fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy vicc, ami nem vicc... Ha megnézed, hogy kik vezetik a nemzetinek mondott Fideszt, akkor rájössz, hogy még mindig a kommunisták vannak hatalmon.

Ha az MSZP nyer, akkor is a kommunisták vannak a hatalmon. Így működik a háttérhatalom. A kommunisták pedig nem mások, mint a zsidó maffia.

 

Nyugodj meg! A Jobbik is ugyan ez a tészta. Ha tényleg nemzeti lenne, akkor nem érik meg a vezetőik, hogy bekerüljenek a parlamentbe, mert nem engedhetik meg a kiválasztottak az igazi nemzeti konkurenciát maguk mellet. Akkor nem engednének még egy fél percnyi felszólalási időt sem a Jobbik álnemzeti vezéreinek a tévékben, mert a negatív reklám is reklám.

A pártnál a Pörzse, a Morvai (Balóné) és még sokan mások, előéletükben a nemzet ellenes oldalnak hajbókoltak.

 

Vajon ennyire megjavultak, vagy ők is köpönyeget forgatnak?

 

" A háború művészete a megtévesztésről szól! "

Szun-Ce

 

 

 
Miről is beszélünk????

Gazsi cigány szeretne belépni a FIDESZ-be.

Jelentkezik is szabályosan, ahogy kell. Tudja ezt az egész telep az alvégen..

Nagyon szurkolnak neki. Nem sokáig.

Gazsi szomorúan jön haza a felvételi meghallgatásról.

- Mér lóg az orrod Gazsi? - kérdezték.

- Jaj, hát nem vettek fel...

- Há mé nem?

- Azt mondták, hogy sok évig a komenistáknak hegedáltam...

- Jaj, te tökfej! Há mér nem tagadtad le?

- Hogyan tagadhattam vóna.... hiszen mindenik ott vót!

-----------------------------------------------------------------------------

 

Íme, akik (sok más között) ott voltak:

 
*Stumpf István * :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,

*Járai Zsigmond* : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

*Matolcsy György* : MSZMP tag, III/II együttműködő,

*Martonyi János* : MSZMP tag, kormánytag, III/2 együttműködő,

*Chikán Attila* : MSZMP tag,

*Pintér Sándor* : MSZMP titkár,

*Boross Péter* : MSZMP tag, DÉLBUDA III/III

*Ligetvári Ferenc* : MSZMP tag,

*Boros Imre* MSZMP-titkár, III/II együttműködő D-008

*Pozsgay Imre* MSZMP PB tag,

*Szűrös Mátyás* MSZMP KB tag,

*Csintalan Sándor* MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TVideológiai támasza,

*Schmitt Pál* : NOB tag, a Los Angelesben rendezett olimpiai részvétel megfúrója és főkommunikátora, jelenleg közt. elnök hazánk nagyobb dicsőségére

*Kerényi Imre* : MSZMP alapszervezeti titkár,

*Balogh Gyula* : MSZMP tag,

*Szita Károly* : III/III együttműködő,

*Mikola István * - Hazafias Népfront alelnök

*Fónagy János* : MSZMP tag,

*Vonza András * : MSZMP tag,

*Szabadi Béla* : MSZMP tag, munkásőr,

*Varga Mihály* : KISZ titkár,

*Deutsch Tamás* : KISZ titkár,

*Orbán Viktor* : KISZ titkár, a papa párttitkár

*Kövér László* : KISZ-titkár, Magyar Szocialista Munkáspárt Központi
Bizottsága alá tartozó Párttörténeti Intézet tudományos munkatársa
( az egyetem elvégzése után azonnal, mivel a nagypapa 1919-es VÖRÖSKATONA
VOLT , az egész Kövér család ebből élt a Kádár rendszerben )

 

- És ezek "komenistáznak" le másokat? Jó vastag bőr van a pofájukon!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Ameuro 2012-01-19 17:59
Mi van akkor, ha kommunisták voltak? A kommunizmus nem bűn, de ugyanakkor a zsidó-kommunizmus már bűn. Olvassátok el Szabó Róbert könyvét: A kommunizmus és a zsidóság, aztán tájékozódjatok egy kicsit a kommunizmusról: http://magyarerdek.blog.hu/2011/12/30/a_kommunizmus_igazi_arca

A kommunizmus az a rendszer, amelyik jobban élhető mint bármelyik más. Igaz szörnyű múlttal rendelkezik, de előbb nézzétek meg a videót ami a websideon van és utána ítélkezzetek.

