fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

"A múlt század elején is hasonlót tapasztalhattunk. Mikor a zsidóság Galíciából települt befelé a Kárpát-medencébe, akkor is a magyarok millió számra kényszerültek Amerikába költözni, mert szándékosan élhetetlenné tették a nemzet számára ezt a helyet. Napjainkban is ezt tapasztaljuk! Szándékosan kényszerítik az embereket külföldre, hogy a helyükre települhessenek a zsidók. Azokba a házakba, amiket a bankjaikkal a magyaroktól loptak el becstelen módon.

Nem tudunk megélni a zsidó vezetés alatt álló kormányzás ránk kirótt terhei miatt, de még is vannak, akik vígan elélnek köztünk, mert ők a húsosfazék közelében zabálnak..."

 

Izraelből hetente ezerszámra érkezhetnek hozzánk repülővel a zsidók
 
A Wizz Air ma bejelentette, hogy megkapta a magyar és izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére. Az erre az útvonalra szóló jegyek összes korábban jelzett kormányzati korlátozását feloldották. Az első járat az előre tervezett időpontban, 2012. december 6-án indul.
A Wizz Air december 6-tól a téli menetrendben heti négy alkalommal (hétfői, keddi, csütörtöki és szombati napokon) repüli a desztinációt, a 2013-as nyári csúcsszezonban (június 15-től) napi gyakoriságúvá válik a járat.
Költői kérdés: Tényleg többen lesznek, mint az oroszok?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Landsknecht 2012-11-22 13:55
Egyik rokonom mondta, hogy magyarok, akik izraelben élnek, döbbenten látták, hogy ki volt téve egy nagy plakát rajta a lánchíddal, és alá az volt írva, hogy: ez lesz az új hazánk.
Nem tud valaki részleteket erről az esetről?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Hozzászóló 2012-11-22 19:21
És akkor most mit lehet tenni?
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!