fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

"Sárgul már a kukoricaszár..."

 

Tudod-e hogy Lenin mit mondott?

"Lenin azt mondta, hogy ha nem szeretnéd, hogy az ellenzék túl sok gondot okozzon, akkor irányítsd a háttérből te magad az ellenzéket."

 

A zsidók pont ezt teszik a Jobbikon és a jelentősebb álnemzeti szervezeteken keresztül a magyarokkal. Elkezdet az igazság kiderülni a Morvai Balónéval, nemzeti tevékenységet folytató BAZ megyések kizárásával, Szegedi Csanád kibukásával.

No nem kell ezt elhinni, csak tessék figyelni. Az idő majd mindent megmutat.

Nem lesz Jobbikos megújulás! A párt összes többi főbb vezetője zsidó. Aki nem az volt, azt már rég kizárták, vagy elüldözték a pártból.


No de még ezt sem kell elhinni. Majd az idő mindent meg fog mutatni nekünk, hogy a pártoskodás kiknek az érdekeit képviseli...

 

Itt egy videó, ahol szintén próbálja Varga B. Tamás a hiányosságokra a figyelmet felhívni a pártban. Reméljük már ő is sejti, hogy ezek az elmaradások szándékosan vannak a Jobbikkal kapcsolatban létrehozva.

 

Örömteli ez a hír, mivel lassan a magyarságnak rá kell ébrednie arra, hogy nem álnemzeti szervezetektől kell várni a megváltást, hanem csak az viszi előrébb a haza ügyét, amit te magad cselekszel Magyarország érdekében.

Rá kell jönni, hogy hiába várunk a hangzatos szólamok szószólóira, hogy majd ők felszabadítanak bennünket. Csak az biztos, amit te magad cselekszel a hazánkért. Minden más, csak hiábavaló reménykedés és reménykedtetés. Tehát tedd, amit tenned kell! Tedd, amit meg tudsz tenni a nemzetünkért...

Mindenki saját maga döntse el, hogy mi az, ami által a magyarságot fel tudja emelni a sötétség fogsága alól. Még, ha csak egy apró dolog is...akkor is tedd, amit tenned kell!

 

- világosítsd fel az embereket

- légy önellátóvá a családoddal

- szervezz a barátaidból egy nemzeti közösséget (ne engedd, hogy bomlasztó személyek közétek települjenek)

- őrizd a hagyományokat

- tanulmányozd az igazi történelmünket

- imádkozz hazánkért minden este

- stb.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # záborcki tibor 2012-08-14 07:12
nem fog összejönni a meg újulás,kedvesei m! zazrivec "már a neve is hazug",és nézz rá,ez az ember egy kossuth,egy dobo,egy tisza, egy széchenyi egy rákoczi egy haza bölcse? csak egy paprika jancsi mint torgyán,és csurka. azt a vonalat képviseli!ezért mondom csak a MAGYAR KIRÁLY,és nem más!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # P. Nikolász 2012-08-14 23:05
Reméltem, hogy ez az oldal nem a politikai pártok ócsárolásáról fog szólni, de sajnos csalódnom kellett. Az ilyen cikkekkel csak a hírlapnak a minőségét rontjátok. Semmi indoklás csak megint a fröcsögés. A Jobbik az a párt ami a Magyar Nemzet érdekeihez legközelebb áll (tetteikben is megnyilvánul).
Le lehet zsidózni embereket, lehet lejáratni pártokat, de azt látni kell, hogy ha MSZP, LMP, FIDESZ mellett húzzuk az X-et azzal többet ártunk a nemzetnek. Válasszunk a többi párt közül!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Fénybenjáró 2012-08-15 22:21
Nem szeretnénk senkit kiábrándítani, aki nem akarja. Mi csak figyelmeztetünk az ilyen cikkekkel, hogy mire számítsatok a Jobbik párttal kapcsolatban.

Nincs olyan párt, ami magyar irányítás alatt lenne. Olvasd el a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit. Ott bőven ki van fejtve, hogy a demokrácia miről szól és hogyan épül fel.

