fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

"Zsuzsa már itt a a hit gyüli betege lett, itt is szólogatta le az embereket az utcán, hogy menjenek a gyülekezetbe megtérni. Ebbe betegedett bele, éjt-nappal a hit gyüli volt neki. Sok ima, nem volt más témája már, mint ez.

Ezért halt meg, ezért lett öngyilkos, a Hit Gyülekezete miatt, ahol emberek agyát manipulálják, ráhatás, rábeszélés, éber szuggesszió ez a pénzért, hatalomért. Én is voltam, láttam, és Zusza ezért lett öngyilkos. Ismertem, a házban lakott, mentem is vele megnézni. Ezt persze a gyüli tagadja, hogy mi az igazság, letiltatja videót. Az igazságot, a szólás szabadságot lábbal tiporja. Azt hiszik, ha be van tiltva valami, akkor majd mentesülnek a felelősség alól. Bárányuk halála nem lesz megnemtörtént dolog. 3 gyerekét is ez miatt vették el. Ezért nem volt érdemes oda járni, napi 24 órát ezzel foglalkozni, imádkozni, hogy tönkre tegyék. Tanár volt."

 

Kérd Hangosan:

Jézus Krisztus nevében kérem, hogy az Isten akarata teljesedjen ki a Hit Gyülekezetére, a vezetőinek az életére, minden tag életére és az általuk kiváltott hatásokra is!

Ámen! Ámen! Ámen!

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!