fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy hozzászólás a videó alatt:

Ó de jó ezt nézni. Jó igaz én nem tudom 21 éves vagyok, csak az egyel előtti generációtól hallom, hogy milyen szép és jó élet volt régen. Bárcsak én is régebben lettem volna fiatal :(

Unom ezt a pénztelen, munkanélküli, rossz, kilátástalan, depis életmódot ami most jelen van !

Eskü nézem a fekete-fehér felvételt és kajakra színesebbnek látom mint ami most jelen van és benne élünk.

 

Válasz:

A kommunizmuson keresztül züllesztették le Magyarországot és a magyarságot idáig. Lehet volt kenyér és cirkusz a népnek, de ugyan akkor a lelki fertő terjesztésére, a régi értékek felszámolására fektették a fő hangsúlyt. Nem kellene egy olyan rendszert isteníteni, amelynek több mint 100 millió áldozata volt. A mostani nincstelenséget szerinted kik generálják? A múlt rendszer elitjének a rokonai, leszármazottjai, unokái. Ma is a kommunisták irányítják az összes pártot. Azaz a zsidó maffia!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Isten áldjon! 2014-12-06 22:40
Én ezzel a "válasszal" nem dicsekednék. Sőt, ha csak ennyi eszem lenne, amennyi a válaszból megítélhető, ezt a weblapot sürgősen bezárnám.
Kommunizmus soha nem volt Magyarországon.
A milliónyi áldozat a sztálinizmus következménye. Aki belekeveri az ötvenhatos megtorlásokat, az elég fejletlen agyilag, már csak azért is, mert az egész ötvenhat egy zsidó provokáció volt.
A film bőven a hatvanas évektől kezdődik, előtte lévő időkről utalás is alig van.
Miért kell belekeverni az átmentett "kommunistákat"? A film utal rá? Van benne olyan tartalom, amiből lehetne következtetni az elfuserált rendszerváltásr a?
A hozzászóló natúr tartalom alapján szólt hozzá. Azt kell véleményezni, nem belemagyarázni vén csatalovak keserű szemléletét!
Egy egész társadalom cseszte el ezt a két évtizedet, nem volt muszáj posztkommunistá kat (ha már ez lett a nevük) kormányzati joggal megbízni!
Megkérdezném:
A globalista kapitalizmusnak hány százmillió áldozata van (volt, lesz)? Mennyi igazságtalanság ot és nyomort idézett elő?

Na ezeken tessék elgondolkozni, ne illogikus, egymással össze nem kapcsolható gondolatokat erőszakolni, tényeket elferdíteni!

Kezicsókolom!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2014-12-17 23:32
a kommunizmus egy fertő, csak úgy mint a sztálinizmus, vagy akármilyen nevet is adjunk neki. Egy csapat az egész.

Úgy, ahogy napjainkban is ezeknek a kiszes unokái, felkaroltjai vezetik az országot.

Megkérdezném, de minek... Szerinted a kapitalizmust nem ugyan azok vezetik, akik a kommunizmust is éltették?

Ugyan az az irányítás, csak az egyik gazdasági, a másik katonai erőszakkal aljaskodott inkább.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!