fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Azt hihetnénk, hogy ez a jel köztudottan a békét jelenti. Azonban ez a halál rúnája, amelyet például fekete mágiában szoktak alkalmazni. Ja meg fiatalok ruháin, nyakláncain, tárgyain...


A jelképet a kozmetikázott történelem szerint először Gerald Holton grafikus vetette papírra 1958. február 21.-én a "Campaign for Nuclear Disarmament" brit szervezet számára,akik elméletileg a nukleáris fegyverkezés elleni tiltakozást tuzték ki céljuknak.

altHolton kijelentése szerint a jel egy kétségbeesett embert akar ábrázolni,aki félig leereszti a karját,úgy mint Francisco de Goya kivégzoosztagot ábrázoló képén. Azonban ha utánnanézünk ennek a képnek,azt láthatjuk,hogy rajta a kétségbe esett célszemély felfelé emeli kezét!

alt


Imígyen ha bárhogy is ráakarnánk illeszteni az alakzatra a mintaszemélyt,azt csak egy pózban tehetnénk: fejjel lefelé!

Ne gondoljuk,hogy Holton kijelentése tévedés lenne, vagy hogy pusztán figyelmetlenségbol mondta volna,amit mondott.


A jel eredete

Mint említettem,csak a "hivatalos" történelem szerint pusztán 50 éves e jelkép.
Aki az ősgermán és angolszász írástörténetben kicsit is jártas,tudhatja,hogy eme jelképnek fordítotja,az "Algiz" megtalálható az osi rúna jelképrendszerekben. (A székely ABC-ben is megtalálható,az utolsó hangunkat,a ZS-t jelképezi)

alt


Jelentése: Élet. Egyes elméletek szerint egy fát jelképez,valószínübb azonban,hogy egy álló embert,és így a kereszt-ábrázolás elődjének is tekinthető.

alt


Kevésbé ismert tény azonban,hogy nemcsak a "békejel" ellentetje;de maga az ominózus jel is megtalálható az ősi európai kultúra rúna-ábrázolásai között. Jelentése viszont - talán már magától értetődik - a halál és a pusztulás.

alt


Anton Szando Lavey1969-ben,mikor megalapította - természetesen Amerikában - a Sátán Egyházát, szintén ezt a jelképet alkalmazta "oltárának" felszenteléséhez.

Idáig a tények. És most néhány dolog, amit talán csak én látok bele.
Kezdjük Goya-val.Ugye,mint írtam is,szerintem Holton,nem véletlenül hivatkozott mindig rá és az ő művére,mikor nyilatkozott. Először is megnéztem,mik Goya leghíresebb művei.

Első találati helyen látható a "Szaturnusz felfalja gyermekét" című 1824-es remeke.

alt

(Szerintetek milyen lelkület határozza meg az ilyen ember munkásságát, aki ilyen képeket készít?

A műalkotások magukban rejtik a művész lelki beállítottságát. Pszihológusok a gyermekrajzokról például megtudják állapítani, hogy milyen családban él az, aki a rajzot készítette.

Ez a kép szerintetek mit tükröz vissza a készítője lelkületéről? Olyan mint a mai filmek, műsorok, híradók készítőjének a lelkülete. Szerintetek ez egy egészséges lelkület? )


Hmm.Én határozottan bomlott elméjű ember keze munkájának vélném...Ámbár végigfutottam további képein is,és nem láttam semmi rendkívült,még egy képét leszámítva.Egy Ön-portrét.

alt

Ezen a képen egy dolog tünt fel. A szokatlan szögben tartott ecset.Paranoiás vagyok? talán. De hol láttam még ilyet...?

alt


Igen! Ez az! Erre emlékeztetett.Meg egy másik szabadkőműves jelképre:
alt


(mily egybe-esés mellesleg.Csak nem három lefelé ágazó lábbal rendelkező gémet használnak előszeretettel szimbólumaik közt a szabadkőművesek?Ez nem hasonlít véletlenül a "békejelre"?...Dehogynem.)

alt


...Bizony-bizony. Én feltételezem,hogy Goya szabadkőműves volt. Hogy ez igazából mit jelent,arra máskor térek vissza,most folytassuk ott, ahol befejeztem.

Tehát a jelkép,amit ma a BÉKE jeleként tartanak számon (röhej) ilyen múlttal rendelkezik,mikor elkezdik a nukleáris fegyverkezés elleni tiltakozásul alkalmazni...

De jól megmutatta pusztító erejét,és mikor szinte minden fiatalon ott volt e jel, hatalmas pusztítást végzett a nyugati társadalomban (míg keleten a proletár-diktatúra tette ugyanezt más módszerekkel.)

A drogok és szexuális aberrációk hihetetlen sebességű terjedése,szélsőséges esetekben a sátánizmus és gyilkosságok (lásd a Charlie Manson gyilkosságokat) mind-mind betudhatóak a Halál rúnájának. Már ha hiszünk a jelképek erejében. Én hiszek.


Mivel komoly kutató-munkát végeztem az interneten,sok magyar cikket olvastam el a témával kapcsolatban (a legtöbb épp a Hősök terén rendezett akció miatt született)

És megakadt a szemem két-három soron...

"Az globális ismertséget az amerikai hippimozgalmak hozták meg a jelnek, amikor kitűzőként kezdték viselni, és egy csirke lábnyomához hasonlították az angolszász rovásírásban is megtalálható betűt, amely az eljövendő halált szimbolizálta számukra.

A jel azonban soha nem lett senki által védett jelkép, így mára a kereskedelemben milliónyi pólót, bögrét és gyűrűt díszítenek vele."

Ad1.: Ha állítólag nem a rúnák alapján készült a jelkép, a hippi-mozgalmaknak miért jelképezte mégis azt?

Ad2: Hmm,a kereskedelemben milliónyi poló,bögre...ez mit is jelent? Nagyon sok pénzt. És valóban. A halál-rúna manapság is kitünő Brand,amelett,hogy egyébb,a pénz-éhségnél szörnyűbb érdekeket is szolgál.

alt

Ez ijesztő. És főleg az,hogy a Gárda avatásának másnapján "szentelték fel" a tudatlan résztvevők,miközben olyan érdekeket szolgálnak ki,akikről fogalmuk sincs. (szerintetek véletlen, vagy tudatos használata bizonyos erők megjelenítésének a nemzeti mozgalmak után?)

Ez az esemény mindenképp jelképes azok számára,akik hisznek az erejében.Mint a szabadkőművesek. Vagy azon kevesek,mint én.

Nos,ennyit mára. Emésztgessétek.

Forrás:

http://admiralblog.blog.hu/2008/04/08/a_beke_jele


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Fábián Zoltán 2017-03-22 15:55
Gondolom akkor nem a rosszat szimbolizálja mégsem legalábbis gondolom !!!?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Billy Louise 2018-01-17 08:30
Sziasztok!

Tudtam, hogy nem a béke jele, hogy ez csak kitaláció, de most okosabb lettem!
Szép napot!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!