan írom így). De természetesen van a másik véglet a csalók, kuruzslók. Sajnos ő belőlük van a több és ők azok akik jobban el is tudják magukat adni a nagy közönségnek. Mert ugye az emberek valamiben mindig hinni szeretnének. Példánk okáért vegyük ****** Ágnest aki szintén spirituális gyógyítónak nevezi magát, csak sajnos a valósághoz ehhez semmi köze. Nála a kezelés, csak is pénz alapú, önmagát csak egy közvetítőnek tartja, aki Isten fényét közvetíti a beteg emberek felé. Ő is, a fénnyel szeretne gyógyítani(csak szeretne) egy 20 perces úgy mond kezelés nála 10.000Ft. Azt persze hozzá tenném, hogy semmit nem használ, hittől függetlenül. Rákbetegek fórumán olvastam, miket összehordott valóban rászoruló rákos embereknek, akik természetesen nem gyógyultak meg, csupán hinni szerettek volna valamiben. Nekik a remény az utolsó mentsváruk. Gusztustalannak tartom, hogy vannak ilyen gyógyítók is, akik szabad lábon, nap, mint nap károsítanak meg embereket. És az olyanok, akik pedig valóban gyógyítók lennének, na az olyanokat járatják le a saját maguk ámokfutásaival.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2013-02-21 12:34
Nem ismerem a hölgyet, ezért nem szeretnék nagyon véleményt mondani róla. Sajnos elő fordulnak olyanok, akik a pénzt látják a gyógyításban és nem a segítőszándék munkálkodik rajtuk keresztül.

Minden megvilágosodott embernek ilyen kisugárzása van, mint a Braconak, mivel tudatuk határai már túlnyúltak a test korlátain így a végtelennel váltak eggyé. A végtelen fénye pedig végtelen távolságokra, végtelen nagy erővel képes a gyógyulást közvetíteni.

Pár adat a táltosok című videónkban is található erről:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/igazsag-kutatasa/196-oesszefoglalo-a-taltosokrol
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Sektor 2013-02-21 14:31
Tisztelt Atyaég szerintem nyugodt szívvel kiírhatnánk a csaló Julika nevét, hogy ne tudjon másokat átverni és megkárosítani. Családokat tesz tönkre az ámokfutásaival. Az ilyen kuruzslókat büntetni kéne, aki pedig valóban tud, gyógyítani na az olyan embereket, pedig segíteni és adó mentességet adni nekik.
Tisztelt Fénybenjáró én pedig, hiszem, hogy minden ember rendelkezik ezzel a gyógyító fénnyel, csak sajnos nagyon sokan megrekedtek az úgy mond anyagi világban és ezért nem képes felismerni és használni ezt a dolgot. Táltosok, ha jól tudom ők voltak anno az eredeti magyar(szkíta) vallásunkban a gyógyítók, így nevezték őket? Mindenképp megnézem az ön által linkelt videót. Én pedig tudom ajánlani az eredeti szkíta vallás alapköveit, nagyon jól összefoglalja és úgy mond megmagyarázz sok mindent az új és ó szövetséggel kapcsolatban, úgy mondanám van párhuzam a biblia és a szkíta vallás között. Én például amiben biztos vagyok, hogy az ószövetségnek és az újszövetségnek semmi köze egymáshoz. És nem egyeztethető össze az ószövetségi isten az új szövetségi istennel sem, de példánk okáért ugyanilyen istenek voltak az egyiptomi vallásban Amon és Aton.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-02-22 23:03
Én is hasonlóan gondolom ezeket. Minden vallás egy tőről fakad. Istentől.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # csordás kitti 2013-02-28 18:30
szeretném kérni azokat akik tudnának segiteni,
hogy hogyan tudnák bejutni 2013,04,26 Opátiában
tartott előadására? Kell-e venni belépőt és hogy hogyan? Nagy szükségem lenne rá hogy eltudjak menni. Köszönöm előre is mindazoknak akik
segítenének.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Fénybenjáró 2013-03-02 11:38
www.braco.net/

Itt próbálj meg érdeklődni, vagy más egyéb magyar oldalakon, akik foglalkoznak Bracoval. Egyébként a képét nézve is szellemi szinte segítséget kapsz tőle. Nem kell hozzá messzire utaznod.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Deák Imre 2013-06-29 07:26
Üdvözlöm!

