fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Sokan gondolják, hogy azzal van lehetőségünk befolyásolni a rendszert, hogy bedobunk egy cédulát egy urnába alkalmanként, mondjuk négy évente...
De mi van, ha mind a három lehetőséget, amik közül választhatunk, ugyanaz a kéz teszi elénk?

 

Akkor ugye nem sokat jelentene, hogy "választhatok".
Lehet, hogy választhatok, hogy vanília fagyit akarok, vagy medvecukrot...
De mi van ha én tönkölylisztből és eredeti tehéntúróból készült palacsintát szeretnék?
Vajon tudok tenni bármit is, ha az nincs az "étlapon"??

Nos, néhányan számításokat végeztek (és nem volt időm leellenőrizni, úgyhogy egyelőre mint eddig megerősítetlen információt osztom meg)
de azt számolták, hogy ha három napig nem vennének az emberek coca-colát (világszerte),
a rendszer azon nyomban összeomlana!

Mert ennyire érzékeny a mi támogatásunkra!
Ennyire függ a mi aktív közreműködésünktől!

Mi lenne hát, ha a következő nagy utcai felvonulós tüntetés helyett (ami után este sokan beülnek egy korsó heineken sörre, vagy hamburger menüre)
legközelebb azzal tüntetnénk, hogy soha többé nem vásárolnánk meg a termékeiket, amikből magát a pénzforrást teremtik elő a leigázásunkhoz.

Akkor nézne ám csak nagyot a rendszer!!

(Mellesleg mi meg tovább élnénk. Mert gyakorlatilag minden termékük mérgező.)

Forrás


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
+2 # Lívia 2013-03-05 08:07
Régóta mondom, hogy durva atrocitás nélkül lehetne hazánkban rendet tenni, ha lenne annyi összefogás a népben, hogy pl. két hétig senki nem tankolna, a sárga csekkeket pedig egységesen nem fizetnénk be. SENKI! Összeomlana ez a politikusok által diktált rendszer. És ki vezetné az országot? Lelkiismeretes, hozzáértő pártfüggetlen civilek, akik, ha nem a haza érdekében dolgoznak, visszahívhatók és kártérítésre kötelezhetők, sőt büntethetők lennének, független bíróságok által.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+2 # folsav 2013-03-05 21:29
Én már évek óta nem veszek k@ki-kólát, mégsem ment tönkre a gazdaságuk, persze más egyebet sem veszek, a magam részéről kellően bojkottálva őket. Nemrég akartam venni egy fél literrel, mert hallottam, hogy lehet vele vécét pucolni, akkora a sav tartalma. Ugyanaz a sav mely hígított állapotban is fel tudja bontani az emberi húst és fogat rövid időn belül. Gondolom ezért kell a földet is cserélni, ha véletlenül kiömlik a kólagyárban, ahol a koncentrátumot felhígítják, majd eladják az embereknek. Sajnos nem vettem belőle, mert még mindig sajnálom a pénzt a méregre.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # Csapláros Albert 2014-04-18 12:41
Nehogy valaki elhiggye a fenti marhaságot. Olyan mérvű összefogás ,hogy mondjuk senki nem vesz coca colát--olyan egyszerűen nincs. Vagy ne fizesd be a sárga csekket ! ? Hát ne fizesd be! Nem kell az összeset nem befizetni . Elég egyet folyamatosan elfelejteni. A tetőt lehúzzák a fejed felől. Ha valaki szétnéz a világban , talál rá példát bőven hogy lesz valakiből hajléktalan. mi magyarok nem vagyunk számottevőek ebben a társadalmi, gazdasági, európai katyvaszban. A szüleim közel kétmillió honfitársukkal szinte teljesen önellátók voltak falun és tanyán. Nem omlott össze tőlük semmi. Bedarálta, megdemokratizál ta, beurbaniálta őket az un. "modern fejlődés" A pazarló konzumidióta zsidómutatványn ak, csak valami globális világreccsenés vethet véget. Ilyen lehet az USD bedőlése, vagy -- az Úr óvjon tőle- egy nagyobb háború,esetleg egy komoly környezeti katasztrófa. Egy biztos. Az emberiség fejlődési iránya rossz. Egyszer valahonnan újra kell kezdeni!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!