fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Világjárvány? Menet közben majd minden ki derül, hogy mire merészelnek vetemedni bizonyos érdekkörök.

Majd legyen minden úgy, ahogy az Isten szeretné!

Ámen!

Megjelent az amerikai neten egy kiszivárgott IBM dokumentum, ami arra figyelmeszteti a cég igazgatóit, hogy a következő 5 éven belül 100% valószínűséggel világjárvány lesz és ezáltal a cég személyzetének világszerte legalább 70% fog munkaképtelenné válni. Mivel ma már a csapból is a világjárvány folyik, nem lenne semmi gond ezzel a dokumentummal... csak hogy ez 2006-ban készült! Tehát nem csak azt tudta 2006-ban már az IBM központja, hogy hamarosan és "100% valószínűséggel" világjárvány lesz hanem azt is, hogy ennek két 12 hétig tartó része lesz, egy szintén 12 hetes "pihenő fázis" a kettő között. Ezek mind az IBM dokumentum második oldalán olvashatóak.

A H1N1 vírust 2009 április végén jelezte hivatalosan az Egészségügyi Világszervezet (E.V.) és júniusban kihirdette a felső fokú riadót, miközben a vírus megjelenését a bolygó négy sarkából jelezték a következő hetekben: ez megfelelt az IBM által előrejelzett első hullámnak. Aztán, augusztus, szeptember és október folyamán nem igen lehetett hallani a vírus terjedéséről és ez valóban egy 3 hónapos "pihenő fázis" volt, mint ahogy előrejelezte az említett dokumentum. Aztán most novemberben megjelent Ukrajnában egy olyan vírus, amely látszólag sokkal veszélyesebb, mint az eddigi H1N1. Akár egy új vírus ez, akár a H1N1 vírus egy új változata, ezzel beindult egy második járványos hullám, mint ahogy előrejelezte az IBM dokumentum. Vajon miként tudhatta már 2006-ban a világcég, hogy "100% valószínűséggel" lesz világjárvány 2006 és 2011 között és, hogy ennek kettő "12 hetes" hulláma lesz? Az "összesküvési elméletek" szerint csak azok tudhattak ilyesmit már 2006-ban, akik egy mesterségesen kirobbantott járvány tervezésével álltak valahogy kapcsolatban. Persze, ilyesmit csak az "összesküvési elméleteket" szövő emberkék állítanak, de hát mindenki azt szövi, amit tud, így például egyesek "összeesküvési elméleteket", mások pedig az "új világrendet", nemde?

Ha már "összesküvési elméletről" beszélünk, múltkor elgondolkodtam arról, hogy miként tudnának a "leghatásosabban" kieszelni egy világjárványt az "új világrend" urai. Az a legegyszerűbb, ha először létre jön mesterségesen egy pusztító vírus, amit aztán útra is eresztenek. Ennél azonban van talán egy jóval "hatásosabb" módszer is: ha először csak egy viszonylag ártalmatlan vírus (például a H1N1) van létrehozva és terjesztve, ami ellen a lakosság jó része be is van oltva, akkor sokkal nagyobb lehet egy "második hullámban" terjesztett immár veszélyes vírus hatása. Ugyanis, az első és viszonylag ártalmatlan vírus elleni oltás (ami persze csöppet sem fog megvédeni a második és immár veszélyes vírus ellen) olyan "adalékokat" tartalmazhat esetleg (például higany), amelyek bokába rúgják a beoltottak immunrendszerét a valóban veszedelmes vírus megjelenése előtt. Így hát -láss csodát- eljutunk ahhoz a bizonyos "két hullámban" terjedő világjárványhoz, amiről szól a már említett dokumentum. Ha egy ilyen forgatókönyvben, ráadásul, sikerül legalább egy ideig ráfogni a második (veszélyes) vírusra, hogy ez tovább is az a vírus, ami ellen készült a vakcina, akkor tovább is sorban állnak az oltásért és még többen önkéntesen legyengítik az immunrendszerüket. Persze, ez is csak egy abszurd összeesküvési elmélet, de azért érdemes megjegyezni, hogy egyes ukrán lapok szerint az egészségügyi minisztérium arra utalt először, hogy nem a H1N1 okozza a tüdővérzéssel járó halálos új eseteket, hanem a tüdőpestis vírusa vagy esetleg a H1N1 mutációs változata... aztán állítólag letartóztatási parancs lett kiadva az egészségügyi miniszter ellen (komolyan).

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!