http://mkh.valosag.net/index.php/cion-jegyzkoenyvek
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # P. Nikolász 2012-08-16 11:11
Lehet, hogy ez igaz én nem tudom pontosan.
Milyen módon történhet változás szerintetek?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Cyrano 2013-06-26 23:59
Sokan szívesen választanának, de a média ezt megakadályozza, mivel a választó nem ismerheti meg őket.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # záborcki tibor 2012-08-16 01:24
kedves Nikolász! Nem a hírlap minőségét rontjuk!!!c Cak még nem nőttél fel ehhez a témához! Nődd ki a pártokat, ezért vagyunk ezen lapon "honlapon" MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG"

szebb jövőt! De vakultak nélkül! elvakultak nélkül. Én ki merem írni a nevem,plusz a név KŐTELEZ. Zazrivec úrral meg a többiekkel tibi .HU
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # záborcki tibor 2012-08-16 01:49
igen nikolausz jobban végig olvastam,az irásod a jobbik az ,aki a magyar nemzeti érdekhez közel állllllllllll! ájjjjjjj!Szeged i Csanád??????Huuuu de magyar?????auswitz magyarországon van nem de?ne keverrd ösze a butaságot a politikával!pro bálj kilépni belőle jó hogy itt vagy,türelem rózsát terem tibi
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # T 2012-08-16 17:48
Kedves "Fénybenjáró+1! Én egy -1 lettem értékelésetek szerint. Kedveltem az oldalatokat. Sok érdekességet találtam rajta.Tényleg. Az utóbbi időben a Jobbikot célzó cikkek után kérdem én: magyar a magyarral szerintetek így hogyan fog összefogni? Mi ez a Jobbik fóbia? Az LMP nem irritál benneteket ennyire.Tudom a Cion bölcseit olvassam el.Ez gyerekek már fóbia! Azt írtad korábban, hogy a negatív reklám is reklám.Titeket sem tilt le senki! Akkor most egy hajóban evezünk? Vagy Ti különb magyarok vagytok bárkinél?Szerintem egy a zászló! És tényleg össze kell tartanunk! Ezért ezt a bomlasztást abba kell hagyni!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+3 # Fénybenjáró 2012-08-16 18:31
Én magam is Jobbikos lennék, ha nem tudnám, hogy a zsidók keze mozgatja az egész pártot a háttérből.

Nem furcsa, hogy Balónéról és Szegedi Csanádról is kiderült, hogy zsidó?

Nem gondolkoztál még el ezeken a dolgokon? Hogy lehet ez, hogy ilyen emberek a Jobbik vezetői?

Lehet az az elv érvényesül, hogy ha nem tudsz valamit elnyomni akkor állj az élére és irányítsd te magad?

A nemzeti pártoskodást már a Fidesszel eljátszottuk. Köszönjük szépen elég volt az ilyen szervezetekből.

Megértem, hogy rosszul esik a dolog. Nem kell hinned nekünk....csak gondolkozz.

Magyarországon ma nincs lehetőség egyenlőre, hogy egy valódi nemzeti szervezetbe tömörüljenek az emberek, mert a központi hatalom mindent megtesz, hogy az ilyen mozgalmakat ellehetetleníts e, vagy megszállja bármi áron. Így csak minden magyar azt tudja tenni a hazájáért, amit saját maga és a szűk kis közössége megtesz. A különböző mozgalmak pedig egyenlőre zsákutcába visznek, mert mindbe beépültek a zsidók.

No de ne higgy nekünk... Menny és a saját szemeddel győződj meg róla pár év alatt. Mi már ezt az utat megjártuk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # T 2012-08-17 15:53
Tehát ha már ezt az utat megjártátok, akkor Jobbikosak voltatok.

Természetesen gondolkozok.

És Hiszek Egy Istenben, aki előtt minden ember egyenlő.

Már bocsánat.

S ha dalban mondom el? Mit szóltok hozzá: P Mobil: Keresztfa. Érdemes meghallgatni és elgondolkodni, ha ráértek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # záborcki tibor 2012-08-16 20:59
kedves "T"menj fel az"UTOLAG".comra a lap alján keresd MIHI lapját!/fekete fehér/ő svédből szerkeszti a lapot.Míg végig érsz rajta,kb 3óra.De megéri!Ajánlom minden fiatal jobbikosnak!Tud om fájó,de nem bántani akarunk benneteket,taní tani! Ne vesszen el az életetekből 3-4 év!Mint az enyémből!Nagy kisgazda párti voltam!Vagyok is a mai napig!Párt nélkül egy személyben!48 évesen.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # záborcki tibor 2012-08-16 21:35
kedves fényben járó!Gaudi N.T. és Morvai K. nem tagjai a jobbik pártnak! Nem fizetnek tagdijjat! Csak ott vannak,csak ott vannak! Te is tudd!!Meg van ott még egy jó pár ilyen!Balóné a 90-venes években jönni akart a kisgazda párthoz de nem,engedtük!Az ECHO tv-nél van még az ilyen berepülős,megmo ndó emberBoros Bánk Levente politológus,műs or vezető,szakértő ,klári kittyom,édes tyúkom,elfogyot t a fél pénzem.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # PASZTOR DAN 2014-07-23 20:06
Nemtom de engem nemzavar ha valaki is gazdag ott de valoban tenne vagy ha leszarmazotja de sokk ebredo embert is lehet hogy Felrevezetnek ~
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!