fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Mérgező szerek

Vajon az agyra milyen pozitív hatásokat fejthet ki egy telefon?

Napjainkban általánosan megszokottá vált, hogy mindenki telefonnal jár- kel a zsebében. Azonban emlékszem, mikor vagy 15 évvel ezelőtt olvastam a tv teletext-jén az innen-onnan hírekben, hogy egy nő olyan agydaganatban halt meg, amelynek az alakja megegyezett a telefonjának az antennájával. Ez a hölgy pedig napi több órát beszélgetett a készülékével a barátnőivel, ismerőseivel.

Azóta mint látjuk a készüléknek még mindig elég érdekes hatásai vannak. Kicsit olyan mintha mikrót raknál a füledhez, hogy kicsit megmelegítse az agyvizedet:)

Lehet kellen valami megoldás a telefonok kapcsán, hogy ezt a káros sugárzást ne tudják kifejteni az emberekre.

Mellesleg a hordozható navigációs rendszereknél is megfigyelhető ilyen sugárzás. Durvább, mint a mobiloknál. Volt, hogy nem működött a kocsiban a szerkezet tapadókorongja és le kellett, hogy rakjam az ölembe. Kis idő mulva azt éreztem, hogy kellemetlenül elkezdett fájni, bizseregni a csípőm azon része, ahol a készülék volt. Abban a pillanatban, ahogy elvettem, ez a rossz érzés egyből meg is szűnt.

Mint hallottuk a mikrohullámú sütőknek is káros hatásaik vannak az emberre,valamint az ételekre. Könnyen előfordulhat, hogy a telefonokkal is valami ilyen helyzet állhat fent.

Lehet ki kéne ezt vizsgáltatni és valami megoldást létre hozni, hogy, ha károsak ezek a szerkezetek ebben a formában, valahogy úgy át kéne őket alakítani, hogy ne hozzák létre ezt a rossz sugárzást.

Mellesleg azok, akik magas feszültségű vezeték alatt építettek házat, vagy laknak, azoknál sokkal nagyobb mértékben fordul elő rákos és egyéb megbetegedés. Ha elhaladsz egy ilyen villanydrót alatt, akkor talán még érezheted is, hogy milyen kellemetlen érzés ilyen helyen leélni a megrövidített életedet.

A városokban is ugyan ez a helyzet. Ott is a sima szmog mellett, megtalálható az elektroszmog, amely a villamosokból, gyárakból, erőművekből és egyéb szerkezetekből sugárzik. Nem is érdemes az embernek a fekhelyét közel rakni a  konektorhoz, mert megfigyelték, hogy ilyen helyeken az ember nem birja olyan jól kipihenni magát. Városban talán ez az elektroszmog is hozzájárul az emberek egymástól való elidegenedéséhez, kellemetlen lelki hangulat meglétéhez. Kint a természetben távol a civilizáció szennyeződéseitől sokkal tisztább az élet! Mind fizikailag, mind szellemileg, mind lelkileg!

A természet még Isten harmóniáját hordozza magában. A városok pedig hasonlítanak egy rákos elburjánzásra, amely mindent tönkretesz és magába olvaszt, hogy még hatékonyabban tudjon pusztítani maga körül. Nagy tisztulásokra volna szükség az ilyen helyeken minden téren.

Egyszer hátha olyan vezetése lesz ennek az országnak, aki tesz is valamit, hogy a városok is a természet harmóniáját hordozzák magukban olyan szerkezetekkel, amelyek nem változtatja egésségtelenné az embereket.

Mellesleg megfigyelték Csernobilban, hogy mikor megrepedt a betonszarkofág, akkor kistestű madarak fészkeltek be a hasadékokba. Az ott lévő sugárzás hatására pedig az újonnan születő fiókák nagyrésze torzan, betegen és életképtelenül jöttek a világra. Azonban mindig voltak teljesen egészséges, vagy legalább is életre képes egyedek. Akik a későbbiekben tovább szaporodtak és végül létre jött egy olyan populáci ezekből a kis madarakból, amelyekre már nem hatott a káros sugárzás a tönkrement atomerőmű körül.

Ha ezt az emberekre is levetítjük az ilyen készülékek, mikrók, elektroszmog kapcsán, akkor rájöhetünk, hogy lehet, hogy előbb utóbb nagyon sok áldozata lesz ezeknek a műszaki újításoknak. Azonban lesznek majd életképes egyedek, akik tovább fognak tudni szaporodni. Ezekből pedig létre jön egy olyan embercsoport, akik már védettek, az ilyen negatív hatásoktól, amiket a sugárzások, esetleg a mérgező ételek, vegyszerek okoznak. Az élet utat tör magának. Az élet fejlődése mögött pedig ott találjátok majd Istent!

Érdemesebb azonban elkerülni a sok torzszülött ember létrejöttét és még most vissza térni a természetes ételekhez, emberbarát műszaki megoldásokhoz, hogy ne legyen ezekből hosszútávon kellemetlen tapasztalta az emberiségnek.

Legyetek Jók, ha tudtok, mert a többi nem számít!


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Várakozó hsz.

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!