fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Nyomtatni kellene egy akkora címletű bankjegyet, amekkora a tartozásunk és azt postán kiküldeni a bankoknak. :)

Részlet a Varga István közgazdásszal készült interjúból: Riporter: Orbán Viktor a közrádióban a magyar függetlenség alátámasztására úgy fogalmazott, hogy még az Európai Központi Bank (EBK) sem adhat utasítást a magyar jegybanknak. Varga István válasza: Ez nem így van, erről nem is érdemes teoretikus vitát folytatni. Az Unió működéséről szóló szerződés, amelyet Magyarország elsőként, olvasatlanul fogadott el, pontosan leírja, hogy miként működik a Központi Bankok Rendszere (KBER), és az alapokmányát a szerződés mellékleteként kezeli. Igaz, nem vagyunk az euróövezet tagjai, viszont még egy tízforintos érmet sem verhetünk anélkül, hogy ne kérnénk hozzájárulást az Európai Központi Banktól.


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!