fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom
Jordan Maxwell ma is az egyik legismertebb kutatója és tudományos szaktekintélye az okkult és vallásos filozófiáknak. Érdeklődése a téma iránt még 1959-ben kezdődött.  Három és fél évig dolgozott az Igazságkutatók Magazinjánál..
Amerika legrégebbi, 1873 óta működő, gondolatébresztő újságjánál, mint szerkesztő és vallási szakértő. A nyugati vallások eredetével és a titkos társaságokkal kapcsolatos felfedezései szenzációs érdeklődési hullámot indítottak el a világon.
Több tucatnyi intenzív szemináriumot tartott, saját rádióműsort vezetett, vendégszerepelt 600 rádióadásban, könyveket írt, sok tv adásban szerepelt, másokat pedig ő maga készített, köztük például három darab 2 órás, a CBS-nek készített dokumentumfilmet, és a világszerte népszerű 5-részes "Ancient Mysteries" sorozatot, melyek mind az ősi vallási filozófiákkal, és azzal foglalkoznak, hogy ezek hogyan hatnak a mai világpolitikai eseményekre.
Munkássága érinti mind az ősi, mind a modern titkos társaságokat és azok szimbólumait, és óriási érdeklődésre tart számot a világon mindenhol, már hosszú évtizedek óta. Figyelembe véve, hogy milyen ütemben gyorsultak fel a világesemények napjainkban, és hogy ezekben milyen komoly szerepet játszanak a háttérben meghúzódó titkos, vallásos mozgalmak, Jordan úgy érzi, hogy ezek a témák nem csak hogy nagyon érdekesek, de ma már nem engedhetjük meg, hogy ne fordítsunk rájuk kellő figyelmet.

Egyik legismertebb videó anyaga egy Los Angeles-i előadássorozatának részleteit tartalmazza, és ide kattintva megtekinthető magyar feliratozással. Aki végignézi megtudhatja, honnan is ered a szocializmus, miért ünneplik a május elsejét, és sok egyéb mellett, hogy mi is történik éppen a közel-keleten, mert azt talán már ti is kitaláltátok, hogy nem az, amit a híradóban mondanak.

Feliratozott interjú letöltése: link
Csak a felirat fájl letöltése: srt

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!