fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Az ilyen szektákat onnét lehet felismerni, hogy az emberek természetellenes módon vergődnek, szélsőségesen őrjöngenek, üvöltöznek, rázkódnak.

Torz magatartási formákat mutatnak, amelyek biztos jelei annak, hogy tömeghipnózist és olyan szellemi módszereket alkalmaznak ellenük, amikkel képesek az érzelmeiket, gondolataikat befolyásolni, manipulálni. Azért, hogy a pénzüket, munkájukat, életüket a vezetők, az önző céljaikra tudják felhasználni. Lásd Hit Gyülekezete. Az ATV-n most láttam szépséges kampányukat, ahol rászorulóknak segítenek. Kár, hogy aki bekerül a csapatukba azok mind rászorulók lesznek, mert kizsákmányolják őket a zsidó érdekek kénye kedve szerint. Anyagilag és lelkileg is.

Szép gesztusnak tűnik a szegények segítése, de az az ő esetükben, csak egy csalétek, amire lépre mennek a jóhiszemű áldozatok és csatlakoznak az agymosó klubjukba.

Az Igazság szabaddá tesz tőlük. Az Igazi Hit nem őrjöng, nem üvöltözik, nem rázkódik beteg módon, mint ahogy az ilyen szektáknál látható.

Jézus körül az emberek sohasem rángatóztak. Kivéve, hogy ha valami bajuk volt. Szóval mi bajuk lehet ezeknek az embereknek, hogyha állítólag a legigazabb csapatba tartoznak?

Itt egy videó, hogy nem csak nálunk, hanem más helyeken is kihasználják az emberek Istenhez való közeledési szándékát, a pénzért, a hatalomért. Azonban mit ér az egész számukra, ha a világot, az anyagiakat is nyerik el minden csillogásával, de közben a lelkük elveszik, a tetteik káros hatásaiból kifolyólag.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Scythion 2012-02-20 16:05
A hit gyülekezete nem mondta még soha hogy melyik vallás fanatikus szektája. A legjobb tippem a sátánizmus és az ördögimádat lenne.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Nem is kell.... 2012-02-20 16:58
Judeai kereszténység. Sátán zsinagógája által piszkált kereszténység.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Scythion 2012-02-20 22:46
Igen, tudom, hogy mi és hogyan, de úgy akaratam mondani hogy leginkább azokra hasonlít.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Keresztény 2012-02-21 12:14
Biztos Jézus Urunk is így missziózna. Sehol nincs adat a Szentírásban, hogy a Szentlélekkel betöltekezett embereknek ilyen megnyilvánulása ik lennének, viszont arról van, hogy a démonoktól megszállt emberek pontosan így viselkednek, mint itt a filmben. Hihetetlen mennyi ostoba ember él ezen a Földön.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Öszintén... 2012-02-21 17:07
A Szentlélekkel betölkezett emberek én inkább Jézus Urunk-hoz közelítenek mint egy rakás ordítozó fundi-hoz.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!