fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

1875. október 8-án született Tormay Cécile, az 1919-es vörös vircsaft legfőbb ellensége! Rövid részlet egyik fő művéből, a Bujdosó könyvből:„1919. november 28: A végek tiltakozása elhangzott és a tragikus fényesség belealudt a sötétségbe. Amíg a nemzetrontók (a zsidó Károlyi Mihály, Kun Béla és tettestársaik) kezében van a hatalom, így is lesz ez mindig!

A kormány milliókat adott az erdélyi oláhoknak, és adott nekik magyar katonáktól elvett temérdek fegyvert is, míg a székelyeket és a magyarságot verejtékes rémületben fegyvertelenül hagyja az életére törő ellenség között. Károlyi mindenkit támogat velünk szemben. Ma, hogy szolgálaton voltam a Keleti pályaudvaron, lázasan különvonatokat állítottak össze. Gyulafehérvárott az izgatók oláh nemzetgyűlést hívnak össze, mely – úgy hírlik – önhatalmúlag ki fogja mondani Erdély és sok magyar vármegye elszakadását. A magyar kormány pedig a gyűlésre utazók kényelmére különvonatokat ajánl fel…
Olyan az egész, mintha torzan, aljasan vigyorogna valami a haldoklás felett.”

Részlet a Füves könyvéből: „Várni asszonyok sorsa! De mialatt várnak a magyar asszonyok, ki-kinézve a tenger pusztaságra, megtanulták, hogy ne csak a maguk házának szőjenek, hanem mindenkinek, aki magyar, árva gyermekeknek is, hontalan diákoknak, betegeknek, szenvedőknek is, megtanulták, hogy ne kényes selyemszállal öltögessenek, de szegény néphez illő erős szállal szőjenek, míg visszavárják azt, akit a világon a legjobban szeretnek: a hazatérő Nagy-Magyarországot.”


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+5 # Záborcki Tibor 2012-10-09 00:44
Ez nem kérdés! 30 éve tudom.ki mondta az oláhoknak,hogy debrecenig menjenek?DE bővűlt atudásom,mert azt nem tudtam,hogy ez a gerinctelen kutya bőrös károlyi még magyar fegyvert is adott nekik!Hát nem csak festékkel kellet volna leönteni!Éljen nagy kormányzónk HORTHY MIKLÓS!És az ő dicső MAGYAR elődei.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+4 # Dezső 2012-10-09 14:36
Horthy Miklós sem volt hibátlan, neki is voltak hibái, de sokkal jobb volt és többet tett a hazáért mint Gyurcsány F, Orbán V. Medgyessy P, Bokros L, Kádár J, Rákosi M, Kun B, Károlyi M....
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Záborcki Tibor 2012-10-10 14:33
Dezső:István kerályunk tökéletes volt??Szász betelepítés adó kedvezménnyel,r ovás botok leadása fizetséggel,et cetera.Szerintem a kormányzónk ehhez képest,még a NAGY jelzőt is megkaphatná!Meg illeti!CSak abba gondolj bele:europa a csodánkra járt,trianon után.Szerinted ez működhetett volna teremtőnk segítsége nélkül,a kormányzónkon keresztül???Lehet tévedett:de mi itt vagyunk,élünk,é s lehet,hogy Ő általa.Így érzem.Ő adta az utólsó löketet.tibi
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-10-10 20:06
Egy kis helyesbítés Szent István Királyunkról, mert egyáltalán nem volt magyarellenes hiába akarják néhány beépített történésszel ezt elhitetni velünk:

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/toertenelem/1806-sbalazs-benedicta-szent-istvan-kiraly
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # inczédy béla 2012-10-10 18:57
Persze hogy nem a franciák csinálták Trianont az más kérdés, hogy ott történt deklarálása. Ez a klemanszó is csak a már akkor is jól működő háttérhatalmi zsidó rocsildos befolyás alatt tette amit tett.
Trianon igenis már akkor is szigorúan belpolitikai kérdés volt, ha lett volna nemzeti egység akkor nem történt volna meg hiszen egységben kiheréltük és kibeleztük volna a halinacsizmás román hordákat meg az összes kisantantos hordákat is. Persze egy erös az összmagyarság által létrehozott nemzeti hadsereggel mely mögött állt volna erös király.
Ne felejtsük el hogy az oláhok dögevőkként csörtettek ide hiszen csak akkor lepték el az országot amikor az már le volt fegyverezve hála ennek a károlyinak és ***** bandájának akiknek "felmenőik" most is itt garázdálkodnak rajtunk mindaddig amíg a magyarság össze nem kapja magát.
Úgyhogy minden történelem tanár aki fizetést kap a tanárkodásáért legyen szíves a fentiek figyelembevétel ével tanítani a nebulókat és ne a hazugságok alapján mert ha ezt teszi akkor hazugságok tanításával keresi a saját és családja kenyerét!!!!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Dezső 2012-10-11 20:19
Kun Béla és Károlyi is (bár ő nem biztos) zsidó volt. Segítették a románokat Erdély elrablásában.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # Fénybenjáró 2012-10-13 11:00
végül is, ha magyar lett volna, akkor szerintem a magyarokat segítette volna Erdély megtartásában.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!