fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Szóval tetszik érteni, hogy az egyház hogyan lett tehetetlenné züllesztve. Így jöttek létre a pangó templomok... Érdekes kontraszt az alábbi képen.

Biztos mindenki gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha magyar lenne a pápa.

"Ha magyar lenne a pápa."

Azonban valószínűleg egy magyar állampolgár kerül most a célegyenesbe többed magával. Ha meg is választják, akkor sajnos az az érzése az embernek, hogy ez miatt is a magyarokat szidnák, mert lehet több kárt csinálna a kereszténységnek, mint hasznot. Ezeket pedig megint Magyarországra kenné a média és a sajtó. Úgy, ahogy mindig is szokta.

 

563066_419379554809862_106107915_n

Nem megerősített hírek, de:

Mi is aggódva figyeljük a Vatikánból érkező híreket. Sőt, mi aggódunk csak igazán! Felröppent a világsajtóban, hogy Erdő Péter bíboros úr is azok között van, akik esélyesek a pápai címre, sőt, ő az esélyes.
Nagy elismerés lenne, ha megválasztanák, mi viszont valószínűleg nélkülözni lennénk kénytelenek egy kedves, régi, visszatérő vendégünket. Erdő Péter bíboros úr ugyanis gyakran megfordul a Fülemülében, és nem kér soha étlapot, úgy rendeli meg a kóser pálinkát, a macesz gombócos libalevest és a sóletet.
Többször volt, hogy, magas rangú egyházi méltóságokkal, pápaválasztó bíborosokkal érkezett, és mindig nagyon elégedetten távoztak ökumenikus itt-létük után. :)


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!