fejlc

 

fejlcImdkozz

     

Témakörök - Háttérhatalom

Kik is pénzelik és manipulálják a civil mozgalmakat, tüntetéseket?
Avagy "Honnan ismerheted meg, ha egy civil megmozdulást nem felülről szerveznek?
Hát onnan, hogy soha nem ismerheted meg!"

A zsidóság is hasonló módszert használ hazánk ellen a demokráciával, pártoskodással, egyéb szerveződésekkel.

 


Te is világosítsd fel a többi embert!
 

Hozzászólások  

 
0 # sötetbenjaro 2013-04-02 21:32
Igen, de egyet hadd jegyezzek meg: Epeszü normalis ember soha nem vesz fel hitelt bankoktol, söt maganszemelytöl sem. Inkabb lakik egy ocska 100 eves hazban, mint en is, inkabb nincs autoja, mint nekem sincs. HITELRE nem alapitunk csaladot, hitelre nem epitünk csaladi hazat. Regen az emberek egysterü fahazakban, valyoghazakban laktak, söt satrakban, megvoltak hitel nelkül is, megvoltak bankok nelkül is! A hülyeken, ha ma segitesz, holnap teged is berangatnak a bajba. Sajnos ez az igazsag.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
+1 # sötetbenjaro 2013-04-02 21:37
Miert nem azt ajanlod fel megoldasnak, hogy soha többe senki ne vegyen fel hitelt? Hogy a falusiak mindent termeljenek meg MAGUKNAK? Esetleges csere-kereskedelem?
Valoban nem tartoztatlak le ezer embert, de brutalis kiemeleseket alkalmaznak (tömegböl veletlenszerüen kiemelik a gyenge nöket, gyenge ferfiakat) vizagyut, paprika sprayt alkalmaznak. A megoldas; a gondolkodas. Nem menni bele a hülye hitelekbe, nem venni mergezett kajat a hypermarketben, nem függeni a rendszertöl minden szinten.
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 
 
0 # saka 2013-04-07 22:40
A cserekereskedel em jó ötlet. A falusi vásárokat fel kell ébreszteni! Csakugye hátul a kertben mindenkinek ugyanaz van... újítás, új praktikák!
Válasz | Válasz idézettel | Idézet
 

Hírlevél

A nemzettel kapcsolatos fontos témákban fogunk értesíteni!

Szavazás

TE használod az életedben a Boldogság Videó tudását? https://youtu.be/88P3kWNTVYc
 

kvesd_az_oldalt

Te is Segíts Hazádnak!

 

Ajánld fel imádságodat Istennek nemzetünkért s hazánkért, majd pedig hangosan imádkozd el a Miatyánkat a következők szerint:

 

 

FELAJÁNLÁS:

(Hangosan tedd meg a felajánlást az imádság előtt, hogy miért is imádkozol)

 

Kedves Istenem! Felajánlom ezen imádságaimat azért, hogy a Te akaratod teljesedjen ki a magyarság és Magyarország létére, munkásságára, tevékenységére, általunk kiváltott hatásokra, cselekedetekre a múltban, a jelenben és a jövőben is. Kedves Istenem segítsd meg Magyarországot s a magyarságot! A magyar gazdaság legyen magyar kézben, istenes magyar vezetők legyenek a vezetésben, Nagymagyarország legyen újra egységben, béke s boldogság legyen minden részen! Valamint tisztíts meg bennünket Istenem minden rossztól, ártó hatástól, hogy újra istenes életet tudjunk élni! Istenem Te tégy igazságot! Legyen Istenem, ahogy szeretnéd és jónak látod! Ámen!

 

 

 

IMÁDSÁG:

(Az imádságot is hangosan mond a felajánlás után. Még jobb, ha 1 miatyánk helyett, a teljes rózsafüzért végig imádkozod a felajánlásért.)

 

„Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

Jőjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is.

A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma.

És bocsásd meg a mi vétkeinket, miképen mi is megbocsátunk azoknak, a kik ellenünk vétkeztek;

És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a gonosztól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Ámen!”

 

 

 

Ezzel szellemi szinten is erősíted országunkat s nemzetünket, hogy újra felvirágozhassunk. Az imádságot, vagy a rózsafüzért naponta többször is elmondhatod a felajánlással az elején!