fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Idézet az interjúból: "Egyik este átjött hozzám, és beszélgettünk. Elkezdett nevetni, majd megkérdezte: Aaron, szerinted miről szólt a Feminista Mozgalom? Mondtam, hogy ebben a témában konvencionális vagyok. Gondolom azért, hogy a nőknek is legyen joguk dolgozni, egyenlő fizetést kaphassanak a férfiakkal és hogy szavazójogot is kaphassanak. Erre nevetni kezdett: Idióta vagy.

 

aaronrusso

 

Megkérdeztem, mégis miért vagyok idióta?

Akkor elmesélem -mondta. Mi a Rockefellerek pénzeltük az egészet. Mi pénzeltük a Feminista Mozgalmat. Miénk az összes újságkiadó, az összes televízió. A Rockefeller Alapítványé. S tudni akarod miért?

Két fő oka volt: az egyik oka, hogy a mozgalom előtt nem tudtuk megadóztatni a társadalom felét, a másik pedig, hogy a gyerekeket most már kiskorukban iskolába küldik. Így mi nevelhetjük bele a kölykökbe, hogyan gondolkodjanak, szétszakítjuk a családot. A gyerekek már az iskolát, a tanáraikat tekintik családtagjuknak, nem pedig a szüleiket. Ez volt hát a Feminista Mozgalom két fő oka..."

 

A fenti részlet Alex Jones-nak Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítővel - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzserével, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producerével (pl. "Szerepcsere") – készített interjújából lett kiragadva, melyben elmeséli a korrupt amerikai kormányzat és a háttérhatalmi erők szervezkedését, emberiséget érintő terveit.

Az interjú 2007-ben készült, és az interjú alanya, Aaron Russo még abban az évben meg is halt. Az életével fizetett az interjúért, persze a filmen nem kelti egy haldokló ember benyomását. Az ehhez hasonló esetek nem ritkák. XXIII. János pápa, a forradalminak indult II. vatikáni zsinat megnyitását követően pár hónapon belül meghalt. Ugyanígy járt a Kanadában dolgozó Tóth Judit, a hazankert.com honlap szerkesztője kínos témák napirendre tűzése után, és még nyilván sok ezren a világon, akik megpróbáltak tájékoztatást, tapasztalatokat átadni és ezáltal változásokat előidézni. Ezek az emberek azért haltak meg, mert kimondták az igazságot - olyan igazságokat, amelyekről a hatalmon lévők nem akarják, hogy megtudd őket.

Aaron Russot Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe. Azon kevesek egyike volt, akik visszautasították a világhatalom beszervezési kísérletét. Nick Rockefeller egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki:

"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Aztán meglátogatjuk Chavezt Venezuelában ... és lesz ez a terror elleni háború." [Szerk: Az, hogy nem mindenhetók a bankárok, jól mutatja, hogy Venezuela még tartja magát. Fontos, hogy a terror elleni "háború" arról szól, hogy az emberek megtegyék azt, amit a kormányzatuk akar, tehát a pszichológiai kényszer egy fontos eszköze!]

Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha Russo csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek.

Szeretnénk azt hinni, hogy a csendes többség hallgatása által támogatott folyamatok nem fognak megvalósulni, de tettek ellen csak tettekkel lehet eredményesen fellépni.

 
 

"Pontosan, nem véletlenül lett a 2 keresős családmodell. Be lehetett indítani a "janicsár" képzést. Talán nálunk a Ratkó korszakban hatott legjobban. Gondoljunk csak a kulcsos gyerekekre."

 

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!