fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Elkobozták, a tudós feltaláló összes dokumentumát, amiben az érelmeszesedés elleni oltóanyaga leírásai vannak.

 


Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+7 # S.Lívia 2013-02-01 17:42
Jól tudjuk, vagy aki eddig nem tudta, mostantól tudjon róla, hogy Magyarországon népirtás folyik! EZÉRT nem kell Horváth Professzor úr találmánya!
Nem cél az államadósság visszafizetése sem, mert ha ez megtörténne, nem lenne ok a nép további sarcolására.
Sajnos Horváth Professzor úrral kapcsolatos hír nem újkeletű, talán 2012 kora őszén történtek ezek az események.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # aasoft 2013-02-02 12:30
Jó páran ezt már tudjuk, de még nem elegen. Viszont ha terjesszük akkor egyre többen leszünk.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+6 # Ameuro 2013-02-02 01:24
Ne búslakodjon az orvos és senki más se!
Amit egyszer megtanultunk azt senki sem veheti el tőlünk, mert az már a saját tudásunk. Írja le az orvos a saját kútfőjéből származó tudásanyagot az érelmeszesedéss el kapcsolatba és rejtse el úgy, hogy ne tudjon róla a kormány. Lesz idő, mikor engedni fogják és nemzetünk meggazdagszik a jócselekedetből .
Regnum!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Rotman Károly 2013-09-04 17:51
Egyre többen tudjuk !EGYRE többen!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Kovács Gábor 2013-09-04 17:52
Egyre többen tudjuk...EGYRE TÖBBEN !!!!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # KisGenyo 2013-12-17 12:31
A butaság elleni oltóanyagot kellett volna kifejleszteni...
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # Bende Gazos 2014-04-30 02:34
A butasag/hujeseg elleni oltoanyagot sz --Ocska miniszternek es bandajanak kellene beadni.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # baljokat 2014-09-01 20:05
Persze, stadionokat kell épiteni a sok falábunak, akik még 45 percet sem tudnak végig sétálni. A gyógyszergyárak pedig tönkremennének, ha a fő népbetegséget eltörölnénk. A nép megbetegitése így biztositott, különösen a ratkó korszak embereinek.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # István 2018-02-03 22:29
Tisztelt Valaki!
Elnézést kérek a Valaki megszólításért, de nem tudom ki olvassa a hozzászólásomat , de gyorsan, irgalmatlanul nagy szükségem lenne arra, hogy a Horváth István professzor úrral feltudjam venni a személyes kapcsolatot. Valaki segítsen!
Segítő válaszát várom, István
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!