fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Néhány adat arról, hogy mi is történt a lágerekben. Lassan beigazolódik David Cole filmjének a mondanivalója is.

Képek nagyítása: jobb klikk és kép megjelenítése.

Auschwitz1

Auschwitz2

Auschwitz3

Auschwitz4

Auschwitz5

Auschwitz6

Auschwitz7

Auschwitz8

Auschwitz9


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # zaborcki tibor 2012-02-19 02:29
no komment a mamimtol tudom,hogy nem igaz!Én azért élek Mert A mi CSaládunk bujtatatott egy zsido családot!!!!!Ba laton fenyvesen!!!Az öreg Bencz mamát,pusz a többieket!Mindi g Szépre tanítot a mamám!Ők megteték tanitottak ,hogy ne gyülőlködjekNem is akartam. gyerek voltam.Él is bennem valami krisztusi,de már,egyre nehezebben viselem!!!!Mind en nap hallani:fasiszt a. Kinyilik a bicska a zsebembe! Oly sok,már nem bírom el!!!!Mami taninotta a magyar nótákat..megtanultam tőle horgolni,kötni és a fekete szüz anyához,legyelo rszágba hímeztem/hímeztűnk/OLTÁR TERÍTŐT/szép volt,de nagyon nehéz igy élni mindég,mindig hallani,Bűnös vagy!Én magyar vagyok!De alelkem és a családomnak gazdag!kérdezet ek vissza!Törjetek ,meg,mert magyar vagyok!!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Mag 2014-06-28 19:12
Balatonfenyves nem pedig Balaton fenyves... az a kérdés magyar vagy, vagy zsidó? Szerinted volt Holokamu szerinted voltak táborok ahol zsidókat öltek meg?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
-1 # Erzsi 2014-07-01 19:59
Elég szomorú hogy ilyen kérdés el hangzik hogy Magyar ,vagy Zsidó valaki .Igen volt olyan tábor ahol meg ölték az embereket ha már nem tudtak kísérletezni rajtuk akkor meg ölték őket ha nem haltak meg maguktól ! Sajnos volt olyan aki személyes tapasztalatairó l mesélt kislányként megjárta Auschwitzot ,egész családja meghalt .Inkább hiszek azoknak az embereknek mint egy ilyen kamu adatos iratnak amin úgy vannak be vételezve és ki adva az emberek mintha csak a sarki kis közértett töltötték volna fel! Undorító !!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!