fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Szóval így siklatják ki a fejlődést és a megújulást elősegítő kezdeményezéseket, mint például a Széchenyi terv...

Minden újonnan létrejött, megépült dologra oda fikázzák az EU-s táblát, mintha annak köszönhetnénk, hogy van valami fejlődés Magyarországon. Azt a táblákra már nem írják fel, hogy legalább hatszor annyi pénzt visz ki az EU az országból, mint amennyit támogatásként vissza utal.

Érdekes látni, hogy a Széchenyi tervel is egy olyan egészségre káros gyorsétterem hálózatot támogatnak, mint a Mcdonald's, amelynek van akkora tőkéje, hogy nem lenne szüksége semmi támogatásra. Nem kell náluk venni semmit és akkor lehet még inkább szükségük lesz majd az EU-s segítségre...

Szóval az ilyen globalista cégeket segítik, de ha valamelyik magyar 1 sorral több gyümölcsfát ültet a földjén, akkor megtagadják tőle a támogatást. El lehet gondolkozni azon, hogy Magyarországon miért az idegeneket segítik jobban, mint a magyarokat. Talán idegenek ülnek a vezetésben és a parlamentben? BIZTOS, hogy így van!

 

Katt a képre nagyításhoz!

mcdonaldseger

 

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # warthog 2012-05-03 04:49
Ez valóban vicces,vagy inkább meghökkentő.Mást nagyon ehez a hírhez ,hozzá fűzni nem érdemes!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Lex 2012-05-04 18:35
A termék logója mögött egy magyar vállalkozó áll és nem az amerikai vállalat. Körültekintően járjunk kérem és ne dőljünk be minden degradáló, demoralizáló kezdeményezésne k!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-05-05 23:02
Vajon miért nem azt a vállalkozót támogatták, aki iskolákat, gyógyházakat, vagy bármilyen más értékes épületet épített volna?

Miért, pont azt, aki egy mérgeket forgalmazó vállalatnak készített bővítést, hogy még több embert tudjon "jól lakatni".
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!