fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

A nagytestvér kiterjesztené a kezét a lakások üzemeltetésére is, ha hagynánk.

Egy hozzászólásból:

Szerintem ezt nem csak itt érdemes közölni, hanem ennek nagy hírverést kellene mindenhol kelteni, mert volt ahol ennek hatására nem tudták bevezetni, ill. le is szerelték őket. Nálunk pedig most akarják bevezetni.

Az un. "okos mérőkről" van szó, amit a nagyvilágban smart meter-nek neveznek. Nem csak arról van szó, hogy ennek óriási költségeit ránk fogják terhelni a megnövekedett számlák formájában, de ez minden lehetséges adatot összegyűjt a lakásban nem csak a fogyasztásról, hanem minden egyéb elektronikus készülékről és mivel vezetéknélküli technológiával működik, komoly sugárzási terhelést okoz az ott élőknek, mivel 50-450x-es teljesítménnyel dolgozik pl. egy sima otthoni WiFi routerhez képest. Természetesen az, hogy milyen egyéb "modulációt" is sugároz még akár az emberek befolyásolásána k céljából, az jelenleg kideríthetetlen . A fogyasztók lekapcsolása pedig csak egy egér klikkelés lesz egy központból, vagy akár automatikusan is, ami akár csak félreértésből is adódhat és adott esetben ember életek is múlhatnak rajta, ha beteg ember vagy csecsemő lakik ott, főleg télen.
Ezt mindenképpen meg kell akadályozni, mert ha már bevezették akkor lehetetlen lesz eltávolíttatni, aki pedig nem engedi, azt kizárják a szolgáltatásból . Angliában is akkora volt az ellenállás, hogy jelenleg csak "önkéntes" alapon lehet felszerelni, de ismerve a hazai viszonyokat itt senki nem fog tiltakozni, nekem meg el kell költöznöm ebből az országból, ha áramot akarok, mert nálam nem fogják felszerelni az biztos, csak a testemen keresztül.

Magyarországi hír

Ezzel kapcsolatos külföldi oldal

Kérek mindenkit, hogy ezt vegye nagyon komolyan, mert ez egy lényeges szeg lesz a "koporsónkba"!!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # égi 2012-07-09 18:14
http://www.prolan.hu/projektek/prometer/
Akit érdekel, itt olvashat róla, azonban mindenképp érdemes elgondolkozni arról, hogy mi mindenre lehet jó egy ilyen kütyü. A mobiltelefonok használati utasításaiba sem került bele, hogy egy klikkel aktiválható a mikrofonja a tulajdonosa tudta nélkül.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!