fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

"A pénz és az áltisztelet megszerzése sajnáltatás által."

 

„Ha mindenki túlélő, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?”
Hány „holokauszt-túlélő” élősködik és hazudozik még a világban? Nos, mielőtt erre a döntő fontosságú kérdésre válaszolnék, szeretném leszögezni: a zsidók mindenkit „holokauszt-túlélőnek” tekintenek, aki zsidó származású, és a második világháború idején rövidebb-hosszabb ideig a németek fennhatósága alatt álló országban élt.
De nézzük a számokat! 2000-ben az izraeli kormány 960 ezer „holokauszt-túlélőt” tartott nyilván. A Háárec című izraeli napilap angol nyelvű kiadása 2004. április 18-án arról írt, hogy 687 000 azoknak a zsidó származású személyeknek a száma, akik valamelyik német megszállás alatt álló országban éltek a háború alatt, és még mindig életben vannak.
A holokauszt-ipar visszaéléseit leleplező zsidó származású Norman Finkelstein egyik interjújában elmondta, hogy a zsidó szervezetek számításaiból kiderül: a '90-es évek eleje óta havonta hozzávetőleg 10 ezer „holokauszt-túlélő” k

öltözik át a másvilágra. Ami annyit jelent, hogy 1990-ben kb. 2 millió „holokauszt-túlélő” élősködött szerte a nagyvilágban. Mennyien lehettek akkor 1945-ben? Finkelstein a halálozási ráták alapján kiszámolta, hogy amennyiben a zsidók igazat mondanak a holotúlélők létszámát illetően, akkor közvetlenül a háború befejezésekor 8 millióan kellett volna lenniük.

Magyarán: ha hinni lehetne a holokauszt-bűnözők állításainak, akkor 1939 és 1945 között állítólag meggyilkolt hatmillió zsidó mellett még létezett nyolcmillió zsidó, akik akár Európában, akár a kontinensről elmenekülve élték túl a háborút. Tehát 14 millió zsidónak kellett volna lennie összesen azokban az országokban, melyek német megszállás alá kerültek, vagy esetleg Németország szövetségesei voltak.
Ha tehát a „holokauszt-túlélők” száma megfelel a valóságnak, akkor semmi kétségünk nem lehet: a holokauszt nem történt meg, mert minden európai zsidó (sőt még annál is több) életben maradt. Ahogyan Norman Finkelstein egyébként hivatalosan ugyancsak „holokauszt-túlélő” édesanyja fiának mondogatni szokta: „Ha mindenki, aki magát holokauszt-túlélőnek tartja, ténylegesen az is, akkor kit gyilkolt le Adolf Hitler?”

Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # zsakfos 2012-09-07 09:08
Az is lehet, hogy a deportálások inkább zsidó-mentések voltak. Ahová közeledett a háború, onnan elvittek egy rakás zsidót deportálás címén. Tehát nem voltak ott, amikor odaért a front...:)
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!