fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Ennek a hátterében is a háttérhatalom áll. A környezetszennyezést találta ki indoknak, ami miatt különböző megszorításokat és egyéb negatív hatásokat hoznak létre az emberek elen. Vigyázni kellene, hogy a fürdővízzel együtt nehogy a gyereket is kiöntsék. Igazándiból nem a környezet érdekli őket, hanem az, hogy minél nagyobb hatalomra tehessenek szert mindenki felett.

Kari Norgaard professzor kijelentése, miszerint az ember által okozott klímaváltozást megkérdőjelező embereket pszichológiai esetként kell „kezelni”, mert nem hajlandók elfogadni a világra erőltetett globális felmelegedés mantrát, kitűnő alkalom arra, hogy áttekintsük az elmúlt néhány év klíma pánikkeltőinek kijelentéseit és javaslatait, amelyekben szinte valamennyien a fasizmus ökológiai változatát próbálják népszerűsíteni a bolygó megmentése nevében.

A brit kormány, a Royal Dutch Shell, a Bank of America és hasonló elit bankok által finanszírozott Fórum a Jövőért (Forum for the Future) javasolta az alábbi videóban bemutatott forgatókönyvet, „Mozgó Megavárosok” elnevezésű projektjük egyik lehetséges variációjaként. A klipben az emberi viselkedés minden részére kiterjedő mintákat láthatunk, a húsfogyasztástól, az autóhasználaton keresztül, az állásválasztásig, amelyeket egytől-egyig egy diktatórikus vezetés szabályoz. Az állami kontrollnak ellenállókat elhanyagolt gettókba zárják, míg a lakosság többi része szorosan irányított szupermodern börtönvárosokban él. A fenti forgatókönyvben bemutatott drákói ötleteket egytől-egyig a múlt diktatúráitól kölcsönözték, de ezt persze meg kell bocsássuk nekik, hiszen a földért teszik!

Pentti Linkola, finn környezetvédő guru, nyilvánosan javasolta a klímaváltozás tagadók öko-gulágokban végzett „újraoktatását” és kijelentette, hogy az emberiség nagy részétől meg kell szabadulni, az életben maradtakat pedig a „zöld rendőrség” irányítása alá helyezni. Fontosnak tartja még továbbá a kényszerabortuszt, az autók elkobzását és az utazás korlátozását.

Martin Kreiggeist, egy másik finn környezetvédő író is egyetért Linkola öko-gulág ötletével és szerinte is az emberek elnyomása a „megoldás”. Felszólít, hogy „vegyük kézbe a fejszét” az emberiség egyharmadának eliminálása érdekében. Kreiggeist szeretné, ha a hasonló gondolkodású emberek, Linkola elképzelését tettekre váltanák, a túlnépesedés kérdésének megoldása érdekében.

2010-ben James Lovelock, a Gaia elmélet megalkotója, a Guardian-nek nyilatkozva elmondta, hogy „a demokráciát egy időre félre kell tenni,” hogy megküzdhessünk a globális felmelegedéssel és „csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,” akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását.

Ezt a hozzáállást képviseli Keith Farnish is, aki könyvében szabotázsra és környezetvédelmi terrorizmusra, mint például gátak felrobbantására és városok lerombolására szólít fel, hogy a földet visszaállítsuk az agrárkorszak idején jellemző állapotokra. Dr. James Hansen, neves NASA szakember, globális felmelegedés és Al Gore támogató, szintén egyetért Farnish javaslataival.

Dr. Eric R. Pianka, a Texasi Egyetem biológia professzora, a klímaváltozás vita egy másik prominens résztvevője, szintén az erőszakot képviseli. A Texasi Tudományos Akadémián 2006-ban mondott beszédében Pianka felvetette, hogy az emberiség 90%-át ki lehetne irtani egy levegő útján terjedő Ebola vírussal. A beszédet hallgató tudósokból és professzorokból nem váltott ki döbbent ellenérzést a kijelentés, sőt, állva tapsolták meg az ötletet.

