fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Ma este jutott eszembe egy fontos dolog. Régebben olvastam, hogy mikor majd be akarják nyíltan is jelenteni a világuralmukat a kiválasztottak, akkor majd apró igazságinformációkat fognak kijuttatni a múlt rendszerek működéséről, a háttérerők munkásságáról és így egy egyre erősödő közfelháborodás fog létre jönni a fennálló rendszerek és társadalmi berendezkedések ellen.

A tömegeknek elegük lesz a demokráciából, a politikából és miden egyéb embertelen rendszerből. Azt sejtem, hogy ezek a cselekmények már napjainkban megindultak. Ilyenekbe bele tartozik a Wikiliks, Drábik, Zeitgeist, Echo tv, bankok fedezet nélküli pénzkibocsátásának a leleplezése, Jobbik jelképes háttérhatalom elleni munkássága, holott közben egy az egyben a háttérerők kezében van, stb.Ezen háttérhatalmi bakik szándékos kijuttatásának következményeként egy idő után egyre nagyobb lesz a közfelháborodás. Napjainkban egyre inkább érzékelhetjük is. Az emberek vágyni fognak arra, hogy megszabaduljanak ettől a mocsoktól, ami körbe veszi őket. Egy igény fog megjelenni az emberekben, amely igényt talán pont ők hozták létre. Innét már csak egy lépés, hogy ezen események végkifejleténél az igényt, amit ők generáltak rejtetten, azt ők maguk is elégítsék ki. A média és egyéb eszközök felhasználásával könnyen előfordulhat, hogy pontosan azok igyekeznek majd ezen mozgalom élére állni, akiktől szeretnének az emberek megszabadulni. Az Echo tv-ben lemenő egy-két összefoglaló szöveg, amit a műsorvezető olvas fel, megdöbbentő, hogy milyen szinten összefoglalja az emberek véleményét a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. Csak a bibi ott van, hogy már megint olyanok mesélik az igazságot, akiknek közük sincs hozzá.

És így az emberek lehet, hogy megszabadulnak a múlt rendszerek szemetétől, de egy világuralom hatalmának hódolnak majd be, amit nem mások vezetnek, mint azok, akik az előző rendszereket is működtették. Így jutnak majd az emberek csöbörből vödörbe. Ezt kéne majd elkerülni, mert nem leszünk kisegítve velük sehogy sem. A vér nem válik vízzé, a természetük sem lesz egyik napról a másikra jóságos lénnyé, és így a helyzet maradna ugyan ott, mint eddig volt, csak közben nyíltan világhatalomra törtek. Állítólag majd akkor nagyon szigorúan és erkölcsösen fognak irányítani, de hogy, ha eddig évezredeken keresztül nem tudtak úgy viselkedni??? Hát hogy irányítanának becsülettel és emberséggel? Ha a nehéz időkben nem tudtak jók lenni, akkor a későbbiekben is csak megjátszott jóság lesz az ő munkásságuk, amivel már megint nem leszünk kisegítve.

Én úgy érzem, hogy egyenlőre a nemzet nem tömörülhet látható csoportosulásba, mivel még nem vagyunk képesek a beépülést kiszűrni. Valóban az lesz a megoldás, amit mondtál, hogy mindenkinek magának kell megküzdenie a tudásért, hogy lássa a csapatfelállásokat, és utána a környezetében élőket kezdheti el felvilágosítani. Ahhoz azonban, hogy a magyarságot összefogja valaki, hát legalább egy messiásnak kéne megjelennie, akit a sötétség szolgái még érinteni se érinthetnének ártó szándékkal.

Na bízzuk az Istenre! Ő biztos jobban fogja tudni rendezni ezeket a dolgokat.

Legyen, ahogy az Isten szeretné!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!