fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Kirúgták Glenn Beck-et, a Fox News globális tévécsatorna sztármüsorvezetöjét. Mint tudjuk, a Fox News a CNN-el, BBC-vel és az "ABC News"-al egyetemben a világ legnagyobb müholdas tévécsatornái közé tartozik, pusztán az Egyesült Államokban 100 millió háztartásba jut el. 

 Glenn Beck sajnos odáig „merészkedett“ nemrég, hogy népszerü publicisztikai müsorának témájául az amerikai jegybank, a Federal Reserve titkos tulajdonosi struktúráinak feltárását választotta, és élő adásban kimondott egy nevet: ROTHSCHILD.

Mint ahogy a The Washington Post újság 2011. április 6-i dühös cikke is írja (nem nehéz kitalálni, milyen érdekköröknek szolgál):

http://www.washingtonpost.com/opinions/why-glenn-beck-lost-it/2011/04/06/AFNEgnqC_story.html

"This vile turn for Beck reached its logical extreme two weeks ago, when he devoted his entire show to a conspiracy theory about various bankers, including the Rothschilds, to create the Federal Reserve. To make this case, Beck hosted the conspiracy theorist G. Edward Griffin, who has publicly argued that the anti-Semitic tract “The Protocols of the Elders of Zion” “accurately describes much of what is happening in our world today.”


Beck „gonosz pálfordulása“ két héttel ezelött érte el „logikai szélsőségét“ azzal, hogy teljes müsorát annak az „összeesküvéselméletnek“ szentelte, hogy mely bankárok, beleértve a Rothschildokat, kreálták az amerikai jegybankot " (korábban már én is foglalkoztam a A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva és a Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét? c. írásokban a témával)  "Glenn müsorának vendége Edward Griffin volt, aki „antiszemita módon“ arra is célozgatott, hogy a „Cion bölcseinek jegyzökönyvei“ címü iromány pontosan kifejtette már száz évvel ezelött, ami jelen korunkban zajlik."

Ez utóbbi szintúgy igaz. Annak idején még azzal ütötték el az egészet, hogy az irományt az orosz cári titkosrendörség kreálta a cionista körök lejáratása céljából. Na de honnan tudhatta volna a cári titkosrendörség 1898-ban, hogy merrefele fog alakulni a világ sorsa 100 év múlva? Ezt csakis és kizárólag egy valakik tudhatták: az illuminátusi körök! (akit érdekel a téma, az keressen utána a google-ban: „cion bölcseinek jegyzökönyvei“).

De térjünk vissza Glenn Bleck-hez, aki még 2008-ban került be a köztudatba az Egyesült Államokban azzal, hogy valószínüleg az ő müsora volt az, mely a fősodratú médiumokban a leglényegretöröbben foglalkozott a pénzügyi válsággal. Ő volt az, aki már akkor nyíltan beszélt a dollár potenciális jövöbeni hiperinflációs pályára lépéséröl, s arról, hogy ez az Egyesült Államok totális tönkretevéséhez fog vezetni. A dollár jelen napjainkban valóban egyenes úton van a hiperinfláció felé, hacsak az amerikai jegybank nem változtat a szándékosan destruktív pénzügyi politikáin (pénznyomtatás).

Beck műsora most valószínüleg annak kapcsán foglalkozott a riporter sorsát megpecsételő témával, hogy Soros György nemrég egy ugyancsak rejtélyes „pénzügyi konferenciát“ hívott össze abba a Bretton Woods nevü amerikai városkába, melyben 1944-ben az illuminátusok lerakták a második világháború utáni, hasonló nevü nemzetközi pénzügyi rendszer alapjait is.

Mint ahogy a The Wall Street Journal cikke is írja:


http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704471904576229023536424418.html


"On April 8, a group he's funded with $50 million is holding a major economic conference and Soros's goal for such an event is to "establish new international rules" and "reform the currency system."

"2011. április 8-ra egy 50 millió dollár szervezési költségü konferenciát hívott össze Soros Bretton Woods-ba, melynek célja “új nemzetközi szabályok létrehozása”, és “egy új pénzügyi rendszer” létrehozása volt."

Hogy pontosan mivel végzödött ez a meglehetösen rejtélyes konferencia, melyre a The Dark Cabal nevü amerikai kiszivárogtatóoldal szerint (lásd “White Hats Report #18”) még a nagy nemzetközi bankok “hivatalos vezetőit” se hívták meg, pusztán ezen bankok háttérhatalmi tulajdonosi rétegét, ezek “udvari akadémikusai” közül kétszázat, valamint a titkos illuminátusi hierarchiában magasan levő politikusokat, arról a fősodratú médiumok később nem számoltak be.

Rossz nyelvek szerint az “új világrend” aranyalapú  pénzügyi rendszerének, a globális pénznek, valamint az USA tönkretevési forgatókönyvének alapjait próbálták lerakni/finomítani. Az immár globális “világcsászárság” létrehozásák legnagyobb akadálya ugyanis nem más, mint a jelenlegi hatalom, az Egyesült Államok.

A kiszivárogtatóoldal szerint is:


"Soros' goal in association with a concurrent meeting of the Tri-Lateral Commission, in DC this weekend, is to dismantle our economy, dismiss the head of our current banks and create a new global financial system sabotaging our US currency."

"Soros célja az USA gazdaságának leépítése, a jelenlegi bankok vezetőinek elbocsátása, és egy új pénzügyi rendszer létrehozása a dollár romjain."

Az oldal szerint a Rothschild család három tagja is jelen volt! Ezen egyáltalán nem csodákszom, hiszen Soros maga is Rothschild-kreatúra, méghozzá az egyik legnagyobb, és ezt a konferenciát is nem Soros konferenciának, hanem Rothschild konferenciának kellett volna nevezni!

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!