fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy gondolat, amely az után ugrott be, hogy olvastam az értekezésedet arról, hogy most ki a jó zsidó, és ki a rossz zsidó.

Láthatjuk, hogy az álnemzeti oldalakon fel-fel tűnnek olyan videók, cikkek, amelyekben erősen bizonygatják, hogy vannak ám rendes zsidók is.

Sok háttérhatalmat leleplező filmben pedig elég sűrűn, de természetesen rejtetten védelmük alá veszik őket. Együttérzést próbálnak ébreszteni irányukba.

Na már most, ha a zsidóság egy része megeteti velünk, hogy ők igazándiból nagyon fajin gyerekek, akkor ezen a kiskapun keresztül az igazi természetüket kimutató álnok társaik is befészkelődnek majd újra a bizalmunkba. Mivel nem lehet eldönteni azt, hogy ki közülük a jó, és ki köztük a gonosz. A becsületet eljátszották kollektívan, mivel ők megmaradnak azon az oldalon, ahová a fajtájuk húz.

Egyébként mi a biztosíték arra, hogy a kedvesebb zsidó nem csak megjátssza magát százhuszonharmadjára is?

1000 tonna búzát nem érdemes átválogatni szemenként, mert lehet van benne két darab egészséges, életre való mag.

Látom azt, hogy a zsidóság egy bizonyos rétegét megpróbálják számunkra eladni, hogy ők mennyire rendes emberek. Mindezt azért teszik, hogy ha kiborul a bili a népükkel kapcsolatban, akkor az eddig aljas lelkűek is felteszik a kedves, mosolygós maszkot és beállnak a rendes zsidók társaságába, amíg elül a vihar körülöttük. Ez aztán a mimikri. A kaméleonok is így csinálják.

Aztán mikor már keblünkre öleltük őket, akkor már könnyedén tudják a szívünkbe szúrni újra a kést, ha nem figyelünk oda rájuk.

A bizalmat sajnos tömegesen játszották el. A becsületet szintúgy. Ezért nagyon nagy fenntartással kell őket kezelni, akár mosolyognak, akár vicsorognak. A mosolygós a lelkében 99%, hogy vicsorog. A vicsorgó pedig 100%, hogy a lelkében őrjöngve gyűlölködik.

Ennyit a zsidóság kedves és jószívű rétegeiről.

Nem mondom, hogy nincsenek köztük rendes emberek. Valahol biztos akad. Csak én még nem tudok konkrét példát említeni erre, mivel mindig a saját fajtájuk felé fog hajlani a kezük.

Azért ne átkozzátok, hanem áldjátok őket. Úgy, ahogy Jézus tanította! Hátha kicsit jobb emberekké válnak.

Szokták mondani ugye, hogy kutyából nem lesz szalonna?

Azt hiszem ebben az esetben is igazzá válik majd ez a mondás!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!