fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Na azért ezt a műsort, meg az ott résztvevőket sem kell félteni. Kevés szerintem köztük a magyar, sok csak eljátsza az álnemzeti szerepet.

A StoryTV4 A la carte című műsorában kis híján késhegyre menő vita alakult ki Dessewffy Tibor, szociológus és Pesty László filmrendező között arról, hogy a Székely himnusz egy középszerű műdal.

 

Hozzászólás a videó alatt:

És azért ne zsidózzunk, mert van sok zsidó ismerősöm, akinek a kisujja is magyarabb, mint Dessewffy és egy háború esetén együtt mennénk önként védeni a hazát. És sok magyar van (Gyurcsány, Biszku, Kádár) aki már csak szédeleg a hatalomért és az anyját is megb...ná pár forintért! A zsidó szélsőségesek, akik nem magyarok, a volt szdsz-esek, akik szítják az indulatot és ezek miatt bántják a tisztességes, magyar zsidóságot, így nem csak az országot, de a zsidóságot is elárulják lépten nyomon!

 

Válasz rá:

Egy zsidónak mindig előrébb való lesz a saját népe és Izrael, mint a magyarság és Magyarország. Ne áltassuk magunkat és ne akarjátok becsapni a magyarságot ilyen hangzatos szólamokkal, hogy a zsidó, magyar hazafi lesz valaha is. Ezt csak azért csináljátok, hogy megtévesszétek a magyarokat és azok a keblükre fogadjanak benneteket. Ti közben sorra elárultatok bennünket az évszázadok során, mert mi befogadtunk benneteket és bíztunk bennetek. A mai gazdasági válság és a pártoskodás is a ti munkásságotok eredménye.

Elég valakinek elolvasni a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit. Jönnek állandóan ezzel a jó zsidó, rossz zsidóval. Egy kutya mind, mert a neveltetésük és a vérük egy. Csak azért hangoztatják ezt a jó zsidó, rossz zsidó témát, hogy nehogy rájöjjünk, hogy vírusként viselkedik Izrael népe Magyarországon. A jó zsidó címke alatt természetesen, ha úgy alakulna, akkor szépen megbújhatnának a rossz zsidók is, ugyan úgy. A köpönyegforgatás művészete tőlük ered sokszor, és így tudnának tovább munkálkodni.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!