fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A jogász hölgy által szépen össze van foglalva a bankok zsarnokoskodása. Azonban nagyon óvatosan közeledjetek minden ilyen ügyvédi szervezet, csoportosulás irányába, mert napjainkban sokszor a segítő szándékúnak látszó jogászok, csak a pénzért és a hírnévért ajánlkoznak a segítségre. Lásd Rutner György esete Stol Andrással. Na jó itt a vérségi kötelék is közre játszott, mert mind a ketten zsidók.

A film végén ajánlanak egy linket, ahonnét letölthető egy 50 oldalas dokumentum. Annak a záró részében például egy olyan embert nevez meg segítségül, aki az M1-en szerepel, Széchenyi Hitelszövetség Elnöke, így sejthető, hogy a háttérhatalommal áll kapcsolatban. Barabás Gyula Széchenyi Hitelszövetség elnöke.

Óvatosan és fenntartással kezeljétek az ilyen kezdeményezéseket.

Az írásban szereplő információkat, esetleg egy normális ügyvéd segítségével (remélhetőleg még létezik olyan) fel tudod majd használni, a hitelekkel kapcsolatos problémáidban.

Isten segítsen!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!