fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Most egy oktatási intézmény, a Budapesti Műszaki Egyetem karainak a képeinél fedezhettünk fel szabadkőműves jelképeket.

Rejtve ugyan, de még is tartalmazza három kar emblémája is a szabadkőműves szimbólumokat. Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy a szabadkőművesség a mi országunkban is végzi bomlasztó tevékenységét. Gondolhatnánk, hogy egy iskola vezetésében milyen nemes dolgokat vihetnek véghez. Azonban, ha egy kicsit jobban megvizsgáljuk ezeket a területeket, akkor rájöhetünk, hogy az ilyen intézmények vezetését azért kell megszállni, mert így irányításuk alatt tarthatják a közénk települt idegenek az értelmiségiek képzését, és azt, hogy kik legyenek a tudós megmondók.

A jelenlegi oktatás is a nemzet lezüllesztését hajtja végre azért, mert olyanok irányítják az ilyen intézményeket, akik nem magyarok, hanem csak állampolgárok és köztünk élnek, meg élősködnek. Tisztelet természetesen a kivételeknek.   A legfelső vezetésből azonban hatékonyan dúrják ki azokat, akik nem az ő érdekeiket képviselik.

Ez csak egy iskola a sok közül, de elhihetitek, hogy a többi intézmény is legalább ilyen szinten meg van szállva. Ugyan ez a helyzet a bürokráciával, politikai pártok vezetőivel, Parlamenttel, egészségüggyel, és még számtalan más intézménnyel, melyek fontos szerepet töltenek be az államigazgatásban!


Manapság, ha megnézzük az iskolákat és az oda járó emberekre gyakorolt hatását, láthatjuk, hogy nem a példamutatásról szól a mai oktatás nagyon sok helyen. Tisztelet a kivételnek! A tanárok sokszor a legnagyobb alkoholisták a gólyaavató rendezvényeken. Az tanítják a példamutatásukkal a fiataloknak, hogy hogyan kell gőgösnek lenni a tudásukra, holott éppen, hogy alázatosabbá kéne válniuk a tudással járó felelősség hatására.

Az oktatásban a tananyagok nem az életre nevelik a gyerekeket, hanem a fejükbe tömik a sok haszontalan lexikális tudást, amivel aztán semmit sem tudnak kezdeni, és a világban tanulhatnak mindent újra. A tananyag körülbelül 30 %-át tudja felhasználni a diák az életbe kikerülve. A többi időpocsékolás és fölösleges félretanítása az embereknek.  Hasznosabb dolgokat is lehetne okítani a sok fölösleges téma helyett. Az egyetemeken, főiskolákon pedig nem tanítják azokat az okokat, amik gazdasági, lelki, érzelmi nyomorban tartják a magyarságot, az egész világot.

Mindez pedig azért történik így, mert olyan csoportok fészkelték be magukat az egyetemekre, főiskolákra, amelyeknek az az érdeke, hogy az emberek hülyék legyenek és ne vegyék észre a láthatatlan megszállását egy idegen népcsoportnak! Akik köztünk élnek, de csak állampolgári szinten.

Lássuk akkor az első logót. A Budapesti Műszaki Egyetem Építészeti Karának jelképes szimbólumát.

alt

Itt is jól kivehető a hatágú csillag, amit a köztünk élők alkalmaznak saját megjelölésükre. Építészeti kar, szabadkőműves jelképekkel. Vakolgatják ám a rendszert ezek az emberek.

Lássuk, akkor a többi logót.

alt

A Gépészek jelképe az egyetemen. Szintén felfedezhető benne a szabadkőműves csillag a hat ágával, rejtetten ábrázolva különböző alkatrészek felhasználásával.

A harmadik logó pedig egy érdekes szimbólumot rejt magába. Ez is egy ősi spirituális szimbólum, amit a szabadkőművesség kisajátított magának. Mindenhol úgy alkalmazzák, mintha a sajátjuk lenne, pedig nem az övéké.

alt

A két kígyó mely egy szárnyas oszlopra mászik fel sok helyen megtalálható még. Például a gyógyszertárak logói között is.

alt

Mivel a háttérhatalmat adó népcsoport tagjai a vezetőiktől azt a megbízást kapták, hogy a legjelentősebb posztokat foglalják el. Így nagyon sok ilyen nem magyar, de állampolgár embert találhattok a jogászok, orvosok, kereskedők, politikusok között. Pártok, Kórházak, Iskolák, Egyetemek, Hivatalok vezetői is gyakran az ő fajtájuk tagjai közül kerülnek ki.

http://portal.bme.hu/Szervezet/vezetokproba.aspx

Valamint a gyógyszertárak is az ő kezükben vannak sokszor. Nem véletlen ez a népirtó gyógyszerezés, hogy az öregemberek a nyugdíjuk több mint felét kapszulákra költik, és egyik sem segít igazán rajtuk, hogy meggyógyuljanak. Csak stagnál a szenvedésük, vagy semmit sem javul.

Eredetileg ez a szimbólum a pozitív és a negatív erők egyensúlyának kialakulását jelképezi az emberben, melynek hatására létre jön egy másfajta tudatosság, ami szárnyakat ad a tudatnak. Ezt tulajdonították ki bizonyos csoportok, amelyek mint láttuk a mi országunkban is züllesztenek.

Isten Velünk!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!