Rendszeresen járunk ki Braco-hoz busszal, BP-ről. Ha érdekli, hívjon fel.

Július 03.-án is megyünk.

(70)-391-9904

Deák Imre
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Deák Imre 2013-11-20 08:06
Kedves Braco rajongók!

Rendszeresen járunk ki Braco-hoz busszal, BP-ről, Szegedről. Ha érdekli, hívjon fel. Segíteni fogok.

A Facebook-on van egy magyar közösség, Braco Hungária néven. Csatlakozzon!

https://www.facebook.com/public/Braco-Hung%C3%A1ria

(70)-391-9904

Deák Imre
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Deák Imre 2015-02-05 15:42
Megváltozott az oldal!

https://www.facebook.com/braco.hungaria?fref=ts
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Magdolna 2013-05-13 22:19
Szóval nem elég egyszer látni őt ! Azt olvastam a bevezetőben, h. ekég egyszer is találkozni vele, majd mindíg őt látják, vagyis az erőt érzik áramlani. Azért nem igazán hihető.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2013-05-14 21:09
Az erő mindenütt jelen van, csak a saját személyiségünk miatt vagyunk elzárva a végtelen Istentől.

Braco már nincs elzárva Istentől, mert felszámolta a személyiségét. Így Isten fényét közvetíti a tekintetével a tudatlan emberek körében, akik azt hiszik, hogy egy mulandó sárdarabok!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # tolerancia 2014-03-02 09:04
Békesség!

Ki az az Ivica Prokics?
Egy szerb gyógyító, ennyit ír a fennti cikk róla. Ezen kívül mit lehet még tudni róla?

Terhes nök és gyerekek nem vehetnek részt a "fényosztáson", ez a kivételezés figyelemre méltó!
Isten nem fosztja meg a gyerekeket a gyógyulás lehetöségétöl, és mivel Isten Mindenható a megfelelö mértéket is ismeri, kinek mennyi fényre
van szüksége.

Milyen eredetü Braco féle gyógyerö?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Marianna 2017-03-31 21:54
Semmilyen eredetü.
Egy farudat is állíthatnál oda, ha elötte elhíresztelted róla, hogy gyógyító ereje van.
Ez is csak pénzcsinálás, semmi más. Gyerekek azért nem mehetnek, mert rájönnének, hogy "hamis a baba".
Itt mindenki öngyógyítást hajt végre, ezért van, hogy némelyeknek nem sikerül.
Ennyi.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Lorena 2014-09-01 15:31
Kipróbáltam és a nagy semmi !!!
Természetesen előre a csoportokat koordinálók ,elmondták nem ígér semmilyen változást,gyógy ulást,úgy hogy nyugodtan a saját hitünk általi változásnak tudjuk be. Szeretném felhívni a figyelmet,hogy Jézus ingyen tanított és gyógyított !!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # MészárosJánosné 2014-11-24 13:54
Sajnos,most nem olyan világot élünk, nem agyógyításért fizetsz ha nem az időért,egy pénz orientált világban vagyunk, és az sem hiszik el az emberek amiért fizetnek ,hát amiért nem kell fizetni azt meg még jobban hihetetlennek tartják ,és ha nincs hite akkor nem is használ , pedig most is vannak istennek kiválasztott gyógyítói,ha azt valaki nagy semminek mondja akkor az az ember pedig egy nagy senki!ISTENEK LEGYEN MEG AZ AKARATA!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!