fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A tegnap kezdődő személyiségi jogi perben, melyet egy Svédországban élő volt auschwitzi fogoly indított Köves Slomó rabbi ellen, nem kisebb dologra derülhet fény, minthogy a „legismertebb holokauszt túlélő”, a holokauszt tulajdonképpeni atyja, Elie Wiesel sosem járt Auschwitzban – legfeljebb túristaként.

Köves Slomó egy írásban történelemhamisítónak nevezte a felperes Grüner Miklóst, amiért az határozottan állítja, hogy az Elie Wieselként megismert holoceleb nem az, akinek mondja magát. Grüner Auscwitzban rabtársa volt az A-7713 sorszámot viselő Lázár Wieselnek, akinek személyazonosságát magáénak vallja Elie Wiesel. Jellemző, hogy a most 83 éves Grüner leleplező kijelentése több mint húsz év alatt nem került érdemben feltárásra. Holott az egykori rabtárs egy 1986-os eredménytelen „szembesítés” óta gyűjti a bizonyítékokat a személyazonosság hamisságára. A holokauszt szent tehenének személyazonosságát ezidáig hivatalosan semmilyen szerv nem vonta kétségbe, erre hivatkozik Slomó ügyvédje is. Pedig a leleplező dokumentumok mellett olyan egyszerű kérdések vetődnek fel, hogy például hol a sorszám tetoválása Elie Wiesel alkarjáról?

Kíváncsian várjuk, a magyar bíróság mit mer ítélni az ügyben. Valószínűleg nem érzi majd magát kompetensnek a kérdés eldöntésében.

A történetről több honlap beszámolt, ám a slusszpoént (a tetoválás hiánya mellett) nem közölték. Elie Wiesel ugyanis a holokauszt tulajdonképpeni atyja, névadója. Ő használta először a holokauszt kifejezést, ami később általános lett. Ha pedig a holokauszt atyjának puszta személyazonossága is megkérdőjeleződik, az súlyos kérdéseket vet fel a büntetőtörvényekkel megtámogatott holokausztkultuszt illetőleg.

http://jovonk.info/2012/01/25/hazudott-holokauszt-atyja-sosem-jart-auschwitzban


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!