fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy kis összefoglaló film a világunkkal kapcsolatban - WWW.VALOSAG.NET

"Valójában azonban az emberek egyáltalán nem tehetetlenek, sőt az ellenkezője az igaz, mivel van egy igen egyszerű és hatásos módja annak, hogy megállítsuk az Új Világrendet.
Értsd meg, hogy amivel valódi változást tudunk elérni a világban, az a rendszerrel szembeni engedetlenség.
Tedd azt, ami helyes, mindenben, amit cselekszel!
A Teremtő az intelligencia, ami mindennek az alapját képezi, a váz, ami mindent átitat.
Tudd, hogy az élet, amit ezen a világon élünk, a szabad akarat játéka, melyet egyetlen tudat játszik, aminek mi csupán frekvenciái vagyunk.
Értsd meg, hogy ahhoz, hogy kezelni tudd a helyzetet és az eljövendő változásokat, amivel jelenleg a világban szembenézünk, nem kell mást tenned, mint hallgatni a szívedre; megérteni, hogy valójában minden, ami ebben a Teremtésben létezik, csupán energia, ami nem másból, mint tiszta és feltétel nélküli szeretetből áll."

http://vimeo.com/13787537


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # Csapláros Albert 2013-12-15 12:28
A film elején említik , hogy az emberek akaratán múlik, hogy kilép -e a rendszerből, - pl. ne szolgáld a rendszert, vállalj magadért felelősséget, ne légy a fogyasztói társadalom terelt birkája, meg effélék.
Az én szüleim azon kevesek közé tartoztak akiket nem sikerült kolhozba kényszeríteni, és nem városba menekültek a kényszerítő zaklatások elől, hanem az egész család viselte az utolsó kulákkal velejáró sorsot,akkor is amikor ,Rákosiról már csak viccelődtek. Önellátók voltunk.Ruházatot, szerszámot és petróleumot vásároltunk a boltban és cukrot meg sót. Ha öt kilónál több cukrot vettünk , akkor kijöttek házkutatni. Gyanakodtak, hogy pálinkát főzünk.Ezer módon zaklattak bennünket. A rendszer nem hagyja, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyják. A háború után másfél millió ember , főleg tanyákról, költözött városba . A zöme nem jókedvéből. A rendszertől való függetlenedés nem olyan egyszerű. Komoly és kemény harcot jelent.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!