Én egy hasonló rendszert támogatok, de mellette fontosnak tartom a királyságot is. Az a baj a kommunizmus, hogy a köztársaságra alapoz.

Minden rendszernek van hátránya és előnye. Tekintsünk el a múlttól és építsünk (képzeljünk) fel egy gazdaságilag egyenlő társadalmat, ahol lehet versenyezni, de nem léteznek se szegények, se gazdagok, ehhez közeli a kommunizmus és a szocializmus. (A történelme miatt sajnos...)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-01-19 23:21
A kommunizmus egyenlő a zsidók világhatalmi törekvéseivel. Igen baj, hogy kommunisták voltak, mivel ilyen felső vezetői posztba csak azok kerülhettek, akik eladták a lelküket a zsidókból álló legfelső rétegnek.

Láttam már ezt a videót, amit mutatsz. Ki az a beteg felfogású, aki a kommunizmust igyekszik jó színben beállítani? Az, aki maga is a kommunista háttérhatalom népének a tagja. Az emberiseg.hu oldalán fel is fedezhető több helyen a szem, és az oldal leginkább olyan "értelmiségiekne k" ad helyet, akik szintén java részt zsidók. Igaz, hogy sok lapot össze gyűjtött beleegyezés nélkül, de a srácnak a munkásságában kicsit kilóg a lóláb.

A kommunizmus már a kezdetektől fogva egy beteges elképzelés. Csak igyekeztek pár pozitív gondolattal fantasztikusnak beállítani, azért, hogy az embereket a kiválasztottak érdekeinek a támogatása mellé állítsák.

A versenyzésről meg az a véleményem, hogy egy beteg felfogás egy társadalom szemszögéből. Össze kell dolgozni, mert a versenyzés csak széthúzást okoz a vesztesek és a győztesek között. Egységben az erő és ez a liberalista duma, hogy versenyezzünk eléggé beteg társadalmat hoz létre.

A szakrális királyság és a kommunizmus nem összeegyeztethe tő. Az egyik Isten uralmát jelenti, a másik a sötétségét. Én inkább a Mennyei Királyságot választom!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # T 2012-01-24 20:17
Ne haragudj, a cikk végét szeretném elemezni.Eddig azt gondoltam, hogy Ti az emberek "szellemi ébresztését" és az összetartást tekintitek az egyik legfontosabb feladatotoknak. A Jobbik "ál nemzetizését" nem igazán értem. Ők képviselnek minket egyedül a parlamentben, ha esetleg megnéznétek a közvetítéseket.Szerintetek hány generációnak kell -egyébként- leszületnie, hogy a felmenőiben sem legyenek "bal oldalnak" hajbókolók. Morvai Krisztina is minden áldott nap a magyarok jövőjéért dolgozik. Pörzse helyett meg szerintem Pőszét szerettél volna írni- bocsi.Írj már légyszi egy példát, ami köpönyegfogatás ra utalna- köszi. Továbbra is olvasom majd az oldalatokat, csak kérlek benneteket a még pontosabb és hitelesebb tájékoztatásra. Mindenki hibázhat, remélem ez csak egy bakitok volt.Adjon az Isten Szép Estét!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-01-24 20:48
Szia!

Sajnálom, hogy ilyen kellemetlenül érintett ez a dolog, de nem baki volt, hanem megfigyelés és tapasztalat eredménye.

Ha szeretnél kicsit tisztábban látni ebben a témában, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a videót:

http://vimeo.com/18931450

Valamint ezen iromány tanulmányozását :

http://mkh.valosag.net/index.php/cion-jegyzkoenyvek

Elhiszem, hogy nehéz ezt megérteni, mert cselesen vannak kitalálva a dolgok, de szerencsére egyre többen kezdik felismerni azt, hogy attól, hogy egy zsidó ember kokárdát tűz magára, attól még nem lesz a magyar érdekek képviselője. Sem a Parlamentben, sem Brüsszelben.

A demokrácia az emberek megosztására jött létre. Csak azoknak a pártoknak engedik meg a kibontakozást és az országos elismertség létrejöttét, amelyek a zsidóság irányítása alatt állnak és nem jelentenek így rájuk veszélyt. Még akkor is, ha közben zsidóellenesség et és nemzeti lelkületet majmolnak is.

De nézd meg a fenti hivatkozásokat és abból jobban meg fogod érteni ezeket a dolgokat.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!