John P. Holdren, a Fehérház jelenlegi tudományos tanácsadója, szintén az egyik legdiktatórikusabb, embertelen ökofasiszta gyakorlat bevezetését támogatja a környezetvédelem nevében. 1977-ben megjelent Ecoscience (ökológiai tudományok) című könyvében Holdren egy „planetáris rezsim” felállítását javasolja, amelyik kényszerabortuszokat, kötelező meddővé tételt hajtana végre és gyógyszerezné a vízforrásokat a felesleges szaporulat kiszűrésére.

Az emberiség mikro-menedzselését célul tűző elit arrogáns mentalitását talán Karen Seto, a Yale Egyetem professzorának a „Planet under pressure” (magyarul: nyomás alatt lévő bolygó) nevű szervezet kiadványában megjelent kijelentése szemlélteti a legjobban: „Természetesen nem akarjuk, hogy csak úgy bárhol mászkáljanak a vidéken. A földet a természetnek akarjuk megőrizni, ezért kell nekik szorosan egymás mellett élniük.”

A fent bemutatott emberek némelyike szerint még a levegővétel is a földanya ellen elkövetett bűn. A New York Times 2007-ben megjelent szerkesztői cikke komolyan felvetette az ötletet, hogy az emberek adót fizessenek a kilélegzett széndioxid után, mintegy „az atmoszféra, szemétlerakóként történő használatáért.”

2010-ben a brit kormány által támogatott, a globális felmelegedést hirdető 10:10 nevű csoport által készített információs reklámfilmben a tanár egy gombnyomással „szabadul meg” azoktól a gyerekektől, akik nem kívánnak részt venni az „önkéntes” széndioxid-csökkentő programban.

 

 

A hangos negatív visszhangnak köszönhetően a szervezet kénytelen volt eltávolítani a filmet honlapjáról és nyilvános bocsánatkérést közzétenni.

A globális felmelegedés pánikkeltőinek van egy még kevésbé szalonképes követője is Charles Manson sorozatgyilkos személyében, aki a börtönben adott interjúi során többször is elismételte, hogy a bolygónak javára válna, ha úgy 50 millió embert lemészárolnának. Bár Manson még mindig börtönben van, ma már a klímaváltozás egyik gurujának tartják és egész csapat követője van.

Időnként néhány mentálisan zavart követő erőszakhoz is folyamodik. A James Jay Lee-hez hasonló emberek Francisco Lotero és Miriam Coletti nyomdokaiba kívánnak lépni, akik megölték magukat, fiúkat és kis híján csecsemőkorú gyermeküket is, hogy felhívják a világ figyelmét a globális felmelegedésre.

Miközben azt követelik az átlagemberektől, hogy rosszabb életkörülmények között éljenek a zöld célok elérése érdekében, a propaganda elsőszámú, igen képmutató támogatói luxuskörülmények között élnek. Gondoljunk csak Al Gore-ra és óceánparti villáira, fűtött medencéivel, terepjáróival, magánrepülőjével, amint az ökológiai lábnyomról papol a világnak. Vagy gondoljunk Károly hercegre, aki valamelyik palotájából üzeni nekünk, hogy az egyszerű emberek számára meg kellene tiltani a fürdést.

A lista korántsem teljes, de talán betekintést enged abba az ökológiai diktatúrába, amit a világra akarnak kényszeríteni az elit tervét hol tudatosan, hol tudtukon kívül teljesítő környezetvédelmi fanatikusok. Amennyiben szó nélkül hagyjuk, hogy véghezvigyék tervüket pontosan ez fog történni, mert teljes erővel folyik a tömegek újraoktatása és lebutítása.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+1 # Scythion 2012-06-09 00:34
"csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,” akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását."
ezeken a sorokon egy jót mosolyogtam, mert ha az emberek túl buták akkor nem embernek kéne az embert vezetnie.
Egyébként szerintem fontos a környezet védelem, de azt tudni kell hogy a szeméthegyek a kapitalista fogyasztói társadalom végtermékei, egyszerűbb lönne társadalmi berendezkedést változtatni mint hogy ebben kényszerítsenek mindenkit létminimum alá, nem csak testileg hanem lelkileg is létminimum alá. A reklám film...(ijj) ehhez a szadizmushoz csak gratulálni tudok. Egyébként ha ennyire ki akarják irtani az emberiséget akkor kezdjék saját magukkal és akkor nem lesz több gondunk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Fénybenjáró 2012-06-09 13:44
"csak néhány ember számára kellene hatalmat biztosítani,” akik felelősek lennének bolygónk irányításáért, mert az emberek túl buták ahhoz, hogy rájuk bízzuk saját sorsuk irányítását."

