fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Vajon kinek higgyek? Kony egy Ugandában élő hadúr? Az Amerikai Egyesült Izrael, vagyis Államok(USA), azt mondja róla, hogy tömeggyilkos. Kony erre azt válaszolja, hogy Uganda szabadságáért harcol, és mindezek a rémhírek, csak az ellene irányuló propagandát képezik.

Eközben Uganda természeti értékeit a globalista világ fosztja ki. Az ország vezetésében pedig egy olyan bábkormány van, mint, amilyen hazánkban is található.

Amerika lejárató demagóg filmet készített Kony ellen a JPMorgan Chase bank támogatásával. Egy hálivúdi film is kijött erre a kaptafára a Géppisztolyos Prédikátor címmel.

Konyról közben pedig az a hír járja, hogy gyermekkorában utálta a verekedést és a boxot. Nem értette miért bántják egymást az emberek. Tervei között szerepel egy Független Uganda megalapítása a tízparancsolat értékei szerint. Érdekes módon a katonai csoportját Az Úr Ellenállási Hadseregének (LRA) nevezik. Állítólag a csatákban Istenhez imádkozik, és az emberei prófétaként tisztelik. Szenteltvizet és olajat használ, amivel a katonáit megkeni, mert azt vallja, hogy ez megvédi őket a harcok közben.

Tehát még, ha ez a Kony követett is el emberek ellen bűnöket, én még mindig jobban hiszek neki, mint az USA-nak, meg a JPMorgen bank által készített lejárató filmnek. Azon JPMorgen bankról van itt szó, amely valószínűleg hozzá járult az első és második világháború kirobbanásához, valamint a jelenleg is meglévő gazdasági válsághoz. J. P. Morgen volt az, aki felgyújtatta például Tesla laboratóriumát is és rengeteg találmány veszett oda miatta.

 

Nem csak nekem tűnt fel ez a negatív kampány ellene, hanem itt van Piros Pirula egy másik cikkje, ebben a témában:

 

Megvan az új mumus! Kiszélesedhet a háború?

Új aktivista videó terjed a neten, de mint a vírus, ami önmagában még nem lenne meglepő, hiszen minden héten megjelenik valamilyen új mozgalom valamilyen nemes céllal, legyen az a fehér óriásbálnák megmentése a kipusztulástól vagy a műanyagkupakok megfelelő újrahasznosítása. Ami azonban ennél a mozgalomnál azonnal meghökkenti az embert, az a nézettség-számláló a videójuk alatt.


 Nyolcvanmillió néző alig 10 nap alatt ?!?! Ez azért nem rossz, nem igaz?
Akinek a szám nem mond sokat, annak összehasonlításképpen: a Zeitgeist film  (ami az elmúlt évek egyik legjobban terjesztett mozgalmi videója volt) az három év alatt ért el olyan 25-30 millió megtekintést. Justin Biber és Lady Gaga azok, akik 100 milliós nézettséget tudnak elérni ebben a mai világban, és ők sem 10 nap alatt, és nekik is kemény propaganda munkára van ilyenkor szükségük, tehát egy névtelen kis mozgalom ("Invisible Children") esetében ez azért elég meghökkentő!

 Szóval látva a nézőszámot, enyhe döbbenettel de óriási érdeklődéssel ülök le a videó elé és kezdem el nézni... Alig telik el néhány perc és azon veszem észre magam, hogy könnycseppek gördülnek ki a szemem sarkából. Egy fiatal afrikai fiú életét látom, akinek az egész családját lemészárolták az afrikai kommunisták egy bizonyos KONY nevű fickó vezetésével. Ez a KONY azzal tölti a nap 24 óráját, hogy gyermekeket rabol el családjaiktól, hogy kiképezhesse őket érzéketlen gyilkológépekké, semmi más célból, mint hogy aztán azok újabb gyermekeket rabolhassanak el a szüleiktől és így tovább, folytatva az ördögi kört, amíg egész Afrika gyilkoló emberrobotokká nem válik. De hiszen ez borzalmas! Megcsonkított gyermekeket mutatnak, akiknek az arcából vágtak ki darabokat, orrukat, szájukat vágták le KONY gyilkos katonái, csak azért mert nem voltak hajlandóak szó nélkül csatlakozni ennek a gonosz gerilla vezérnek a seregéhez. A képek sokkolóak! Micsoda szörnyűség!

Hála a jó égnek a film készítői talpraesettek és tudják hogyan akadályozhatjuk meg, hogy ez az embertelenség tovább folytatódjon, és arra kérnek mindnyájunkat, hogy teljes gőzzel kezdjünk el kampányolni az ügy érdekében, kezdjünk el felragasztgatni plakátokat, matricákat a falakra, hirdetőoszlopokra, rendszámtáblákra, a vasúti kocsikra, osztogassunk szórólapokat, posztoljuk a sztorit a facebook-ra, a twitter-re és mindenki erről beszéljen a munkahelyén... Ha ugyanis felhívjuk minden egyes ember figyelmét ezekre a borzalmakra, akkor valakinek majd csak kell csinálnia valamit...
de vesztegetni időnk nincs egy perc se, úgyhogy ők már meg is tették a szükséges lépéseket és írtak is személyesen Obama elnöknek, hogy küldjön oda néhány katonát és füstöljék ki ezt a KONY nevű fickót a dzsungelből, mert ez tarthatatlan!! (valahol a huszonötödik percnél járunk a videóban)
Mi több, Obama elnök már válaszolt is, hogy enged a nagy számú kérésnek, és kiemelten fogja kezelni a problémát. Már küldi is az embereit, hogy mindent helyre tegyenek...


