fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - ISTEN

"Legújabb videónkat láthatod és hallhatod itt, amely egy irányított imádságot, vagy mondhatjuk úgy is, hogy meditációt tartalmaz, amelyben Isten és Jézus Krisztus segítségével képes leszel testi és lelki problémáidat orvosolni. Sok sikert a gyakorláshoz!"

A videó hanganyaga letölthető:

ITT vagy ITT

Az Igazság szabaddá tesz!

Isten Áldjon! :)


http://valosag.net/v287


 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+4 # Horváth Dénesné 2012-12-12 22:29
Tisztelt M.Királyi Hírlap!

Nagyon csodálatos volt hallgatni és átélni ezt a videót. Mondhatom igazán felemelő érzés az elejétől a végéig ez a meditáció. Én mint hit hű keresztyén vallását gyakorló ember, hiszem és tudom mindenek az oka, Jézus Krisztustól való eltávolodása az emberiségnek. Jó lenne, ha egyre több ember ismerné ezt fel és térne meg, míg nem késő. Magunk, családunk és a világ sorsa kezünkben van, csak hinnünk kell és kérnünk az Istent. Én sokszor megtapasztaltam már a segítségét. Krisztusnak mindenkire gondja van, aki kéri és bízik benne. Sajnos a negatív erők is dolgoznak és szedi áldozatait. Miért van ennyi nyomorúság a földön? Sokan Istent okolják, hogy mindez megtörténhet. Mondogatják a tudatlan emberek "elhagyott minket az Isten". Holott nem veszik észre sokan, hogy ők hagyták el ŐT. A Háttérhatalom nagyban munkálkodik, hogy lezüllessze az emberiséget és minél kevesebb ember ébredjen tudatára. A média erre nagyon jó eszközük. A lebutított tudatlan népet lehet befolyásolni és mészárszékre terelni. A tudatos embereknek a kötelessége minél több embertársunk felvilágosítása (persze csak azokat lehet, akibe egy kicsi értelem is szorult). Azért is szeretem a Hírlapjukat, mert sok igazságot tartalmaz. Ez a legutolsó áll hozzám a legközelebb, ez a videó egy igazi ékkő számomra. Remélem ezzel a véleményemmel még sokan osztoznak. Még egyszer nagyon gratulálok hozzá és munkájukhoz sok kitartást, erőt, egészséget és Isten áldását kérem. Kívánom még, hogy minél több emberhez jusson el a hírlevelük és formálja át a gondolkodásukat , mert csak ebben látom nemzetünk felemelkedését. Isten Áldja önöket.

Tisztelettel H.D-né
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-12-13 11:13
Itt talál egy hasonló videót tőlünk:

http://mkh.valosag.net/index.php/boldogsag

Remélem ez is tetszeni fog Önnek! :)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # TOLNAI ERNŐNÉ 2012-12-13 09:26
Sajnos a regisztációt végig nem tudtam kitölteni,mivel csak magyarulértek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Magdolna 2013-05-13 21:44
amit innen felteszek Face oldalra, az minf eltünik.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2013-05-14 21:10
Próbáld a linkkel. Vagy lehet, hogy véletlen? Vagy lehet, hogy program hiba, hogy eltűnik?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # VARGA ZOLTAN 2014-04-17 17:41
2 másodperce

elnézést felteszem igaz minden nem csalas bocsanat kérésért//segitséget kérek tüzelöre csilla rokkant nyugdijas én közmunkan dolgozom 26 ezer provident kölcsön 20 ezer számlák kérem segitsen valaki//számla szám erste bank vargáné szücs csilla 116 00006 00000000 2576 6862 elörre is köszönöm tel 71 518 9043
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # varga zoltan 2016-03-18 09:40
kevés vörösvérsejt és sok pénz megy gyogyszerre ...én sziv cukorbeteg vagyok nem pénzt kérnék hanem fabian lajos sajovelezd fatelep számát megadom és aki teheti segitsen hozzanak tüzelöt fabian lajos 20 958 5852 sajovelezd fatelep délutan vagyok itt hon // szamom 70 518 9043//varga zoltan vadna szabadság tér 15!! vagy szamlaszám vargáné szücs csilla erste bank 116 00006 00000000 2576 6862 Köszönöm!!Enged je meg, hogy bemutatkoztam, Varga Zoltánnak hívnak, 2 gyermekemmel és beteg feleségemmel Vadnán élünk, egy, komfortos kis családi házban. Becsületes keresztény emberekként nehéz helyzetünkből csak a Jóisten segíthet nekünk, ezért is gondoltam Önökre! Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 23 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemet gondozom (vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!