Ebben azért van valami. Mivel ahhoz, hogy valaki helytálló döntéseket tudjon hozni egy nemzet, egy ország, vagy az emberiség vezetésével kapcsolatban, ahhoz nem elég a szavazásra jogosultság 4 évente. Az országok vezetése nagyon összetett és nagyon komoly dolog. Mónika Són nevelkedett emberek nem biztos, hogy felelős döntést képesek hozni. Ez is mutatja, hogy a demokrácia egy mekkora színjáték, mekkora butaság. Olyan mint a kommunizmus, ahol szintén volt egy csoport, akinek érdekében állt a rendszer fenntartása. A demokrácia is már rég megszűnt volna, ha nincs egy érdekcsoport, aki a létét fenntartaná. Ezek pedig nem a pártok, hanem azon hatalom, amely minden párt mögött megtalálható. Ugyan ezek a zsidó egyének álltak a kommunizmus hátterében is, akik átmentették a módszerváltássa l a hatalmukat a demokráciának nevezett maszlagba.

Ők azok akik az egész világon kierőszakolták az országokban a demokratikus átalakulást, hogy a saját hatalmukat és érdekeiket érvényesíthessé k rajta keresztül.

Az emberek megtévesztésére vetik oda nekik 4 évente a szavazás lehetőségét, hogy elhitessék velük, hogy bármibe is van beleszólásuk. Holott közben semmi közük ahhoz, hogy a rendszer milyen irányba fog elmozdulni. Még a szavazás is meg van bundázva.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Scythion 2012-06-10 01:33
Úgy értettem hogy ne a politikus, a tudós és bankár találja ki hogy mi a legjobb nekünk. Én is amellett vagyok hogy király a legjobb választás főleg ha a szent koronával koronázzák. A királynak először is genetikailag alkalmasnak kell lennie hogy a koronát viselhesse, el kell érnie egy bizonyos kort és értelmi szintet és persze a neveltetés is számít. A politikus a bankár és a tudós az esetek nagy részében alkalmatlan lenne arra hogy akár egy másodpercig is viselhesse, ők is olyan bolondok sőt talán bolondabbak azoknál mint akiket megakarnak vezetni, csak az ő fejükön többször húzták végig a "műveltség" gereblyéjét.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Fénybenjáró 2012-06-10 10:03
A lexikális tudással nem jár együtt a bölcsesség! :)

Egyetemeken szeretnek maguknak légvárat építeni a tanárok, hogy ők mennyi mindent tudnak. A diákjaikban is elültetik ezt a beképzeltséget, hogy aki nem üti meg az ő szintjüket, az nem is tartozik velük egy kasztba.

A lexikális tudás azonban nem túl sokat ér. A vagyonnal együtt itt marad a Földön. A bölcsesség számít, és a lélek nemessége, amely nem köthető iskolai tisztségekhez, vagy a könyvek anyagának a bemagolásához.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Tisza 2012-06-09 18:22
Nem tudom ki volt az a beteg ember aki ilyen reklámot kitalált... de kezdek félni...:S és hogy ezt még támogatták/ják is..
Egyébként a Földanya szeretete és egymás öldöklése hogy fér össze? Ja..hát úgy hogy az egész csak egy ál-hazugság ami mögött a fenevad rejtőzik.. A legszentebb dolgokat saját fegyvereként használva manipulálva a naiv maradék jólelkű embert..(vagy megfélemlítve) Ezt már tényleg nem lehet nem észrevenni.. hogy mire megy ki a játék!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!