fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom
Na vajon az a három volt magyar rendőr mit keresett kint Szíriában, akiket úgy szabadítottak ki, mert elfogták őket??? El lehet bátran gondolkozni rajta! Szégyen, hogy megint a mi nevünkben aszisztálnak egy újabb cionista aljassághoz!
 
 

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a nyugati nagyhatalmak nyakig benne vannak a szíriai konfliktusban. Ha a francia katonák elfogásakor még ezt nem is tudta John Cantile, a brit fotóriporter fogságba kerülése után megtudta. Fogvatartóinak dél-londoni akcentusa volt.

 

Júlus 19-én a szabadúszó brit fotóriportert, John Cantile-t, és holland kollégáját, Jeroen Oerlemanst lázadók elrabolták Észak-Szíriában, majd egy héttel később szabadon engedték.

Fiatal férfiak dél-londoni akcentussal

Egy táborban tartották fogva, amit úgy harminc iszlám szélsőséges őrzött, akik változatos helyekről érkeztek Nagy – Britanniától Pakisztánig. Beszámolója szerint elrablói fiatal férfiak voltak dél-londoni akcentussal.

-Egy brit újságíróra fogták Kalasnyikovjaikat, egy londoni a londonira egy olyan sziklás vidéken, akár a skót Felföld – mondta Cantile.

A brit fényképész arra is rámutatott, hogy a lázadók közül néhányan még arabul sem tudtak, tucatnyi elrablójából kilencnek pedig londoni akcentusa volt.

-Egy szíriai sem volt a környéken. Nem az volt, amit vártam. Ketten olyan elangolosodottak voltak, hogy még arabul sem tudtak – tette hozzá Cantile.

A brit külügyminisztérium megerősítette, hogy Cantile fogoly volt egy szíriai táborban, azt azonban nem, hogy britek is lennének a lázadók sorában.

Fegyverellátmány Nyugatról?

A szíriai hadsereg folyamatos harcok közepette letartóztatott török és szaúdi tiszteket is a szíriai állami TV jelentése szerint.

A kormányerők és a külföld által felfegyverzett lázadók az ország északi részén lévő Aleppo városában csaptak össze.

Június 23-án írta a New York Times, hogy egy csapat CIA – ügynök tevékenykedik titokban Dél - Törökországban, hogy segítsék az országon át a szíriai lázadóknak juttatott fegyverek elosztását és továbbítását.

 

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!