fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Az oldalon az alábbi témákban találhatsz anyagokat. A különböző témakörökre kattintva, az abba tartozó cikkek fognak megjelenni. Előttük viszont még látni fogsz néhány olyan alapműveket, amelyeket érdemes lesz elolvasnod, vagy megnézned, mielőtt mélyebben bele ásod magad a dolgokba.

 

Tanulmányozd át ezeket a felvezető anyagokat, hogy utána nagyobb rálátásod legyen a különböző írásokra, videókra.

 

Ha most kezdesz ezekkel a témakörökkel foglalkozni, akkor mindenkép az alapműveket ajánlanám, hogy tisztába kerülj mindennel.

 

Egy idő után az információk beérnek, összeállnak a fejedben és akkor már te is bátran terjeszd őket a környezetedben, vagy az interneten keresztül!

 

Az Igazság szabaddá tesz!

Legyetek Jók, ha tudtok, mert minden más hiábavalóság!

 

 

Isten Áldjon! :)

 

nap nagy

 

 

 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!