fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Ez a bácsi pont arról beszél, amiről a bugyutának beállított összeesküvés elmélet gyártók is. Szóval, akkor még is van összeesküvés, ha már a KGB ügynöke is ezt vallja. Az itt elhangzott információk egy az egyben ráillenek Magyarország mai helyzetére. Ma lehet, hogy nem a KGB, hanem a Moszad munkálkodik?

Amúgy van pár csavar a mondanivalójában. Például az, mikor említi, hogy milyen fölösleges dolgokat tanítanak az iskolákban, és a sok fölösleges dolog közé sorolja például a természetes étkezést és a háztartás gazdaságtant. Holott ezek a dolgok nagyon is fontosak, hogy egy társadalom egészségi és rendezett környezeti állapota meglegyen. Szóval lehet, hogy egy-két ütést azért ezen a nyílt előadáson keresztül is igyekezett a KGB bevinni az amerikai fogyasztópolgároknak.

Ezért mondom, hogy mindent kellő fenntartással, figyelemmel kell kezelni. Mert van, hogy valaki téved, vagy van olyan is, hogy valaki szándékosan téved, a félrevezetés kedvéért.

 

http://indavideo.hu/video/A_felforgatasrol_egy_ex-KGB_ugynok_Yuri_Bezmenov


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Scythion 2012-07-14 11:38
Az orosz nem tudja mikor hazudik, ez a fő jellemzője.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Modis Andrea 2012-07-15 16:32
Ha nem tudja, hogy hazudik, akkor nem hazudik.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!