Uno momento! (Itt letörlöm a könnyeket az arcomról.) Azt mondta, enged a nagy számú kérésnek? Álljunk meg egy pillanatra. De hisz még el sem kezdtem plakátolni. Épp most akartam átvenni a plakátozós cipőmet... erre már meg is van oldva a dolog?
Tudom, hogy manapság nagyon felgyorsultak az események, de ennyire?

Amondó vagyok, tényleg álljunk itt meg egy pillanatra! Tudom, hogy a videó nagyon elragadja az érzelmeinket, és a kisfilm végére ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy feltegyük a saját blogunkra vagy facebook oldalunkra, de mielőtt ezt megtennénk várjunk egy pár percet, és gondolkodjunk el egy kicsit. Nem szükséges annyira sietni...

 Nem abszurd egy kicsit egy kicsit ez az egész helyzet? Lehet, hogy ma már így mennek a dolgok? De hisz 30 perccel ezelőtt még azt sem tudtuk volna megmutatni, hogy hol van Uganda a térképen, ez után a kis rövidfilm után pedig annyira átlátjuk az ottani helyzetet, hogy teljes szívünkből támogatunk egy esetleges katonai akciót, ami beleavatkozik egy több ezer kilométerre lévő ország belügyeibe? Senkinek nincs Probléma-Reakció-Megoldás fílingje?

De amit még mindig nem értek, hogy hogyan jutott el ez az egész 80 millió emberhez két hét alatt?
Én azt tudom, hogy ha mondjuk csinálok egy videót, és mindenki ezt terjeszti aki él és mozog, akkor 20-30 ezer emberhez tudok eljutni ennyi idő alatt... (nem mintha én lennék a mérvadó, csak összehasonlításképpen mondom)
No de nézzük csak, mint az a videóból kiderül, olyan nagy emberek támogatják ezt a nemes célt, mint George Clooney, Angelina Jolie, Zuckerberg (akinek van vagy százmillió követője a fecebook-on, tehát ha ő feltette az oldalára, akkor az sok mindent megmagyaráz...) és ott van Bill Gates!

No, itt azért már a dörzsöltebb olvasók számára kigyulladt a piros lámpa. Akik valamennyire ismerik már, hogy mennek a dolgok a színfalak között, azoknak feltűnt, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Amikor valami turpisság zajlik a világban, hogyhogy nem mindig ugyanazok a nevek tűnnek fel...
Ha földrengés súlyt le, ők prédikálnak, mennek menteni és kampányolni, ha éhezés van, ők prédikálnak és mennek segélyt vinni, ha gonosz diktátor van, ők mennek megszabadítani tőle...
amikor pedig éppen nincs kit megmenteni, akkor egy CFR nevű szervezet ülésein vesznek részt, amiről viszont sokkal kevesebbet hallani a médiában...
(Igen Angelina Jolie is tagja a CFR-nek.)

 


 

Tudjátok, hogy nem azért vagyok itt, hogy véleményt rágjak az olvasó szájába, azt szeretném, hogy döntse el mindenki maga, mi a véleménye erről az egészről.
Én csak annyit mondok, hogy nem lennék meglepve, ha a Közel-Kelet után Afrikára is kiterjesztenék az arab tavaszt, vagy az uránnal dúsított demokrácia-hordozó rakétákat... úgy látszik minden feltétel adott.

Amitől pedig a legjobban kiborsózott a hátam a filmmel kapcsolatban, az az, hogy úgy látszik már olyan vastagságú bőr van az arcukon, hogy egy percig nem titkolják, hogy gyereknek tartanak minket.
Sőt, büszkén vállalják, hogy egy 6 éves gyerek színvonalán vagyunk kezelve, akinek csak mutatni kell egy képet, és megmondani, hogy na ez itt a főgonosz, és ennyi, onnantól tudja ki a főgonosz.
Nem viccelek, fogtak egy gyereket, és neki mesélik az egészet. Aki érti a gondolkodásukat, az látja, hogy minket a gyerekkel azonosítanak közben. Nem lettek mostanában arcátlanok egy kicsit?

Tudom, hogy Fulford-ék szerint Bill Gates már őrizetben van, de ezekből a cseleikből egyelőre ez még nem látszik. Persze lehet, hogy azért egyre pofátlanabbak, mert egyre inkább érzik vesztüket, és kétségbeesetten kapálóznak, de én azt mondom, várjuk ki a végét, és tartsuk nyitva a szemünket...


FRISS HÍREK (03.18):

 
- A film készítőjét tegnap letartóztatták, mert meztelenül rohangált egy parkban, maszturbált, és kocsikat zúzott be. (link a hírre)
 Nem tudom... valahogy nem segíti a film hitelességét...
- A KONY videóról levették a hozzászólási lehetőséget.
A készítőt állítólag megviselték a hozzászólások.
- Egyre több ugandai tiltakozik a youtube-on, hogy Kony-t már 6 éve nem látták... Viszont az USA által pénzelt kormány írtja és sanyargatja a népet rendesen.
- Az USA közben már el is fogadta a katonai beavatkozás tervét.
Sőt, egész Afrikára kiterjesztették!
A nemzetközi helyzet fokozódik...

 

Itt egy másik videó, amelyben Kony beszél. Ő azt mondja, ha jól értettem, hogy Uganda szabadságáért harcol és a sok rémhír, amit róla terjesztenek, az csak propaganda.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!