fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Egy döbbenetes reklám arról, hogyan árusítják hazánkat.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # saka 2013-04-07 21:56
Az Izraeli Zsidóság nagyon különleges szellemiséggel rendelkeznek. Ha tömegesen megjelennek lehet hogy egy erős ellenállást keltenek ami valamicskét összekovácsolná a magyart. Hogyha ortodox csoportból jönnek nagyobbrészt ez az ellenállás nem kétséges.
A magyar és a zsidó kultúra( ősszzsidó kultúra) és szellemiség között nagy különbség van, pontosabban teljesen ellentettje a két dolog egymásnak. Ha nem hisz az olvasó nekem kérem tanulmányozza a táncot, zenét, vallási felfogást, öltözködés(kiem elném a papi viseletet!), antropológia jelleget és viselkedési módot, írást, nyelvet, folklór.
-Papi viseletnél megjegyezném hogy a leviták egyiptomi gyökereit...........
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!